Giden gitti kalana ne olacak

canım lütfen bi başka minik cana yuvanı açmayı düşün..
ancak bu şekilde hafifliyor..
bitmiyor acısı,dolmuyor yeri ama daha iyi hissettiriyor.. buna inan..

Evde dört pisim daha var,barınakta köpeklerim var,sokakta baktığım onlarca pisi var.Ama o evladımdı.Değil yerine yanına bile koyamıyorum hiç bir sevgiyi.O başkaydı.Çok emek verdim,defalarca ölümden döndü.Çok uzun günlerimi gecelerimi başında geçirdim.Uzun savaşlar verdik birlikte.Hayatımın en zor zamanlarında sarıldım ona. Oğlum var olma sebebimdi.Sırf evladımı yalnız bırakmamak için zorla yaşadım.Benden başka kimse ona bakamaz diye ayakta kalmaya zorladım kendimi.Onunla biraz fazla vakit geçirmek için yıllarca her boş vaktimi evde geçirdim.Çalışırken akşama doğru zaman geçmezdi.Eve koşa koşa giderdim oda beni kapıda beklerdi.İçeri girince iki ayağının üzerine kalkar,patilerini uzatır kucağıma almamı beklerdi.12 kiloluk kocaman bir bebek gibi sırtımda otururdu bütün gece. Oğlum gidince anladım ki ben bütün hayatımı onun üzerine kurmuşum.O kadar büyük bir boşluk var ki şimdi.Sanki koca ev bomboş yapacak hiç bir şey yok.Birde tabi sevgisi,bebek gibi koklardım onu,doyamazdım gıdısını koklamaya.Gece saatte bir uyanır deli gibi severdi beni.Şimdilerde yıllarca deliksiz bir gece uykusu uyumadığımı farkettim.İyi ki uyumamışım.Sayfalarca yazabilirim oğlumu,bu sevgi belki farklı gelir sizlere ifadesi çok zor.Onu doğurmuş olsam ancak bu kadar severdim...

coook sekkerrrrr

canım ben atlamışım,doğru ya evde başka bebelerin vardı..
ben seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ama o kadar anlıyorum ki..
benim bi bebem de öylece durup dururken,atlayıp zıplarken birden yere sıfırladı vücudunu,sürünmeye başlamıştı..
ama nasıl acı miyavlıyodu..
sonrası.. vet kliniğinde geçen günler.. bende başında..
belden aşağısını traşladılar,bir sürü müdahale..
ben onu öyle gördükçeee..........
ani tansiyon yükselmesi sonucu,damarlarda pıhtılaşma gibi teşhis..
ilk 2 gün yanıma gelmek için sürünürdü..
sora bana arkasını döndü.. orda olduğumu bildiği halde,bana sadece yan gözle bakardı..
sanki buraya kadar anne,bakma bana,görme beni böyle,ben gidiyorum artık der gibi..
offf anlatılacak çok şey var..
şu an ağlıyorum..

melekti,gökyüzünde melek oldu benim oğluşum da..

Ağlama diyemem.Çünkü yaşama devam etsemde her an ağlamam burnumun ucunda.Başın sağolsun diyebiliyorum ancak.İkimizinde içi kanıyor biliyorum.Offff offf bu ne kadar acıdır Meg, nasıl yaşayacağız biz böyle nasıl .........

sağol canım..
yaşanıyor işte bi şekilde..
hep içim buruk ama..

Son düzenleme:
canim sevgini o kadar güzel ifade ediyorsunki, ki aranizdaki sevginin gücünü güzelligide ortada...
insanin ici gidiyor.. ici buruluyor insanin resmen..
allah sabir versin canim

çok iyi bilirim bu acıyı çok tatlı bir kedimiz vardı o kadar akıllıydı ki her şeyi anlıyordu... bir gün patileri şişmeye başladı davul gibi oldu hemen veterinere götürdüm bir şey yok geçer dedi ama acı içindeydi kedim basamıyordu veteriner yine de geçer yok bir şey deyip eve gönderdi bizi çevrede de başka gidebileceğim veteriner yoktu mecbur eve geldim ertesi gün daha kötü olmuştu ama dedim ya bambaşkaydı o çok akıllıydı tuvaleti gelmiş o halde sürüne sürüne kendi tuvaletine gitti sonra oradan çıkıp 2-3 adım attı ve yere yığıldı öldü mavişim ne kadar ağladık annemle anlatamam 2 yıldan fazla oldu ama hala içimdedir acısı

canim sevgini o kadar güzel ifade ediyorsunki, ki aranizdaki sevginin gücünü güzelligide ortada...
insanin ici gidiyor.. ici buruluyor insanin resmen..
allah sabir versin canim

