• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

giderek artan acı

ya dedim ya palavra yapacak gibi bir adam değildi.Safti,temizdi.O anlık sevgisini omurluk sandı.Anladim ki anlık sevme kabiliyeti olanlarda varmış.Ben hicbirzaman öyle olamadım
Canım sen benimkini görsen şefkatten içine sokasın gelir.Masum yüzle de olmuyormuş öğrendim:KK43:Kime güveneceğimi şaşırdım.Hani ilgisiz olabilirdi huyu öyle çünkü ,iş güç eline alamamış olabilirdi, ama ihanet aklıma gelmezdi.

İyi de adam ne yapsın ömür boyu seni mi beklesin keşke bari düşüncegini kararını öyle vereceğini söyleseydin

Hm

Hm..Bu acelicilik üzer insanı..Beş gün çok değil.İnsan bir ne oldum olur.Benim başımada geldi benzeri.Üstelik o sevgilimdi... Senin hatan çabuk reddetmiş olman tabi.Arkadaşlarındediğigivi iki gnde seven iki gnde unutur.. Bir de erkekler böyle lanet olsun ki..Ondan ona geçmek zor olmuyor.Aman sevgilin bile değldi Daha kimler çıkar gençsen.Yaşın kaç?
İyi de adam ne yapsın ömür boyu seni mi beklesin keşke bari düşüncegini kararını öyle vereceğini söyleseydin
bende beklesin demedim.Anlatmak istediğim o laflara iki günde birine gidilir mi?Mesaj attım konuşalim diye hani beni çok sevdiğini düsunerek,dönmedi geri.Aşk gurur dinlemez ki.Bende sevdim,kaç sene hemde.Ümit verip ortadan kaybolmasina rağmen bir adamı

Geçen seferde aynı konuyu açmıştım yine açma ihtiyaci hissettim,çünkü yine uzuluyorum:(.Sen bencilsin diyenler oldu,yani çoğu kişi beni suçlamistı.Ama bir bayan olarak benim yerime kendinizi koyun ve duşünün.Biriyle tanıştırildim evlenmek için o beni çok begendi bense hep kararsiz kaldım.Zaten evliliği hiç düsünmedigim bir zamanda karsima çıktı.Karar verme aşamasinda çok sıkıntı çektim.İkimizde birbirmizi gördükten sonra ben olmiyacak dedim ve kapattım konuyu.O vazgecmedi,geçe gunduz mesaj attı sevdiğine dair.Benim kafam allak bullak oldu.Yapma dedim devam etti.Safti gerçekten o anlık sevmisti beni.Ben ona hiç naz yapmadim,hep kararsiz kaldım.Sonra tamam konusalim dedim.Konustük ben gel ama kararsızım dedim.Yani içim isinamadi dedim.Neyse bu ertesi gün mesaj atmış.Kararsiz ligimdan dolayı gelmeyecegine dair,benimde o anlık işime gelmisti.Tamam dedim bende.Sonra ayrıldıktan 4-5 gün sonra anladım ki bende ona isinmisim.Sadece çok ustume gelmesi beni sıkmış evvelinde.Çünkü acelesi varmış,sonradan anladim.Neyse aradan geçen 4-5 gün zarfinda mesaj attım gelmesi için hani beni çok sevmisti ya.Sonra haber aldım ki ailesinin buldugu bir kızı istemeye gidecekmis.Sonra yine mesaj attım,kızı istemeye gitmeden ettiği laflar hatrina konuşmak için.Bana evvelinde gece gunduz mesaj atan adam hicbirsey atmadi.Simdi diyeceksiniz ki gururluymus dönmemiş,hayır o kız ona
evet demeseydi donecekti adım gibi
biliyorum.Şimdi kirilan kalbimde onun hiç mi vebali yok,bu kadar çabuk vazgecebilecektide o kadar büyük laflar niye etti.İnsan ettigi laflarin arkasinda iki günde duramiyacaksa neden eder o lafları?Ondan sonra kaç kişi çıktı karsima,evet diyemedim:(

bacım bir de olayı onun tarafından düşün. "istedim istedim. kız hep karasız kaldı. bana umut vermedi. tam ondan vazgeçtim ve aslında benden hoşlandığını söyledi. yoksa kız benimle dalga mı geçiyordu??"

altı üstü görücü, bir geçmişiniz yok ki. böyle abartma. hayırlısı buymuş

görücü usulünü hiç takma boşlukta olduğun için böyle hissediyorsun.nasibin bulacak seni demekki zamanı var.eğer vazgeçip gelseydi o kızdan yine istemeyecektin geldi diye gelmediği için kıymetli olmamıştır.içine sinmese neden sürekli reddedesin ki.bende böyle şeyi sevmediğim için gönlüme sinen biri ile evlendim.pişman değilim enazından başkasının değil kendimin seçtiği hayatı yaşıyorum.

