• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

giderek artan acı

eliz elit

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
102
58
13
39
Biriyle evlenmek üzere tanıştırıldım.O beni çok beğendi.Ben hep kararsız kaldım.Beni evliliğe ikna etmek için 1 hafta falan uğraştı.Beni sevdiğini,hatta bir ömür seveceğine dair mesajlar attı.Aklım karıştı hep.Çok temiz biriydi.Mesajları çok inandırıcıydı.Ben onu hiç kırmadım,hayır derken.Sadece ısınamadığımı söyledim üzülerek.O da ben kararsız olduğum için vazgeçti.Neyse 1-2 sonra ondan tamamen ayrıldıktan sonra,içimden birşeyler kopmuş gibi hissettim kendimi.Meğer bende ona bağlanmışım.Karar verdim evlenecektim onunla.Ayrıldıktan sadece 4-5 gün geçtikten sonra beni hala sevdiğini düşünerek gelmesi için mesaj attım.O beni sevdiğini söyleyen gece gündüz mesaj atan adam bana geri dönmedi,yani mesaj atmadı.Haber aldım ki ailesinin bulduğu bir kızla evlenecekmiş.Yıkıldım bunu duyunca iki günde sevgi bitmişmiydi yani.?Ben gururumu ayaklar altına alarak tekrar mesaj attım.Ettiğin lafların hatrına konuşalım diye.Yine dönmedi.Neticede o kızla evlendi.Nerdeyse bir yıl olacak benim acım geçmedi.Suç bende gibi gözüksede ortada bir vebal yok mu?Sevgi biter mi iki günde?

Senle de tanıştırmışlar seni sevmiş, başkasıyla tanıştırılınca onu da sevebilir hemen yani Arkadaş biraz şıpsevdi demek ki Tabi temiz biriyse çabuk seviyor olması suç değil Ortada vebal de yok Sen reddetmişsin Unutmaya bak İş işten geçmiş

Biriyle evlenmek üzere tanıştırıldım.O beni çok beğendi.Ben hep kararsız kaldım.Beni evliliğe ikna etmek için 1 hafta falan uğraştı.Beni sevdiğini,hatta bir ömür seveceğine dair mesajlar attı.Aklım karıştı hep.Çok temiz biriydi.Mesajları çok inandırıcıydı.Ben onu hiç kırmadım,hayır derken.Sadece ısınamadığımı söyledim üzülerek.O da ben kararsız olduğum için vazgeçti.Neyse 1-2 sonra ondan tamamen ayrıldıktan sonra,içimden birşeyler kopmuş gibi hissettim kendimi.Meğer bende ona bağlanmışım.Karar verdim evlenecektim onunla.Ayrıldıktan sadece 4-5 gün geçtikten sonra beni hala sevdiğini düşünerek gelmesi için mesaj attım.O beni sevdiğini söyleyen gece gündüz mesaj atan adam bana geri dönmedi,yani mesaj atmadı.Haber aldım ki ailesinin bulduğu bir kızla evlenecekmiş.Yıkıldım bunu duyunca iki günde sevgi bitmişmiydi yani.?Ben gururumu ayaklar altına alarak tekrar mesaj attım.Ettiğin lafların hatrına konuşalım diye.Yine dönmedi.Neticede o kızla evlendi.Nerdeyse bir yıl olacak benim acım geçmedi.Suç bende gibi gözüksede ortada bir vebal yok mu?Sevgi biter mi iki günde?
Gorucu usuluyle tanistirilan erkekler gozunu istedigi kizda acar onu ister guzelligini sevmistir huyunu sevmistir ama sonucta ilk defa goruyor dur eger kiz istemiyorsa baska birine gidilir o kizi begendiyse onu sevmeye baslar bu boyledir sende uzulme artik baska birileri gelir daha çok seversin daha iyileri gelir belki demekki nasibin degilmis

Genelde kaybedince sevdigini anliyor insan ama o kişi demekki bitirmis icinden sizi zaten yaşanmış birsey yok oda sizin onu istememeniz onun bu karari almasina neden oldu bence sizde bu duruma alışın hrseyde bir hayır var oyle düşünün oda evlendi artik sizde kendi yolunuza bakin umarim aradiginiz aşkı bulursunuz insalah

ya bildiğiniz gibi değil işte,anlatamayacğım şeyler de var.O anlık sevgisini ömürlük sandı.Gidince sözleri aklımda kaldı.Çok üstüme geldi zaten.O da o an bana itici gelmişti.Sonradan anladım ki,benden acil bir cevap alınıp o kıza gidilecekmiş,duruma göre.Kız hazırdaymış meğerki.Allah aşkına birazda benim yerime koyun kendinizİ.Pattan biri çıkıyo,evlilik yok aklınızda..büyük laflar ediyo..Siz ne yapacağınızı şaşırıyosunuz.Sonrada başkasına gidiyo

ya bildiğiniz gibi değil işte,anlatamayacğım şeyler de var.O anlık sevgisini ömürlük sandı.Gidince sözleri aklımda kaldı.Çok üstüme geldi zaten.O da o an bana itici gelmişti.Sonradan anladım ki,benden acil bir cevap alınıp o kıza gidilecekmiş,duruma göre.Kız hazırdaymış meğerki.Allah aşkına birazda benim yerime koyun kendinizİ.Pattan biri çıkıyo,evlilik yok aklınızda..büyük laflar ediyo..Siz ne yapacağınızı şaşırıyosunuz.Sonrada başkasına gidiyo

Karaktersizmiş bırak gitsin .

Ammada ayran gonulluymus kimle tanistiysa asik olmus..acin sacma bi adam icin mi artio bence kurtulduguna sevinmelisn

Ay çok hoşsun 1 haftada seni sevdiğine inandın,ona bağlandın,yine 1 haftada onu reddettin ve pişman oldun sonra da kız bulduğunu öğrendin öyle mi?çok safsın bence

Son pişmanlık fayda etmez.. Üstüne konuşmaya da gerek yok.Evlenmiş gitmis. Sevgisi de gerçek değilmiş.

E ne olacaktı gel deyince gelip git deyince gidecek miydi. Zaten görücü usulüymüş seni beğendiği gibi onu da beğenmiş niye vebal olsub ortada

Back
X