• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

giden sevgiliyi cezalandırmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onnf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet bende abisine aynısını söyledim. Bugün arkamda duramayan evlenince hiç durmaz dedim. Ve aramak için bile uğraşmadm. Kendisi konuşmak yerine üstüme abisiyle yengesini saldı
Her şeyin sorumlusu kendileri kusura bakmasınlar,paşamız bulunmaz hint kumaşı değil. Onlar sizin muhattabınız değiller,engelleyin gitsin. Siz mutlu olun onlarda ötede oynasınlar:KK73:

Merhaba kızlar ben fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum
Uzun süreli bir ilişkide sevgilinizin sizi çok severken, daha sonra bazı şartlar dolayısıyla ailesine boyun eğip memleketten başkasıyla nisan şansı dolmasına karşılık bir ceza verir miydiniz. ( nasıl bir ceza verirndz mesela)) Yoksa sessiz mi kalırdnz.
Seni hatırladım sana demiştik o çocuğa pek umut bağlama diye o anayla işin zordu zaten hem neyin intikamı canım insanlar birileriyle bitirdi başkasıyla olacak diye cezayı hak etmez ki

Aynı ev memlekete gitme fikirleri ve çaşısmamak sartlar bu.
Belliydi zaten aile yapısı ve sevgilinin karşı koymayacağı. Karşı koymayı bırak içten içe onları desteklediğini düşünüyorum ben. Eğitim, farklı çevre sadece dıştaki kılıfı değiştiriyor. Bilinçli bir insan olsa, senin söylemene fırsat vermeden rest çekip, hayatına yön verebilecek iradeyi gösterirdi.

Aslında dövmek fikri aklımdan geçti ama işte değmez ki

Bencede işin komik yanı bir yana işin başında ayrılarak doğru olanı yapmışsınız.Acını anlayabiliyorum ama herşeyde bir hayır olduğu buradan belli olmuş.Bence bu işi sonlandırıp kendine uygun daha iyi anlaşabileceğin biriyle bir ilişki denemelisin. Mutlaka karşına iyi birileri çıkacaktır dünyada 6 milyardan fazla insan yaşıyor. Bazen kötü tecrübeler ediniyoruz ama bunuda kader olarak yorumluyorum ben. Tam olarak yaşınız nedir bilmiyorum ama daha yolun başındasınızı ilerde pişman olacağınız şeylerden uzak durunuz.

benim eski erkek arkadasim da annesi beni istemedi diye gitti daha benleyken baskasiyla tanisip sözlendi sonra pesimide zor birakti simdi evli ikinci cocugu yoldaymis. Sevgisinin arkasinda duramayan insanla asla bir yola cikilmaz. Intikam almak, cezalandirmak sadece zaman kaybi ve zayif insan isi

Ne şartı şurtu.Nişanlanmak istiyorsa yolu açık olsun.Demek ki sizi sevmemiş.Kocaman adam ailesi istiyor diye de nişanlanacak değil, demek ki kendi rızası da var.
Evet insan o anki sinirle intikam almak ceza vermek istiyor ama emin olun geçecek. Sessiz kalmanız asıl ceza olur.

Bence teşekkür etmelisin ne cezası.Yoksa daha fazla oyalayacaktı seni.Ne sen ne de o bir sonuca varamayacaktınız.İniallah oda nişanlısıyla Mutlu olur sen de gelecekti sevgilinle Mutlu olursun.

Belliydi zaten aile yapısı ve sevgilinin karşı koymayacağı. Karşı koymayı bırak içten içe onları desteklediğini düşünüyorum ben. Eğitim, farklı çevre sadece dıştaki kılıfı değiştiriyor. Bilinçli bir insan olsa, senin söylemene fırsat vermeden rest çekip, hayatına yön verebilecek iradeyi gösterirdi.

Evet özelden konussaj olur mu

Sen ona ceza değil kendine ödül düşün zira hayatın için en doğru kararı vermişsin şartları kabul etmeyerek tebrikler..

ne cezası boşver adam daha kendi hayatına sahip çıkamıyor ilişkinize nasıl sahip çıksın

Sen ona ceza değil kendine ödül düşün zira hayatın için en doğru kararı vermişsin şartları kabul etmeyerek tebrikler..

Kendisi ailesini dinleyip nişanlanmyı kabul etmiş. Daha hala bizi suçluyor siz annenle şartları kabul ettiniz baban kabul etmedi diye caydınız dedi. Öncesinde anne babama bakablrmsn demişti yani olurunu söylüyorum size diye söylemişti annemde kzıım kendine guveniyosa yapar demişti. Ama işin boyutu değişti sonra bütün aile ile yaşamamızı istedi ve de memlekete gidilebilir dedi.

Alırım kırbacımı. İlk önce gözlerini, ellerini falan bağlarım tabi. Sonra bir takım olaylar olaylar..

Bence teşekkür etmelisin ne cezası.Yoksa daha fazla oyalayacaktı seni.Ne sen ne de o bir sonuca varamayacaktınız.İniallah oda nişanlısıyla Mutlu olur sen de gelecekti sevgilinle Mutlu olursun.

Aynen öyle bu işin sonu yoktu. Sağolsun annesi parmak soktu aramızı açtı. Buda ana kzuu olduğu için onları seçti şimdi mutlu olamıcam ayağına yatıyor

Evet ama işte insanın canı acıyor nasıl nişanlanmayı kabul etti hala inanmıuorum
Boşver ne hali varsa görsün ailesi hastamı yaşımı bakıma muhtaç mı eğer öyleyse baştan söylemiş olabilir değilse uzak dur

benim eski erkek arkadasim da annesi beni istemedi diye gitti daha benleyken baskasiyla tanisip sözlendi sonra pesimide zor birakti simdi evli ikinci cocugu yoldaymis. Sevgisinin arkasinda duramayan insanla asla bir yola cikilmaz. Intikam almak, cezalandirmak sadece zaman kaybi ve zayif insan isi

Evet bu da bekledi 1 ay kadar beni aynı ev için ikna etmeye çalıştı ben istemyince en son yol ailesi başkasını istmş buna nişanlanacak

Aynen öyle bu işin sonu yoktu. Sağolsun annesi parmak soktu aramızı açtı. Buda ana kzuu olduğu için onları seçti şimdi mutlu olamıcam ayağına yatıyor
Mutlu olmaya olmaya evlenir,çocuk da yapar.Çok gördük öylesini.Ama o eşe de bağlı olmaz.Kurtulmuşsun.Asıl sen Mutlu olacaksın artık.

Boşver ne hali varsa görsün ailesi hastamı yaşımı bakıma muhtaç mı eğer öyleyse baştan söylemiş olabilir değilse uzak dur

Hayır ya ne hastası canm kadın annemden genç resmen taş çatlasın 48 yasında.

Back
X