Giden gitti kalana ne olacak

ben 1 yıllık kuşumu annemle vermek zorunda olduğum zaman ne çok ağlamıştım....
öyle alıştırıyorlarki kendilerini..
rabbim sabır versi n canım..ne denirki....

başın sağolsun anlıyorum seni çünkü aynı durumdayım özlüyorummm29 mart 2012 kara günümüz ailecek

14 sene tüylüşümleydik şu anda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum

Başın sağolsun diyeceğim ama hiç bir anlamı olmadığını biliyorum.

Tesellisi yok bunun ....

sağol,evet
yok tesellisi yokgittikçe özlemim çoğalıyor kokusu burnumda kıyafetlerini kokluyoruz

Tüm eşyalarını bir sandık yaptım, odamda duruyor, battaniyesi,yastığı,mama kutusu,şampuanı,tüyleri ve bir avuç toprağı...

İçim parçalanıyor, gözleri gözlerimde hala ...

Ama yine de hamdolsun, ya yaşamasaydım böyle bir sevgi, ya hiç bilmeseydim, acıyor evet ama milyonlarca insanın hayal bile edemeyeceği bir sevgiye sahibim.

Ahirette oğlumu isteyeceğim Rabbimden ..

Eklentiler

• $0191~1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleme:
suanda delı gıbı aglıyorum.3 yil once bizde oglumuzu kaybettik,hemde veteriner hatasindan oldugunu dusunuyoruz.o zaman bekardim.gece kalktim yavrumu yanima aldim,nefes alirken zorlaniyordu,cok halsizdi.sabah hemen veterinere goturduk,oksijen cadirina koydular.bugun burada kaldin dediler.isime gitmem gerekiyordu.sarildim optum optum,nasil bakiyor yuzume,simdi dusunuyorumda o bakislarla veda etmis zaten bana..nasil olme dedim sakin olme,bunu yapma bize...ise gittim kardesim aradi abla krali kaybettik dedi.o an cildirdim resmen...insanlar deli der gibi bakiyor bana.hemen gittik onu almaya...bir kumasin icine koymuslar...optum optum yinee..o gun cok yagmur yagiyordu...babam mezarini kazirken cok agladi...kardesim hayir bu yagmurlar islatir krali koyamam oraya diye bagiriyordu...cok ama cok aciydi yaa...resmen 1 ay herkes ruh gibi yasadi evin icinde.kardesim psikolojik desek gordu,benim 3 ay sonra dugunum vardi onunla oyalandim.annemlerin evinde hep onun resimleri cercevelerde ama ben hic bakamiyorum.icim hala aciyor dusununce..

Başın sağolsun arkadaşım

Şükür ki ben son nefesinde yanındaydım, gözleri gözlerimde kaldı... O an yanında olmasam ne yapardım bilmiyorum ...

Dayanması çok zor, nereye baksam o, o gün an be an aklımda, her sabah yataktan kalkıp gece yatıncaya kadar bütün gün aklımda , aralıksız ...

Psikolojik destek bende aldım ama değişen bir şey olmadı, ilaç alıp oğlumu unutamam, ben onu unutmak istemiyorum ki ...

Can oğul ...

Şu mübarek Ramazan da Rabbim'den ahiret için diliyorum seni. Hayvanların ahireti yok derler ama kullarına her istediğini vermeye kadir olan Allah seni bana neden vermesin. Sevgini de içime o vermedi mi, seni hayat arkadaşım yapmadı mı, elbet ahirette dede verir. Ben inanıyorum...

O kadar özledim ki seni, nefesim bile gözüme batar gibi, rahat yat oğlum elbet geleceğim ....

Yağmur yağıyor oğlum...

Nasıl severdik seninle yağmuru, pencerenin önünde cama vuran damlaları kovarlardın, sonra toprak kokusuyla sarılıp uyurduk yağmur karanlığında, gök gürlediğinde daha bir sokulurdun koynuma...

Çok içim acıyor, yaşamak için çabalasam da , bu acıyla iflah olmayacağımı biliyorum aslında ...

Başınız sağolsun.
Ağlattınız beni...

bu sonlardan korktugum için artık hiçbirine yaklasamıyorum.okadar cok seviyorum ki onları.bi golden kızım olsun cok istiyorum mesela bembeyaz bi kedim sapsarı bi kuşum olsunn..ama korkuyorum onları üzmekten yada üzülmekten..yaşamadım ama yıllarda geçse acınızın dinmeyişini cok iyi anlıyorum.

Kar yağıyor oğlumun üzerine ...

27 ay oldu ...

Yerinde kocaman bir boşluk, artık yazmayı da pek beceremiyorum, düşünmemeyi hiç beceremiyorum. Sarıp sarmalayıp koynunda büyüt, sonra toprağa bırak gel, aklım almak istemiyor ...

bişey yazamıcam ağlamaktan bizimde bi kzımız bi oğlumuz var Allah sabır versin

Oğul ...

Amonra'nın konusuna yazınca derdim depreşti, senin içinde yazmak istedim...

34,5 ay oldu, bıraktığın gibiyim, nefes alıyorum,çalışıyorum,yiyorum,içiyorum,kardeşlerini seviyorum ama bütün bunlar mekanik bir şeyin parçaları gibi, yaşadığımı hissetmiyorum. Hafta sonu eşyalarını koyduğum sandığı düzenledim, bohçasını yıkadım. Tüylerini, tasmanı,mama kabını, battaniyeni,yastığını,çarşafını, şırınganı, şampuanını sevdim tek tek ... Buluşacağız inanıyorum, bu dünyada ayrılık herkes için var ama Rabbim bize kıymaz, ahirette yine sımsıkı sarılacağım sana, bekliyorum, yüzyıllar sürse de hep bekleyeceğim.

Bana anneliği tattırdığın için, kocaman bir sevgi verdiğin için, ömrümün 10 yılını cennete çevirdiğin için hissettiklerimi anlatamam. Allah'a şükrediyorum ki ahir ömrümde bana böyle bir sevgi nasip etti... Bir de özlemeye çare bulsam, içim sızlıyor ...

Son düzenleme:
Oğul...

Hala buradayım, içim yanıyor annelik dendiği zaman, sensizliğin verdiği verdiği acıyı Rabbim hiç bir anneye göstermesin ...

Unutmadım kokunu, göğsümdeki nefesini, anne köle oğul seni Yaradana elbet yine sarılacağım sana...

yavrum bugün 2. gün nasıl zor geçti saatler dakikalar anlatamam senin sayende burdan atrante ile tanıştım beni toparlamaya çalışıyor bende öylesinde geçiriyorum zamanımı yazamıyorum bir şey konuşamıyorum kuzum havluna sarılıp uyuyorum hayalini görüyorum annem geçicek mi bunlar yvarum hadi bir havla annem hadi ne olur allah aşkına ne olur ne olur

Onlar bizim içimizde Beren, gözlerini kapatınca sıcaklığını hissedebilirsin, ömrümüzün sonuna dek bizimle onlar. Atlatacağız inan bana, onlar bizim hayat arkadaşımız ve hep öyle kalacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…