Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen böcüküm bbnkide en uzun ilişkisi bnm ve 2 yıl :mymeka:ama şuan nefret ediyorum.ayrıca gidiyorsa mutludur bir insan neden mutsuz olacağnı bile bile gitsin ki ..onlar gitt bizde uumutluyuz....:1hug::1hug::1hug:ben geride kalanım...
30 yaşında bir adamın şimdiye kadar ki bir sürü ilişkisinden 2 yıl ile en uzununu benle ve benim emeğimle yaşadığını düşünerek benden sonraki her ilişkisinde hep aklında olmayı diliyorum... :çok üzgünüm:
beddua diil bu ; ve yine de mutlu olsun ... ona da dileğim buydu...
umarım senin çok sevebileceğin ve seni sevecek biriyle mutlu olursun ...
çak şekerimkaydirigubbakcemile5bazen kazanmak için gitmek gerekir
gideli 10 gün oldu ...
oysa ben ona bakmaya kıyamazdım...
içimdeki acı bitmiyor,kalbim acıyor,avuçlarım yanıyor....
bi dönse neden gittin bile demem diyememki...
herşeyimdi,herşeyimi alıp gitti..........senağlamasenağlamasenağlama
canim içim ciz etti inan çok üzüldüm sana:çok üzgünüm:tşk ederim canım ama öyle uykularım bölünüyor bedelini vermeye hazırım razıyım herşeye
ama dönmüyor aramıyor,ölüm çare olsa öldürcem kendimi,onun nefes aldığı dünyayı soluduğu havayı içime çekmekle yetiniyorum sadece....:a015:
inşallah gidenler mutlu olmuyordur..,
inşallah arada bir de olsa akıllarına geliyoruzdur.
ne zor şey ya..
hiç büyük bir kavgamız olmadı aynı anda küser barışırdık olsa belki üzülmezdim bu kadar çok sevdim çok emek verdim ama sonuç ne biliyormusunuz 'sevgim bitti'şimdi sormak isterdim kaç gramdıda bitti....
ve gitti,günler oldu aylar yıllarda oalcak çok özledim seni neden bırakıp gittinki :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hiç büyük bir kavgamız olmadı aynı anda küser barışırdık olsa belki üzülmezdim bu kadar çok sevdim çok emek verdim ama sonuç ne biliyormusunuz 'sevgim bitti'şimdi sormak isterdim kaç gramdıda bitti....
ve gitti,günler oldu aylar yıllarda oalcak çok özledim seni neden bırakıp gittinki :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
görecekler tabi benimkinin gördüğüne eminim kendi konuşmalarından belli ediyordu pişman ama geri dönemez gururundan seninkide pişman olacak ama geri dönmeyecektir sana bu kadar acı yaşatanı kafanda bitirmeye çalış kalbin bitirmeyecek ama inan bana zamanla alışıyor ve bazen o eski haline gülüyorsun ben şimdi yaşadıklarımız aklıma gelince gülüyorum inan ilerde sana değer veren başka biri daha çıkacakcanım herkes ne ekerse onu biçer bizde belki başkalarından alıca bu sevgimizin karşılığını onlarda bize yaptıklarını başkalarından görecekler işallah demi :çok üzgünüm::çok üzgünüm: