• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden sevgiliyi geri kazanmak için

eğer gitmişse bir sebebei vardır ve bu sebebi bilerek hareket etmek lazımdır her zaman.ilk başlarda seni bırakmam demek bana göre en doğrusu ve bi süre onu bırakmayacağımı ona göstermek işsterim sözlerimle ve geçmişte yaşanılanları hatrlatarak ona ne kadar üzüldüğümü gösteririm baktım olmuyo hala geri dönüş yok brz güçlü olmaya çalışırım ama onla knşmaya ara ara onu sevdiğimi sölemeye devam ederim onu unutana kadar :(yani bence eğer sanada uygunsa peşinden koşmak lazım.

Bence giden sevgiliden hayır gelmez. Hayır gelecek olsa gitmezdi, sevse gitmezdi zaten. Her şerde bir hayır vardır, daha iyileri karşına çıkacağı için bu olmamıştır kanaatindeyim ben.

Bence giden sevgiliden hayır gelmez. Hayır gelecek olsa gitmezdi, sevse gitmezdi zaten. Her şerde bir hayır vardır, daha iyileri karşına çıkacağı için bu olmamıştır kanaatindeyim ben.

haklısın aslında evet.ama bazende bazı şeyler için çabalamak gerekir bnce bi süre onunla düzgnce knştuktan snra hala bir umut yoksa evet önüne bakmak her zaman en doğrusu olur.

Giden sevgilim... İlk gözağrım, herşeyim.. O bile şuanki içimin yangınıma ilaç olamayacak. Dönse gelse, can acım azalmayacak. Aramıza giren ayrılık, döktüğüm gözyaşları... Dönse gelse, herşey eskisinden daha güzel olsa bile dese, nasıl unutucam yaşanmışlıkları. Bugün bir karar verdim.. Evet canım çok yanıyor, çok acıyor. Düşündüm.. Şuan dönse mutlu olabilicekmiyim. Tabiki hayır... Benim acımı hafifletecek tek şey Rabbim ve zaman... Leyla ile Mecnun aşkında çeşirli rivayetler vardır. Leyla Mecnuna döner gelir ve der ki ' Ey mecnun, ben Leylanım..' Mecnunda der ona 'Sen Leylaysan içimdeki kim, içimdeki Leylaysa sen kimsin' Şuanda düşünüyorum bende, içimdeki eski sevgilimse bugün internette konuştuğum kim? İnternette konuştuğum kişi eski sevgilimse, içimdeki kim.. Ona verdiğim AŞK, bu derece ona ait değil artık...

arkadaşlar bende terk edildim yaklaşık 3 ay oluyo ayrıldıktan sonra 1-2 defa mesajlaştık..kavga falan yok...yani kırgınlıkta yok..ayrıldıktan sonra benim çektiğim fotoğrafları profiline koydu bide 20 gün profil resmimi değiştirmedim o da değiştirmedi..sonra benimle aynı gün değiştirdi..anlayamıyorum dikkat mi çekmeye çalışıyo...ben ona en son seni seviyorum ne olursa olsun dedim vedalaştım..acaba geri dönermi...biliyorum seven gitmez ama bazen sevgimizle onları boğarız belki biraz zaaman geçince beni özler..biz çok iyi anlaşıyoduk hiç birbirimizi kırmadık..uzak olucaz görüşemicez dedi ayrılırken aslında bu bahane gibi geliyo...sebebi belki ciddiye gitmesinden korkması çünkü sorunsuz bir beraberlikti...beni özlermi???sizce geri dönme ihtimali varmı...gurur yapamıyorum çünkü nefret edeceğim hiç bişi yapmadı...ki oda benden nefret eddemez...bu beraberliği,sevgimi ve beni özlermi sizce...bi şansımız daha varmıdır....terk eden biri gerçekten özleyip geri dönermi...teşekkür ederimmmm....

