başın sağolsun anlıyorum seni çünkü aynı durumdayım özlüyorummm29 mart 2012 kara günümüz ailecek
14 sene tüylüşümleydik şu anda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
Başın sağolsun diyeceğim ama hiç bir anlamı olmadığını biliyorum.
Tesellisi yok bunun ....
sağol,evet
yok tesellisi yokgittikçe özlemim çoğalıyor kokusu burnumda kıyafetlerini kokluyoruz
suanda delı gıbı aglıyorum.3 yil once bizde oglumuzu kaybettik,hemde veteriner hatasindan oldugunu dusunuyoruz.o zaman bekardim.gece kalktim yavrumu yanima aldim,nefes alirken zorlaniyordu,cok halsizdi.sabah hemen veterinere goturduk,oksijen cadirina koydular.bugun burada kaldin dediler.isime gitmem gerekiyordu.sarildim optum optum,nasil bakiyor yuzume,simdi dusunuyorumda o bakislarla veda etmis zaten bana..nasil olme dedim sakin olme,bunu yapma bize...ise gittim kardesim aradi abla krali kaybettik dedi.o an cildirdim resmen...insanlar deli der gibi bakiyor bana.hemen gittik onu almaya...bir kumasin icine koymuslar...optum optum yinee..o gun cok yagmur yagiyordu...babam mezarini kazirken cok agladi...kardesim hayir bu yagmurlar islatir krali koyamam oraya diye bagiriyordu...cok ama cok aciydi yaa...resmen 1 ay herkes ruh gibi yasadi evin icinde.kardesim psikolojik desek gordu,benim 3 ay sonra dugunum vardi onunla oyalandim.annemlerin evinde hep onun resimleri cercevelerde ama ben hic bakamiyorum.icim hala aciyor dusununce..
Hepinize çok teşekkür ederim.
2010 yılı çok kötü geçiyor benim için.Altı ay önce annemi kaybettim. Şimdide oğlumu. O kadar zor geliyor ki. O çok ağır şeyler atlattı.Böbrek yetmezliği , sarılık,pankreatit,zartürre ama her seferinde geri geldi. Onca savaştan sonra böyle ansızın gitmesi şoka soktu beni. Çok emek verdiğimden belki anlatılmaz bir bağımız vardı. Akşam eve gittiğimde iki ayağının üzerine kalkıp,çocuk gibi kollarını uzatır onu kucağıma almamı beklerdi. Gece göğsümde uyurdu.Saat başı uyanıp beni severdi.Ondan başka üç kedim daha var ama o evlattı benim için.Eve biraz geç kalsam sızlanarak camda beklerdi. Şimdi o koskoca ev bomboş geliyor bana.Eşyaları,mamaları,ilaçları,dökülen tüyleri herşey yerli yerinde bir o yok.Öldüğü an gitmiyor gözlerimden.Gözlerini gözlerime sabitledi ve öylece kaldı.Çıldıracak gibiyim.
Başınız sağolsun.
Ağlattınız beni...
yavrum bugün 2. gün nasıl zor geçti saatler dakikalar anlatamam senin sayende burdan atrante ile tanıştım beni toparlamaya çalışıyor bende öylesinde geçiriyorum zamanımı yazamıyorum bir şey konuşamıyorum kuzum havluna sarılıp uyuyorum hayalini görüyorum annem geçicek mi bunlar yvarum hadi bir havla annem hadi ne olur allah aşkına ne olur ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?