Allah'a sığındım zaten elimden başka birşey gelmiyor.Çok zorlanıyorum....Bu arada bu duyguyu anlayabilen birilerinin oması içimi çok rahatlatıyor.Biliyorsunuz konu bir hayvanı sevmek oldu mu insanlara bir acaip geliyor.Kimseyle konuşamıyorum o yüzden.İyi ki varsınız

Son düzenleme:

Başın sağolsun.Maalesef veteriner hataları çok fazla ve hep cezasız kalıyorlar.Bununla o kadar uzun zaman mücadele ettim ki yorgunum artık.Hepsini Allah'a havale ediyorum.Bu küçücük canlara çektirdiklerinin cezasını Rabbim iki cihanda versin.

sağol seninde.evet bence de çok fazla onları iyileştirmek için veteriner olmuşlar ama bir şey yaptıkları yok...

Çok üzüldüm konuyu okuyuncaa, ne kadar naif duygular bunlar, ben de çok severim kedileri, yalnız mı yaşıyorsun canım, arkadaş mı oluyordu sana?

Çok üzüldüm konuyu okuyuncaa, ne kadar naif duygular bunlar, ben de çok severim kedileri, yalnız mı yaşıyorsun canım, arkadaş mı oluyordu sana?

Ablamla yaşıyorum yalnız değilim aslında.Ama o yol arkadaşımdı,evladımdı,dert ortağımdı.Herşeyimdi...Kolum kanadım kırık şimdi,kendime teselli olacak şeyler arıyorum boş çaba.Yeri dolmuyor.Bu sabah yine onunla uyandım.Yanımdaymış gibi mama kabını açtım,konuştum.Aklımı kaybediyorum galiba.Bunu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum daha önce hiç böyle bir şey hissetmedim.Annemi babamı kaybettim böyle yıkılmadım.Anlatamıyorum işte tarifi yok.Konuya resimlerini koymuştum öyle uyurdu koynumda,bir gecem geçmedi onsuz.Bir kere daha yatsaydı göğsümde, bir kez daha koklasaydım ölebilirdim sonra hiç koymazdı...

Son düzenleme:
Yaşlanmayan bir acı içimdeki

Anlatamadığım

Ancak ağlayabildiğim

Mezarından bir avuç toprak aldım bu sabah ....

Bizimde köpek var geçen kış ayağına taş attıklarından dolayı 2 ay yürüyemedi biz kızımla 2 gün ağladık bu insanlar neden bu kadar vicdansız diye hayvan sahibi olmayan anlayamaz evet ağlanır hayvan öldü diye bunda garip ve gülecek bir taraf yoktur

Bu gün 557 gün oldu. Tam da şimdi o kadar ihtiyacım var ki oğluma ...

Özlemek dayanılmaz...

Kalbim tonlarca ağırlıkta sanki ...

Seni çok özledim oğul ....

Her geçen gün biraz daha koyuyor yokluğu ...

O varken beni hiç bir şey üzemezdi, eve gidip ona sarıldığımda dünyanın tüm dertleri bitiyordu

Şimdi her sıkıntı üzerime yapışıp kalıyor,

Kimse oğlum gibi değil, gözüme bakıp anlamıyor kimse...

Yüzümü seven patilerinin şevkati çok uzakta

Yoruldum ...

Bu gün 557 gün oldu. Tam da şimdi o kadar ihtiyacım var ki oğluma ...

Özlemek dayanılmaz...

Kalbim tonlarca ağırlıkta sanki ...

Seni çok özledim oğul ....

başın sağolsun anlıyorum seni çünkü aynı durumdayım özlüyorummm29 mart 2012 kara günümüz ailecek

14 sene tüylüşümleydik şu anda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…