arkadaşlar bende terk edildim yaklaşık 3 ay oluyo ayrıldıktan sonra 1-2 defa mesajlaştık..kavga falan yok...yani kırgınlıkta yok..ayrıldıktan sonra benim çektiğim fotoğrafları profiline koydu bide 20 gün profil resmimi değiştirmedim o da değiştirmedi..sonra benimle aynı gün değiştirdi..anlayamıyorum dikkat mi çekmeye çalışıyo...ben ona en son seni seviyorum ne olursa olsun dedim vedalaştım..acaba geri dönermi...biliyorum seven gitmez ama bazen sevgimizle onları boğarız belki biraz zaaman geçince beni özler..biz çok iyi anlaşıyoduk hiç birbirimizi kırmadık..uzak olucaz görüşemicez dedi ayrılırken aslında bu bahane gibi geliyo...sebebi belki ciddiye gitmesinden korkması çünkü sorunsuz bir beraberlikti...beni özlermi???sizce geri dönme ihtimali varmı...gurur yapamıyorum çünkü nefret edeceğim hiç bişi yapmadı...ki oda benden nefret eddemez...bu beraberliği,sevgimi ve beni özlermi sizce...bi şansımız daha varmıdır....terk eden biri gerçekten özleyip geri dönermi...teşekkür ederimmmm....

Terkeden biri geri dönebilir ama bi çok sebebi olabilir bunun
Hangi nedenle döndüğünü kestiremessin sana olan aşkından mı yoksa yalnızlıktanmı?
Yada bi ton sebeb bence eskisi gibi mutluda olamaz insan
Tabi herkesin kaderi farklı yaşayıp görmek lazım..!

4 yıllık ilişkimde yaptığım fedakarlıklara,çabalamalara,ağlamalara,susmalara rağmen 1 hafta önce oda beni terk etti.Önce 2 gün sessiz kaldım,itiraf ediyorum arar diye gece uykulardan uyanıp telefonuma baktım.2günün sonunda aradım gayet normal bir ses tonuyla hakkımı helal etmediğimi ve bu kadar zaman içinde nasıl karaktersiz olduğunu söyledim ve kapadım telefonu.Bugüne kadar birkaç kez ayrılık yaşadık.Ufak tefek olan her ayrılıkta yalvarıp yakarıp konuşup düzeltiyordum durumu.Sonrasında alışkanlık oldu o bitiriyor ben nasıl olsa toparlıyorum.Askerde onu beklerken tam 3 ay eziyet etti bana.Arıyorum tersliyor kızıyor kötü konuşuyor ama konuşuyor.İzne geldiğinde herşeyini verdim ona.Beraber aldığımız yüzüğüde koydum eline ve tam 3.5ay ne aradım ne mesaj attım ne mektup attım.3.5ayın sonunda bir mesaj geldi.İlk zamanlar normal davrandım heyecanımı belli etmedim.Hayatım onsuzda güzel gidiyor hissine tamamen kapıldı.Ararsa konuştum aramazsa ne mesaj attım ne çağrı attım.Kıskanmaya başladı açıldı derken aile konuları herşey konuşuldu ve kendi konuştu bunları.Düzelicek herşey diye anlattı anlattı.Sonra ben yeniden yumuşadım eskisi gibi fedakar ve anaç olmaya başladım ve oda eski gaddarlığına döndü.Hatta bigün şakalaşırken sordum ilk barıştığımız günler nasıldın şimdi neoldu dediğimde,ozamanlar pas vermiyodun dedi.Şimdi ne arıyorum ne soruyorum ne mesaj ne bi çağrı.İçim tabiki yanıyor,yaşadıklarımızı konuştuklarımızı tabiki unutmuyorum ama inanın bir zaman sonra onsuz yaşamaya bir şekilde alışıyorsunuz.Hep içinizde aklınızda oluyor ama acı vermiyor.Eğer ilişki boyunca affedilmesi zor bir hatanız olmadığına ve kendi adınıza düşenleri yaptığınıza inanıyorsanız bırakın giden gitsin.Olur da geç olmadan geri dönerse,sadece olması gereken ondan biraz olsun soğudunuz biraz kırıldığınız birazda umursamadığınız hissine kapılmasını sağlayın.Bırakın geldiyse geri o sizin için çabalasın...

aynı durumu yaşıyorum şuan . 3 yıllık ilişkimde son 1yıldır hep ben yalvar yakar barısıyodum. askere gderken herşei düzelttk derken beni yine yarı yolda bıraktı . şuan istemiyorum desemde gözüm telefonda. sadece pişman olsun anlasın hatalarını diye. ama çok iyi ögrendim erkeğe asla sevgini belli etmeyeceksin.

