Giden gitti kalana ne olacak

benim de mahallemizde çok sevdiğim bir köpeğim vardı, sürekli yemek verdiğimiz ve beni görünce çok şımaran dünya güzeli bir yavru kurt kırması. nedensiz şekilde hastalandı ve birkaç gün sonra öldü ki hiç beklemiyorduk. daha 1 yaşına bile varmamıştı üstelik.. onun ölümü de bana inanılmaz bir acı yaşatmıştı. şimdi üzerinden dört yıla yakın geçti ama o kayıp duygusu her hatırladığımda burnumun direğini sızlatıyor. o yüzden seni anlıyorum. insan ya da hayvan farketmiyor, sevdiğini kaybetmek çok tarifsiz bir acı.. dilerim allah sevdiklerimizle sınamasın bir daha..

hayvanları sevemiyorum cunku korkuyorum..bızım aılede hıc oyle hayvan yaklaşımı olmadı cunku..
bır gun kıtap okurken hayvanlardan korkmanın sebebını açıkladı adem güneş...anladımkı aıleden gelen bır şeymış. hayvan sevgısı korkusu..

ama yazmadan edemedim ıcım burkuldu .. kedınıze vermış olduğunuz sevgıyı sızde yaşayın ınşaallah ..sağlıkla uzun omurlerle...

Oğlum...

Yeni yıl telaşında herkes, insanları bir görsen bir heves bir heves...

Başka bir dünyadan bakar gibiyim etrafa, kılım kıpırdamıyor, hala gün sayıyorum sana gelmek için

Evlatsız neyin tadı var ki, insanlar neden kutlayıp duruyor yeni yılımı...

1237 gün oldu, çok yorgunum....
Kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyor geceleri, taşıyamıyorum sensizliği...
Zamanın ilaç olduğu yalanmış
Hangi evladın acısı dinmiş ki...
Ecele hiç isyanım olmadı, annem gittiğinde bile...
Ama sana hala inanamıyorum oğul, gece yarısı bir korkuyla uyandığımda
Yastığımda bulacağım gibi geliyor hala
Gücendirdim mi Rabbimi seni bu kadar severek bilmiyorum, ondan mı aldı seni ....

Ne kadar şanslı bir kediymiş. Yeni bir kedi veya muhabbet kuşu almalısın. Bu hayatta misafiriz bir şey kalıcı oluyor. O yüzden şu anda kendine yeni bir canlı al. Yavru kedin olsun ismi farklı olsun. Bu başka bir sevgi olsun kimse kimsenin yerini tutmaz ama içindeki sevgiye ihtiyacı olan başka bir kediye bakıp ilahi güce inanmaya devam edebilirsin...

9 tane daha sevgilim var, Rabbim hepsine sağlık versin =)
Ama o evlattı, bir can,bir hayvan, evimin bir parçası değildi
Hayat arkadaşımdı
Hani insanın bir tane annesi olur ya, onun gibi
Hayvanlarla çok iç içeyim ama bu başka bir boşluk
Benden bir şey eksildi, soluğum kesiliyor hala, gün geçtikçe daha ağırlaşıyor
Yaşamaktan hırpalandıkça daha çok özlüyorum
O varken her türlü acıyla başa çıkabiliyordum
Ben olmazsam ona kimse bakamaz diye daha bir asılıyordum yaşamaya
Anlatamıyorum....

Son düzenleme:

Bu kadar olması normal değil gibi... isterseniz size yardımı dokuncak bir uzmana başvurun. Çünkü hayvanların ömürleri kısa olur. insan gibi uzun yaşamazlar. sizin sevginiz çok büyükmüş ama asla bu sevgi insan sevgisinin yerini tutmasın. Umarım bir beyfendi sizin kalbinizi çalar o sevgi boşluğunu sizin kediniz kadar güzel ve temiz kalpli biri olur...

Çaldı zaten, Rabbim eksikliğini göstermesin
Bir uzmanla görüştüm zamanında, durumu çocuğumun olmamasına bağladı
Bilmiyorum bununla yaşamayı öğrendim aslında
Ama bazen çok içimden taşıyor, depreşiyor
İnsanları hayvanları sevdiğim kadar koşulsuz sevemiyorum
Maalesef hiç birimiz masum değiliz
Sizin var mı baktığınız bir can

Son düzenleme:

:)

Depreşir tabi..

Hep güzel hatırlayın..

Üzmeyin o güzel canlıyı da sizin üzülmeniz başkalarını daha çok üzüyordur.

sevgiyle kalın..

Oğlummmm
Ayaklarımın üzerine basamayacak kadar yorgun ve yalnızım..... Beni nasıl bıraktın kimsesiz ....

Bu saate kadar tuttum kendimi
Ama şimdi umurumda değil
Sensiz bayram, bayram değil....

yazdıklarınızın hepsini okudum çok duygulandım inanın ağladım.

sevginizi üzüntünüzü hissettim.

Allah sabır versin, inşallah dilediğiniz gibi ahiret hayatında Allah kedinizle sizi yeniden karşılaştır.