bacım bir de olayı onun tarafından düşün. "istedim istedim. kız hep karasız kaldı. bana umut vermedi. tam ondan vazgeçtim ve aslında benden hoşlandığını söyledi. yoksa kız benimle dalga mı geçiyordu??"

altı üstü görücü, bir geçmişiniz yok ki. böyle abartma. hayırlısı buymuş
bu can bu tende oldukca severim diyordu.insan basina gelince anliyor,simdi beni anlamanizi beklemem zaten yanlis biliyorum

bu can bu tende oldukca severim diyordu.insan basina gelince anliyor,simdi beni anlamanizi beklemem zaten yanlis biliyorum

bak kaç yaşındasın bilmiyorum ama sana bir görücü eğer "bu can bu tende oldukca severim" derse hiç şüphe duymazmısın?? çok mu normal 3 gündür tanıdığın adamın sana öyle bir şey demesi. bence sen ciddi bir ilişki için fazla duyguslasın. kendini hemen bırakmışsın. 5 yıllık evliyken üzülünce ne yaparsın kimbilir???

Nasıl bir geçmişiniz vardı ki bu lafın doğruluğuna inandın sen?

İnan anlamak için soruyorum. Kaç gün, kaç saat ortak vakit geçirdiniz ki bu adam sana bu kadar çarpılmış olsun?

He tipim Ambrossio'ya benziyor, asil duruşumla bir Hepburn'üm diyorsan, hadi belkii anlarım.

kız sen bu çocukla kafayı yedin heralde aynı konuyu açıp duruyorsun ne varmış ki ne bu kadar acıyor anlamadık yani

ya cok temizdi,o anlik sevgisini omurluk sandi iste.Ama baskasini sevdi.Cok sevecen adammis velhasili kelam:D simdi guluyorum bunu yazarken ama sonra transa bagliyorum niyeyse

O kişiyi değil, birinin peşinizden koşmasını sevmişsiniz. Yoksa ne konuşmuşluğunuz, ne tanışmışlığınız var ki? Hiç. Adam tanımadığı size gece gündüz içi boş aşk sözleri etmiş. Sizin egonuzu tavan yaptırmış. Sonra dozu bir anda kesince birden kıymete binmiş. Alışmıştınız tabii, kendinizi vazgeçilmez filan sandınız galiba. Gidince dumura uğradınız. Sevesiniz geldi. Kaçan balık büyük olur misali. Adam size cevap verip tekrar size dönseydi yine kıymetı olmazdı ki. Yine naza çekerdiniz kendinizi, aynı ölüp biten kıvama gelsin diye.
2 günde biten sevgiye gelince... 2 günde başlayan sevgi (ki şayet doğruysa), 2 günde de biter. Ben adamın sizi sevdiğine de inanmıyorum, sizin onu sevdiğinize inanmadığım gibi. Sizlerin derdi başka. Yav zaten tanışmıyorsunuz bile. Nerden çıkıyor o laflar kardeşim? "Bu can bu tende oldukça sevicem" filan. Adam iyi oyuncuymuş. :) Böylelerinden korkacaksın. Onun derdi kim olursa olsun evlenmekmiş gibi geldi bana. Sizin derdinizse egonuzun okşanması, değer görme, istenilme arzusu filan. O kadar yazdım, ama cidden konunuzda elle tutulacak bir şey yok. İkinizin tarafından bakınca da. Adam zaten evlenmiş, siz de kendi hayatınıza bakın.

Oooo erkekler neler der emin ol adamin amaci sadece evlilik sen o bu şu degil bu adamlar bulustugu herkese bunu yaparlar ha hos sozler duyunca hosuna gider tabi adam sanmistim diosun ama 5 yil 10 yil tanidigun insanlarin icinden neler cikio bundam ne bekliosu ki birak bosver hayurlsisi degilmis simdi senin canini skan nasil benden vazgwcer diosun aman bosver ya bu tur adamlarla ugrasilmaz aha bi tanede bende vardi adam istedi sonra pırrrr ki ben istemiorumda dememistim bos ver salla ne hali vatsa görsün

Ortada vebal felan yok.
Gorucu usulu tanistirilmissiniz ve sen olmaz demissin.
Adam cabalamis durmus, sen akilli davranmamissin.

Sonra baska bi kizla tanistirildi ve o kiz senden daha cazip geldi.

Tum suc senin, onu suclayamazsin.
Ve o erkegide ben burdan tebrik ederim; eski eskide kaldi demis zamaninda olmayan birisine geri donmemis.
Konusmaya bile tenezzul etmemis evlenicegi kiza saygisindan.
Asil o kizla nisanliyken senle konusuyo olsaydi tehlike canlari calmasi lazimdi.
Karakterliymis.

Ortada vebal felan yok.
Gorucu usulu tanistirilmissiniz ve sen olmaz demissin.
Adam cabalamis durmus, sen akilli davranmamissin.

Sonra baska bi kizla tanistirildi ve o kiz senden daha cazip geldi.

Tum suc senin, onu suclayamazsin.
Ve o erkegide ben burdan tebrik ederim; eski eskide kaldi demis zamaninda olmayan birisine geri donmemis.
Konusmaya bile tenezzul etmemis evlenicegi kiza saygisindan.
Asil o kizla nisanliyken senle konusuyo olsaydi tehlike canlari calmasi lazimdi.
Karakterliymis.
ben benden gidince sadece 4-5 gün sonra mesaj attım gel diye o süre zarfında kızla görüşmüşBen gel dedigimde daha istemeye gitmemis.Karakterliymisde bana onca laf söyledi.Bu can bu tende oldukca severim vs vs.laflar.Ben bu lafları birine etsem,iki günde değil birine gitmek birina bakamam bile.Neyse benim suan anlamanız imkansız,bu benim imtihanim,ancak başına gelen bilir

ben benden gidince sadece 4-5 gün sonra mesaj attım gel diye o süre zarfında kızla görüşmüşBen gel dedigimde daha istemeye gitmemis.Karakterliymisde bana onca laf söyledi.Bu can bu tende oldukca severim vs vs.laflar.Ben bu lafları birine etsem,iki günde değil birine gitmek birina bakamam bile.Neyse benim suan anlamanız imkansız,bu benim imtihanim,ancak başına gelen bilir

Anliyorum seni canim benim.
Ama ilk basta isi yokusa suren istemeyen sensin. Hem zaten hep seni sevicem sozleridw biraz onun atmasi.
Kac gundur seviyosunda bunlari diye biliyosun be adam. Kizida umutlandiriyosun. Sip sevdi yapmis sonrada hemen donmus sozunden.
Ama yapixak bisey yok. Hayata devam

Biriyle evlenmek üzere tanıştırıldım.O beni çok beğendi.Ben hep kararsız kaldım.Beni evliliğe ikna etmek için 1 hafta falan uğraştı.Beni sevdiğini,hatta bir ömür seveceğine dair mesajlar attı.Aklım karıştı hep.Çok temiz biriydi.Mesajları çok inandırıcıydı.Ben onu hiç kırmadım,hayır derken.Sadece ısınamadığımı söyledim üzülerek.O da ben kararsız olduğum için vazgeçti.Neyse 1-2 sonra ondan tamamen ayrıldıktan sonra,içimden birşeyler kopmuş gibi hissettim kendimi.Meğer bende ona bağlanmışım.Karar verdim evlenecektim onunla.Ayrıldıktan sadece 4-5 gün geçtikten sonra beni hala sevdiğini düşünerek gelmesi için mesaj attım.O beni sevdiğini söyleyen gece gündüz mesaj atan adam bana geri dönmedi,yani mesaj atmadı.Haber aldım ki ailesinin bulduğu bir kızla evlenecekmiş.Yıkıldım bunu duyunca iki günde sevgi bitmişmiydi yani.?Ben gururumu ayaklar altına alarak tekrar mesaj attım.Ettiğin lafların hatrına konuşalım diye.Yine dönmedi.Neticede o kızla evlendi.Nerdeyse bir yıl olacak benim acım geçmedi.Suç bende gibi gözüksede ortada bir vebal yok mu?Sevgi biter mi iki günde?
O seni hiç sevmedi ki 2 güne geçsin sevgisi..
Bir arayıştaydı dişi olarak sen çıktın karşına. Başka biri olsaydı yine aynı davranacaktı emin olabilirsin buna.
Hatta bu kadar çabuk seni sevdiğini söylemesini bile çocukça bulup ayrılmak için haklı bir gerekçe şeklinde düşünmeliydin.
Sana bir çeşit terk edilmek koymuş. Belki de senin beğenmediğin insanı nasıl beğendiler de evlendiler diye bir psikoloji içinde olduğunu düşünüyorum. Eğer senin de karşına biri çıkmış olsaydı sen de çoktan unutmuştun.

Back
X