"sevseydi gitmezi", "seviyorsa dönecektir","sevmiyormuşki terketmiş"... hiçbirşey yanan kalbimi avutmuyor. her konuda haksız, gitmemeliydi, sevgisine sahip çıkmalıydı, sevgisine bile sahip çıkmayan adamdan ne hayır gelirki... biliyorum.. ama herşeye rağmen içim yana yana deli gibi seviyorum. gencim, daha önüme neler çıkıcaktır. bunuda biliyorum. verdiğim emeği, sevgiyi belkide haketmedi bunuda biliyorum. yaşamak için ona mecbur değilim, bu yaşıma kadar o yoktu onsuz nasıl yaşadıysam bundan sonra öylede yaşayabilirim. bunuda biliyorum. eğer benden gittiyse kısmetim değilse, üzülmek boşa. bunuda biliyorum.. kısacası mantığın aldığı herşeyi biliyorum. ama bazen kalbin aklı, aklın aklına uymuyor işte.. hiçbirşey onu delice sevmeme engel değil. sevgisi iliklerime, kemiklerime, benliğime öyle bir işlemişki... bana döneceğini bilsem, herşeyi yaparım...

lütfen bana yardimci olun cok aci cekiyorum... 3,5 yildir süren uzak bi iliskimiz var.. ben yurtdisindayim. askerligi bitince evlenicektik..yani seneye dügünümüz olucakti..askerligi bitmeden 40 gün önce fln benden ayrildi..artk seni sevmiyorum 4-5 aydir sevgim bitti sana karsi falan dedi.. üstüne hic düsmedim sinirlendim üzüldüm bagirdim.. onu denemek icin 4-5 gün sonra msj attim naber nasilsin fln gibi normal bi sekilde cevap gelmedi.. ve askerligi bitti gecen hafta persembe günü.. ankarada kaldi 2 gün daha askerligi bitince..gmailinde resimlerini yakaladim.. liseden bi arkadsi vardi onla karsilasmisti ankarada banada anlatmisti hatta..cafede oturduk falan deyince bende kiskanmistim bellide etmistim.. dedi bliyor seni falan anlattim dedi..daha sonra canim sunu yemek istiyor fln diyip sonrada pinar bana yapar diye saka yapmisti ama arada zaman gecmisti..sonrada bak saclarini onun gibi yaptirabilisin falan dedi bende sari yaptiricaktim.. sonrada fare gibi kiz falan dedi.. ama suanda beraberlr...daha dün geldi evine ve tesadüfen bnde dün degil önceki gün ögrenmistim.. msne falan girdim engellemistim onu bi baktim online duruyor beni silmemis.. telefonlarimi acmiyor ama msnde online..yazdim hemen yok yemek yicem.. yok suan abimle konusuyorum diye konusmadi benimle.aradim bi iki dk konusmadan kapatti suratima.. sonra tekrar msnde yazdi iste..1 aylik beraberiz ve mutlu bir iliskimiz var dedi..bana arkads olarakta kalabilirz diyen adam kiz faceden falan engelledi..sevgiliside engellemis.. iste böyle kizlar.. pat diye böyle seyler yasiyorum ve cokkkk üzgünüm ne yapicagimi bilmiyrm toparlyamiyorum kendimi..askerdeyken hergün aradim hergün konustuk cok deger verdim hep yanindaydim ama o terketti beni..benden ayrilmadan 20 gün önce seni deli gibi seviyorum sana tapiyorum diyen adam simdi böyle oldu.. birde diyor ailesiylemi tanistik yada taniscam biseyler dedi..

bi kiz arkads var ilk ve ortaokuldan bi erkek yüzünden tartismistik.. o cocukta bende sildim.. ama bu kiz o cocktan hoslaniyordu.. ikimiz ayni anda silince arada birsey var sanip..gidip benimkine iste burcu böyle bi kiz falan filan kötülemis.. oyüzdende bana telefonda sey dedi benimki..sende bos durmamissin biliyorm anlatti arkadsin bana biseyler fln..düsünüyrm acaba buyüzdenmi bana aci cektirmeye calisiyor.. bilerekmi göndertti o kiza resmini.. cünkü o kizi sildikten 3 gün sonra göndermis resmi o kiz..

