gidenler gerçekten mutlu oluyorlar mı??

ben geride kalanım...

30 yaşında bir adamın şimdiye kadar ki bir sürü ilişkisinden 2 yıl ile en uzununu benle ve benim emeğimle yaşadığını düşünerek benden sonraki her ilişkisinde hep aklında olmayı diliyorum... :çok üzgünüm:

beddua diil bu ; ve yine de mutlu olsun ... ona da dileğim buydu...

umarım senin çok sevebileceğin ve seni sevecek biriyle mutlu olursun ...

giden çektiği acıyı saklayarak gider, ki öyle olmasa kalan olurdu....

ama daha sonra sesizlik ve karanlık çökünce acı saklandığı yerden çıkar ve gidenin suratına tokat gibi çarpar.....

benim başıma geldiği için yazıyorum, o tokattan sonra döndüm ve evlendim...

ben hep giden oldum...
ama yinede her seferinde en cok aciyi ceken oldum...
dönmek istedim döndüm...
sonra yine gittim...
simdiyse giderken arkama bakamadim...
gitmek zorunda olmak cok zor...

giden ; gitmeye karar verirken ; içinden seni de çıkarmaya karar vermiştir...
seni çıkarıyorsa ; yeni biri mutlaka gelecektir hayatına... sevgisiz olmaz ...

kalan ise sadece karara saygı duyar ... önce içinden çıkarmayı becerebilmesi gerek...
ben beceremiyorum ; yapamıyorum...

ama o şimdi sevebileceği başka birini aramaya başlamıştır belki de... ne acı

giden olmak herşeyi göze almaktır.o vazgeçtiyse geride kalan için gidenin izlerini üzerinden atması çok zor ...demek kii mutlu olamayıp gitmeyi tercih etmiş...seve seve bunu kabullenmek zaman alıyor.....

giden olmak herşeyi göze almaktır.o vazgeçtiyse geride kalan için gidenin izlerini üzerinden atması çok zor ...demek kii mutlu olamayıp gitmeyi tercih etmiş...seve seve bunu kabullenmek zaman alıyor.....

kesinlikle katılıyorum... :çok üzgünüm:

gidenin nasıl gittiğine bağlı bence

eğer ilişkide zaten anlaşmazlıklar mevcut ise ortak bir nokta bulunamıyorsa eh birinden biri gidecek değil mi? kim sürüngemede olan bir ilişkiyi daha da süründürmeyi ister ki...

ama her iki tarafta aşığım, seviyorum vs. gibi lafları ederken, ortada bir sorun da yokken, bir gün birisi çıkıpta, ben yapamıyorum sen daha iyilerine layıksın gibi laflar zırvalamaya başlarsa, işte ogiden mutlu olamaz benim nazarımda. Çünkü bu insanı kandırmaktır, aldatmaktır. Ve ben olsam o gidenin ardından ahımı eksik etmem

tam da buydu işte beni bırakıp da giderken söyledikleri... mutsuz olmasın diyemiyorum ama ben ... :çok üzgünüm:

bence bu yagmur altında kalmak gibi giden kişi kosarak gider ve az ıslanır ama ıslanır yagmur altında kalanda sırılsıklam olur gitmek ve kalmak

merhabalar,
gitmek çok büyük sorumluluk istiyor kızlar.acaba gitsem mi kalsam mı diye tereddüt emek insanı yiyip bitiriyor.işte tam ben bu noktadayım acabalar beynimi harap ediyor gitmeli mi gitmemeli mi?pişmanlık elbet gidenin peşini bırakmaz ayrıca gidenin vicdan azabi çekmemesi de çok nadirdir bence.evet kalan gidenden daha çok acı ceker ama en azından kalanın vicdanı rahattır.ben elimdn geleni yaptım ama o yapmadı der kalan ama giden her zaman sucludur her ne kadar kalan onu gitmeye mecbur etsede giden hep suçludur.
ayrıca beddua almak da insanı mutsuzluga itiyo.ben düşünüyorum bu mutsuzlugum da geride bıraktığımın çok bedduaları vardı acaba onun mu etkisi diye...
çok zor gercekten gitmek de kalmak da...

slm herkese ...
önce o gitmişti yenı birini buldu hayatına dvm etti ben ölece kaldım sonra ilşkisi bitince döner gibi oldu degerimi farketmiş çok ugrastı çabaladı asla tam anlamıyla dönmedi, gibi oldu ama dönmedi bense gel demedim diyemedim gururumdan hiçbir zmn gitmyen ben onu çoktan gittigime inandırmak için ugrastım ama gitmemiş herzmn içimde onunlaydım..şimdiii o çoktan gitti ve yeni biriyle mutlu mesut hayatına dvm ediyor bense oldugum yerde çook geride kalan olmaya dvm ediyorum ...

Geride kalanım bende
Ama beni bırakıp gittiğine göre mutludur herhalde
Sonucta seven insan bırakmaz

Suan bi sevdigi var biliyorum gayette mutlu
Bu bana çok ağır geliyor ama elimden daha fazla bişey gelmiyor
Herşeye ragmen ben onu delii gibi seviyorum
O başkasını sevse bile...

Hér gidén vicdàn àzàbi çékér bànà goré , suçluysà onuné géçéméz géri donméyé bilé kàlkàr (àyni bén :) mécbur kàldiysàdà vicdàn àzàbi çékér ; àmà zàmànlà géçér.

oy tatLım ya cidden içimi acıttın sen benim ya senağlama
canım benim kıyamam ben sana.. üzüLme noLur dua at.. bak artım ben de dua edicem senin için hayırLısı içinn..

gıden gıtmıstır gıtığı gun bıtmıstır canım sen gıdenı dıl bence o senı kaybetmıstır oyusden bırak kendı cezasını zaten kendı cekecektır alh buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…