Giden için mi zor yoksa ardında bıraktıkları için mi?

whiterose

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
2.576
4
683
40
Libya
ayrılıkların ardından gidene mi daha zor gelir yoksa ardında kalanlara mı?
bu sadece aşk anlamında ayrılanlar için değil.evlenipte başka şehre gidenler,yurtdışında kalmak zorunda olanlar içinde diyorum.
sizce hangisi?

GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?

sen gidince soğuyor yatak gece uzuyor
sensiz geçen geceler beni ihtiyar ediyor
hani gitmesen diyorum
hani gitmesen diyorum..

adın yazılı bazı otel odalarında
sürüyorlar sevdamızı ordan oraya
kolay değil biliyorum böyle öksüz yaşamak
ama en kötüsü gülüm onursuzca yaşamak

senin her gidişinde sürgün oluyorum ben
en kötüsü aslında gitmeden sürgün olmak
içimi acıtıyor böyle öksüz yaşamak
hani gitmesen diyorum
hani gitmesen diyorum...

Bence kalan icin daha zor!!

Giden baska yere gidecek, baska insanlarla tanisacak, baska yerler görecek ve bir sekilde özlemini unuturacak olaylar yasayacak, fakat kalan icin hersey eskisi gibi kalacak gidenin ardinda biraktigi hatirlarla avunacak...

Anneannem hep bizi almanyaya yolcu ederken, siz gideceksiniz ben kalicam siz beni belki beni ayda bir düsüneceksiniz ben sizi hergün düsünecem derdi...:çok üzgünüm:

gidenin içini özlem yakar kavurur
kalanında anılar
bazen gitmek zor gelse de
kalıp devam etmek aslında daha zordur...

bencede kalana daha zor
geride kalan hatıralarla kalmak daha üzer insanı:çok üzgünüm:

gidene de kalana da zor. bunun tartışması olmaz ki :) giden yeni insanlara alışacak bu yüzden gidene zor , kalan kiişi gittiği gördüğü yerlerde onu hatırlayacak kalana zor ... bencil düşündüğümüz için hep kendi durumumuz zor gelir

bence gidenede zor kalanada zor
giden farklı bir ortama alışmak zorunda vede geride bıraktıklarının hasretini çekecek
kalansa baktığı her yerde gideni hatırlıyacak vede gidenin özlemini çekecek

benim eşim denizci hep biryerlere gider,uzun görevlere çok nadirdir burada görev yaptığı.giderken ona daha zor geldiğini düşünüyorum.şartlar açısından bırakmak,gitmek zorunda kaldığından,bu onun görevi olduğundan.eşim denizaltıcı,bazen hiç gemiden çıkamıyorlar.bense burada evimde sıcacık rahatım.zorluğu yok mu bir de bana sorun neler geliyor başıma eşim yokken.nelerle uğraşıyorum.sonuç olarak bence gidene daha zor...

kalana zor kesinlikle kalacak olana zor ... gidene de zor olabilir ama anılarla kalacak olan kalana daha zor::S:S:SS::S

Bence gidene zor,çünkü her giden isteyerek gitmez gitmekten başka çaresi olmadığı için gidenlere daha zor benneyaptımki

Gitmek ahh gitmek gitmek zorunda olmak çok zor hemde çoook offffffffffffff Kalan yine Bıraktı der ümidi keser ama bırakanın içinde hep bir sıkıntı olucak acaba düzelirmidi bişeyler diye ne bileyim öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…