sanki ben onlari rahatsiz edicem.. yada benimknin bi korkusu var sankide hemen beni engellemis faceden.. cünkü kiza yazmistim ben nezamandir berabersiniz sadece bunu bilmek istiyorum diye ama cevap gelmedi..

cünkü benimkiyle tartistim ben benle beraberken ondan hoslandin oyüzden biraktin diye ama ispatla ozaman diyo öyle birsey yok diyor..beni faceden engelliyior önce ama msnden silmiyor cok tuhaf degilmi ??

sizce bilerekmi yapiyor yoksa tüm bunlar gercekmi.. abisine falan demis bir aydir birlikteyiz fln filan... yani hersey ciddi gibi.. askerden cikinca 2 günde o kizla kaldi sanirim, sanirim kizda yalniz yasiyor..cekildikleri fotografta evde cekilmis..yoksa direk evine gelirdi o..

ama suda var eger geri dönerse kabul etmicem bunuda biliyorm geri dönermi sizce?ama kendimi cok kötü hissdiyorum evlenicekken bu hale geldik beni kullandi diye düsünüyorum..cok berbat durumdayim 2 günde zayifladim ve bisey yiyesim yok halsizim basim catliyor offff

burcumo kardesim rabbim sana sabir versin... ama merak etme eden bulur.. sen hic gorusme bence.. sil gitsin bitsin.. demesi kolay diceksin , icin aciyor biliyorum.. ama gordukce daha bi uzuleceksin... unutmaya calis... rabbim sana en hayirlisini gonderecktir.. sanmaki onlarda mutlu olacaklar.. hayir.. gor bak.. yinede evlenmeden gormussun yuzunu evlenipte boyle olsaydi daha cook uzulurdun.. hersey gonlunce olsun canim benim insallah tez zamanda karsina en iyisi cook kiymet bileni cikarda o da kafasini ben naptimm diye taslara vurur..

burcumo kardesim rabbim sana sabir versin... ama merak etme eden bulur.. sen hic gorusme bence.. sil gitsin bitsin.. demesi kolay diceksin , icin aciyor biliyorum.. ama gordukce daha bi uzuleceksin... unutmaya calis... rabbim sana en hayirlisini gonderecktir.. sanmaki onlarda mutlu olacaklar.. hayir.. gor bak.. yinede evlenmeden gormussun yuzunu evlenipte boyle olsaydi daha cook uzulurdun.. hersey gonlunce olsun canim benim insallah tez zamanda karsina en iyisi cook kiymet bileni cikarda o da kafasini ben naptimm diye taslara vurur..

beni ayakta uyutmus resmen..benle beraberkende onunla birlikteydi eminim.ayrilmadan 4 gün önce cumartesi günü ona msj atmistim bugün hic aramadin beni kirildim falan.. ogün nasil hic konusmamiz hic anlamis degilim.. büyük ihtimalle carsi iznindeydi ve o kizlaydi.. ama bana senden sonra oldu diyor.. bende eminim aldattin diyorm ispatla diyor..

nasil kizlar var ya????? facesinde ekliydi benide biliyordu o kiz ama yinede onunla birlikte olmus..biliyorum mutlu olmicaklar..ayrilacaklar...

tek istedigim pisman olup geri dönmesi ve benim onu süründürmem.. baska birsey istemiyorum.. bana mutluyum diyr baska br konudan dolayi.. mutlu oldugunu sanmiyorum.. zamanini geciriyor bence.. cünkü onun begenebilcegi bi kiz degil..kendide demisti cünkü.. sadece yatip kalkiyor eminim.. kiz ayri yasiyor cünkü.. arada bir gider kalr orada artik

Arkadaşlar giden sevgiliyi geri kazanabilmek için ağlayıp sızlamak duyguları dile getirmekmi yoksa güçlü olmakmı? hala çözemedim

qiden sewqilin sewip sewmediqini anlamanın en iyi yolu ortalıktan kaybolmaktır. arama, sorma hayat bir sekilde dewam ediyor. o olsada olmasada. hep o yoktu sonucta. tam artık qelmez dediqinde de bir bakarsınki karsında. erkek milleti iste.

