• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gidenler gerçekten mutlu oluyorlar mı??

arkasında gözü yaşlı bir insanı bırakıp giden helede haksızken giden biri mutlu olamaz
içi yanan insanın ahını almak kadar kötü bişey yoktur dünya adaletsiz olsada biz mutsuz olsakta
adalet er yada geç yerini bulur beddua etmesekte bulur...

kalan acı çeker terkedildiğini hazmedemez emekleirne yanar
ben giden olmadım giden üzülse zaten gitmezdi ama umarım sebepsiz yere kendine emek verenleri bırakanlar allahlarından bulsun

ben geride kalanım...

30 yaşında bir adamın şimdiye kadar ki bir sürü ilişkisinden 2 yıl ile en uzununu benle ve benim emeğimle yaşadığını düşünerek benden sonraki her ilişkisinde hep aklında olmayı diliyorum... :çok üzgünüm:

beddua diil bu ; ve yine de mutlu olsun ... ona da dileğim buydu...

umarım senin çok sevebileceğin ve seni sevecek biriyle mutlu olursun ...
aynen böcüküm bbnkide en uzun ilişkisi bnm ve 2 yıl :mymeka:ama şuan nefret ediyorum.ayrıca gidiyorsa mutludur bir insan neden mutsuz olacağnı bile bile gitsin ki ..onlar gitt bizde uumutluyuz....:1hug::1hug::1hug:

inşallah gidenler mutlu olmuyordur..,
inşallah arada bir de olsa akıllarına geliyoruzdur.
ne zor şey ya..

bazen kazanmak için gitmek gerekir
çak şekerimkaydirigubbakcemile5
gideli 10 gün oldu ...
oysa ben ona bakmaya kıyamazdım...
içimdeki acı bitmiyor,kalbim acıyor,avuçlarım yanıyor....
bi dönse neden gittin bile demem diyememki...

herşeyimdi,herşeyimi alıp gitti..........senağlamasenağlamasenağlama

tşk ederim canım ama öyle uykularım bölünüyor bedelini vermeye hazırım razıyım herşeye
ama dönmüyor aramıyor,ölüm çare olsa öldürcem kendimi,onun nefes aldığı dünyayı soluduğu havayı içime çekmekle yetiniyorum sadece....:a015:
canim içim ciz etti inan çok üzüldüm sana:çok üzgünüm:
inşallah gidenler mutlu olmuyordur..,
inşallah arada bir de olsa akıllarına geliyoruzdur.
ne zor şey ya..

ağzindan yel alsin pirinç kafa:icecream:
bende gidenlerdenim ve çok mutluyumhihoyyyt
durup dururken gitmedim tabi karşi taraf benim kadar
değer vermeyip emek harcamiyorsa gidilirkaydirigubbakcemile4
hemde orta yerinden catlata catlata gidilir:icecream:

hiç büyük bir kavgamız olmadı aynı anda küser barışırdık olsa belki üzülmezdim bu kadar çok sevdim çok emek verdim ama sonuç ne biliyormusunuz 'sevgim bitti'şimdi sormak isterdim kaç gramdıda bitti....
ve gitti,günler oldu aylar yıllarda oalcak çok özledim seni neden bırakıp gittinki :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ah canım :teselli: hiç sevmemiş ki gram bile olmamış belki... gerçekten seven çekip gitmezdi
sen sevmişsin sadece o sevmemiş çok çok iyi anlıyorum seni bende yaşıyorum aynısnı
zaman diyorlar ilacı bekle diyorlar bende dört gözle bekliyorum onu unutacağım zamanı benneyaptımkibenneyaptımki

yaklaşık 2 yıl önce 1.5 yıllık bir ilişkimi bitirdim,
daha öncekileri de bitirmiştim gerçi de, uzun süreli 1 ilişkiyi bitirmek çok çok daha zor.
üzüldüm,en çok da onu üzdüğüm için, hatta o ağlarken ben de ağladım, ama yaptığım şeyin yapılması gereken olduğuna emindim.
o zaman ayrılmasam da birgün ayrılcağım benim için kesindi, kıskançlığına güvensizliğine vırvırına dayanamayacağımı, birbirimizi daha da çok kıracağımızı biliyordum.
ben de bitirdimm :lepi:
şuan çok da mutluyum, fazlasıyla da aşığım :asigim: , hayatımda aldığım en doğru kararlardan biriydi, mantık benim için herzaman daha önde, mantığımla verdiğim hiçbir karardan da pişmanlık duymadım şimdiye dek sositososito

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç büyük bir kavgamız olmadı aynı anda küser barışırdık olsa belki üzülmezdim bu kadar çok sevdim çok emek verdim ama sonuç ne biliyormusunuz 'sevgim bitti'şimdi sormak isterdim kaç gramdıda bitti....
ve gitti,günler oldu aylar yıllarda oalcak çok özledim seni neden bırakıp gittinki :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benim üzülme kendini yıpratma artık inan bana bir gram sevgileri olsa her ne olursa olsun yanmızda olurlardı bizimde hiç kavgamız olmadı ve herkes emek veriyor asıl bizi üzen emeğimizin karlığını alamamak ben allahlarından bulacağına eminim

canım herkes ne ekerse onu biçer bizde belki başkalarından alıca bu sevgimizin karşılığını onlarda bize yaptıklarını başkalarından görecekler işallah demi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
görecekler tabi benimkinin gördüğüne eminim kendi konuşmalarından belli ediyordu pişman ama geri dönemez gururundan seninkide pişman olacak ama geri dönmeyecektir sana bu kadar acı yaşatanı kafanda bitirmeye çalış kalbin bitirmeyecek ama inan bana zamanla alışıyor ve bazen o eski haline gülüyorsun ben şimdi yaşadıklarımız aklıma gelince gülüyorum inan ilerde sana değer veren başka biri daha çıkacak

Giden her zaman bi adim önde,
cnkü karari o vermis, kendini önceden bu düsünceye alistir, düsünmüs tasinmis tartmis ve ayrilmis...
ya kalan? pat diye ortada birakilan... hic alisamadan bu düsünceye icinde buluyor kendini dipsiz karanliklarin...
sonra kendi yipratmalar "acaba hata bende mi" " acaba neyi yanlis yaptim" "acaba baskasi mi var" "acaba yeterince güzel degil miyim"... neden terk edildigini bilmek istiyor insan, terk edilmek insanin özgüvenini zedeliyor...

Bence giden daha sansli ve daha az mutsuz oluyor...

giden bence mutlu olur doğru insanı bulunca. ama içinde bi yerde o acı hep vardır . bazen pişmanlık duyar ama herşeyi bitirmiştir aklında ve gönlünde kısmen!!!!!!!!!!!!

(tecrübeyle sabit)

Ben 3 5 senelik evliyim eşimi canımdan çok seviyorum o istesin canımı veririm herşeyi ama herşeyi yaparım yeterki kocacım istesin.Evime geleli1 hafta oluyo eşimden 1 5 aydır ayrıydım ben gittim evden annemin yanına aramızda çok kötü şeyler oldu anladımki eşim bana ne yaparsa yapsınben ondan ayrılamam.Demek istediğim 2 taraf ta acıyı çekiyo.tabiki gittğime çok pişmanım.eşimi çok çok çokı çok seviyorum.

bence giden çabuk unutur kalan acıyı çekiyor acı çekse niye gitsinki geri gelirdi her giden

giden yolunu biliyorsa eğer , kalanda yerini bilmeli bence .. ama şuda bir gerçekki eğer senin yüzünden biri mutsuz ise sende mutsuz oluyorsun ...

Back
X