Gidenler hic dönmez mi ?

Terk etmek zorunda birakildim elimden baska bisey gelmedi malesef o kadar etkilendimki yazdıklarınızdan normalde bu kadar inanmam ama siz birebir eski nisanlimi anlattiniz tesekkur ederim
Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı , keşke ilk sen terk etmeseydin . Çok zor başak erkekleri , yay kadını ve başak erkekleri zodyakın bana göre en ideal çifti , cinsel anlamda da başak erkeğine en uygun kadın burcu her zaman yay kadınıdır . Çok yazık olmuş .

Aynen bu sekilde bana sen ya birini buldun dedi . Bide evlendigimizde de bu kadar ayrilip bariscaksan bu is yurumez dedi . Aslinda suan anliyorum ayrilik sebeplerimizi insanlar bana o seni sevmiyomus zaten hic sevmemis gibi laflar soyluyo ama eski nisanlimin gozunde ben okadar sucluydumki bunu kimse anlamiyodu
İnsanların dediği saçmalık . Ne demek o seni sevmiyormuş ? Başak erkekleri sevmediği kızlarla sevgili olmazlar . Başak erkeği seviyorsa seviyordur . Onların sevgileri gerçektir . Tekrar yazayım diğer 11 burcun erkeklerinden cok farklıdır başak erkekleri

Peki şoyle sorayim donmez diyosunuz ya bende tam 1 senedir beni hic merak bile etmedigini düşündüm ama gecen gun instagramdan ekledi arada bakiyo ola olabilir mi hic mi umut yok suan soylediklerinize icten olarak inaniyorum çünkü
İnsanların dediği saçmalık . Ne demek o seni sevmiyormuş ? Başak erkekleri sevmediği kızlarla sevgili olmazlar . Başak erkeği seviyorsa seviyordur . Onların sevgileri gerçektir . Tekrar yazayım diğer 11 burcun erkeklerinden cok farklıdır başak erkekleri

Peki şoyle sorayim donmez diyosunuz ya bende tam 1 senedir beni hic merak bile etmedigini düşündüm ama gecen gun instagramdan ekledi arada bakiyo ola olabilir mi hic mi umut yok suan soylediklerinize icten olarak inaniyorum çünkü
Arada bakması normal , çünkü kalbi ve beyni savaşır başak erkeğinin , kalbi kesinlikle seni seviyor ama beyninde soru işaretleri çok ve başak erkeği her zaman beynini dinler

Back
X