şunu diyebilirm ki ''giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir''bu kadar:1::1:

arkadaşlar ben hm yeni üye oldum hem de yeni terkedildim. güya çk seviordk bz birbirmzi aaylarca uğrştı kndni bna sevdrmek içn öle de oldu çok sevmiştim ama dün gece gidiorm ben bna çok şey kattn ama bencillk edip gidiorm bu bnm en doal hakkım dedi. bn üniversitede okurken o hazrlanıordu elmdn geldğnce destk oldm ona hep şmdi kazndı aynı şehrdeyz die sevnrken terketti beni. bn napmalıym bilmiorm sebebni sorduğmda kişilk özellklerni çekemiordm dior ama bz 6aydr brlkteydk bna sana elimi bile süremem bn derdi severdi inanmştm ona. ama dün sendn soudum bn dedi ve o gn souklugnu hissetmştm ancak ondan önceki gn çk güzeldi her şey bi anlam veremiorm ve beni tersledi nedn ayrlmak istedğini sorunca onu istiorm ancak artk gelse de bitmiş ki o gitmek istedi ne fayda. sadce şuan yüce rabbimden sabır istiyorum bu acı geçsin istiyorum uyuyamıorm yemek yiyemiorm. bayıldım bile bni inandrdı sonra çekip gitti. nolrsnz arkadşlar bna yol göstern dayanma kudreti vern ltfn.

arkadaşlar ben hm yeni üye oldum hem de yeni terkedildim. güya çk seviordk bz birbirmzi aaylarca uğrştı kndni bna sevdrmek içn öle de oldu çok sevmiştim ama dün gece gidiorm ben bna çok şey kattn ama bencillk edip gidiorm bu bnm en doal hakkım dedi. bn üniversitede okurken o hazrlanıordu elmdn geldğnce destk oldm ona hep şmdi kazndı aynı şehrdeyz die sevnrken terketti beni. bn napmalıym bilmiorm sebebni sorduğmda kişilk özellklerni çekemiordm dior ama bz 6aydr brlkteydk bna sana elimi bile süremem bn derdi severdi inanmştm ona. ama dün sendn soudum bn dedi ve o gn souklugnu hissetmştm ancak ondan önceki gn çk güzeldi her şey bi anlam veremiorm ve beni tersledi nedn ayrlmak istedğini sorunca onu istiorm ancak artk gelse de bitmiş ki o gitmek istedi ne fayda. sadce şuan yüce rabbimden sabır istiyorum bu acı geçsin istiyorum uyuyamıorm yemek yiyemiorm. bayıldım bile bni inandrdı sonra çekip gitti. nolrsnz arkadşlar bna yol göstern dayanma kudreti vern ltfn.

benimki ilk benden ayrildigi zamanlar 1-2 hafta cok üzüldüm sonra normale döndü.. aradan 1 bucuk ay gecince bi kizla resimlerini gördüm.. düsn yani biz evlenicektik planlar yapiyorduk ailelerimiz tanisiyordu..senin gibi yemedim icmedim kac gün.. tam 4 kilo verdim..suan acim gectimi hayir.. hep aklima geliyorlar...ama zamanla gecicegine inaniyorum...Seninkide gecicektir rahat birak kendini biraz..bende öyle yapmaya calisiyorm.. zaman geliyor duramiyorum zaman geliyor aklima gelmiyor... öyle zaman geciyor iste..

minnettarım gerçekten..
senn kinn yannda benmki ne ki dedm açkcası ama işte insan yine de üzülüor ister istmez sende oyalanmaya bak bn öle yapıorm umarm geçicktr bir gün bir gün bizi hakedeck ve gerçktn terkedemeyecek kadr sevck insanlar bulablceimze inanmak istiorm.
çook teşkkr ederm umarm en kısa zamanda atlatrz ne diyeblrm untmaktn başka bze yararlı bir şey yok insann elnden bir şey gelmemesi çk kötü.

minnettarım gerçekten..
senn kinn yannda benmki ne ki dedm açkcası ama işte insan yine de üzülüor ister istmez sende oyalanmaya bak bn öle yapıorm umarm geçicktr bir gün bir gün bizi hakedeck ve gerçktn terkedemeyecek kadr sevck insanlar bulablceimze inanmak istiorm.
çook teşkkr ederm umarm en kısa zamanda atlatrz ne diyeblrm untmaktn başka bze yararlı bir şey yok insann elnden bir şey gelmemesi çk kötü.

beterin beteri varmis.. anneminde dedigi gibi agam gider pasam gelir :))

Back
X