Oğlum...
Bu gün ne çok ölüm haberi var forumda
Ölüm ne kadar dayanılmaz bir duygu
Hayatın gerçeği ama kabullenmek öyle zor ki
1409 günü geçirdim sensiz
Hala ilk anda gibiyim, içim parçalanıyor, kalbim sıkışıyor
Kokunu nasıl özledim, beni sevmeni nasıl özledim...
Rabbim sevdiklerini yitirmekle yaralanan herkese sabır versin
Bizleri isyan etmekten korusun
Duadan ayrılmamaya çalışıyorum, kendime telkin veriyorum
Her gün konuşuyorum resimlerinle
Akşamlar çok zor oluyor, o koşturma telaş içinde Şerom olsa diyorum
Aynı yastıkta, kolumda yatarken dayasak birbirimize burnumuzu, patilerini ellerime dolasan yine
Hani derin bir nefes koklayıp beni başını çenemin altına gömüyordun ya ben o huzuru hiç bir yerde bulamadım Oğul...

allah sabır versin canım yazdıklarınıza cok duyguladım.ve bu kadar cok hayvansever olduğunu bilmekte beni mutlu etti benim de golden oğlum var onuda araba çarpmıştı acıdan duramamıştım dilerim şimdi iyisinizdir.

Tam 4 yıl oldu bugün
30 Ekim 2010'da hayatım bir daha onarılmamak üzere değişti
Yağmur yağıyor, ben hala üşüdüğünü düşünmeden edemiyorum...
4 yılda çok şey değişti ; değişmeyen tek şey sana duyduğum özlem
Oğul, yoldaşımdın sen benim; dünya tek başına pek de çekilir bir yer değil
Hayat güzeldir diye öğütlesekde herkese, hayat sevdiklerinle güzel
Senden sonra rengi eksik her şeyin, ne kadar tamam olsa da o eksik hep görünüyor
Hastayım bu aralar, vücudum eskidikçe sana daha yaklaşıyorum ...
Anneanneni ve seni çok özlüyorum, içim acıyor
Aklımda dönüp duruyor o kara 30 Ekim, yaşadığım öyle bir şoktu ki geçmiyor bir türlü
Biliyorum elinde olsaydı bırakmazdın beni....
Biliyorum takdir-i ilahi, ölüm Allah'ın emri
Biliyorum geçmeyecek
Geçmesin ben senin sevginden de yorulmadım, özleminden de ...

Gözlerim doldu canım benım
Bu kadar üzme kendini ne olursun.
ne kadar güzelki rabbimin benım sessiz kullarım dediği bir hayvanı bu kadar sevip sahiplenişsiniz.
ne mutlu size.

3 gün önce kaybettim bebeğimi,oğlumu.. İnanamıyorum hala yaramı nasıl sarıcam bilmiyorum 9. Kattan düştü oğlum,Çene kırığı ve damak yarığı vardı sadece,sonra Çene düzeldi ama damak düzelmedi ve ben oğlumun bedenini 3 gün önce toprağa verdim,acım çok derin karnımda 6 aylık bebeğim var,ondan da sorumluyum,onun için yaşamam lazım,ama ben oğlumla karşılıycaktık kızımı ,kabullenemiyorum,inanamıyorum.sizin yazdıklarınız ve acınız benim acımı anlatıyor. Hiç bir şey için hevesim yok,çok mutsuzum ve Oğlumu çok özlüyorum

1.717 gün oldu...
Ne aşk, ne başarmak, ne yaşamak boşluğunu doldurmuyor
Hayatımdaki herkes ve herşey sen varken anlamlıymış Oğul
Zamanla iyileşmeyi bekledim hep, günlerce, haftalarca
Artık iyileşmeyeceğimi biliyorum
Tıpkı 6 yaşımdayken annemin beni bırakıp gittiği gün ki gibi hissediyorum sen gittiğinden beri
Ne çok yitirdim sevdiklerimi, ne çok örselendim yaşadıkça
Sen bana yaşama sebebi oldun
Eve gelmek için, iyileşmek için, çalışmak için, insanların kötülüğüne dayanmak için sebep
Şimdi hiç anlamı yok yaptıklarımın
O çok sevdiğin adam var ya, evlendik biz ama o bile senden anı; baktıkça adamı koltukta esir aldığın gün geliyor aklıma
Bu ne demişti, kedi demiştin ama kaplana benziyo =)))
Herkes korktu senden, benden korktukları gibi bu yüzden anlaştık belki
Çocuğun olsa bu kadar üzülmezsin diyorlar, düşünüyorum bin tane evlat senin gibi anlar mı beni
Hastaneden eve dönmemi aç ve uykusuz holde soğuk taşın üzerinde bekler mi biri beni ...
Eve geldiğimde uykusuzluktan bayılmıştın kucağımda, fermaurımı açıp da beni koklarken resimlerini çekmişti teyzen
Sonra senin hastane dönüşlerin, refakatçi almayan kliniğin önünde gece ayazlarında camdan sana bakışım, bir yudum su iç diye gecelerce başında bekleyişim, her şeyimi seninle paylaşmak, değerdin sen hiç gocunmadım, bin kere gelsen bin kere yaparım. Oğul içimden gidenleri nasıl anlatmalı bilemiyorum, artık bitsin istiyorum, artık yanına yatayım istiyorum, çok çaresiz bir özlem bu, çıkarıp atamıyorum, kaldığım yerden devam edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…