- Konu Sahibi guselolurdu
sabah yemişsin kızartmayı hiç ekmek yedin mi pekiSAbah malesef kızartma yedim,
Öğlen çorba içtim,
Akşam da çorba ve yoğurtlu ıspanak yedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah yemişsin kızartmayı hiç ekmek yedin mi pekiSAbah malesef kızartma yedim,
Öğlen çorba içtim,
Akşam da çorba ve yoğurtlu ıspanak yedim.
sabah yemişsin kızartmayı hiç ekmek yedin mi peki
olsun zamanla oturacaktır ekmegi kacırmamıssınız süper valla kalorilileri sabah yiyin diyorlar zatenEvet öyle oldu ama mecbur kaldım, bebeğim var dışarı çıkamadım, pratik olsun diye de patates kızarttım :)
Ekmek sadece 2 dilim çorbanın yanında.
olsun zamanla oturacaktır ekmegi kacırmamıssınız süper valla kalorilileri sabah yiyin diyorlar zaten
Cıkssss kızartma yokkkEvet öyle oldu ama mecbur kaldım, bebeğim var dışarı çıkamadım, pratik olsun diye de patates kızarttım :)
Ekmek sadece 2 dilim çorbanın yanında.
Cıkssss kızartma yokkk![]()
Ayrıca tostuna kaşar koyma. Kalorisi çok yuksek diğer peynirlere göre.Evet malesef bile bile yedim.
Ayrıca tostuna kaşar koyma. Kalorisi çok yuksek diğer peynirlere göre.
cok cok gecmiş olsun kızınız iylesir insallah hemencexik saglık olsun da öncelikle diyet gene yapılır tekrardan cok geçmiş olsun.Iyigeceler herkese.dun geceden itibaren berbat bir gün geçirdim. Kizim gece ateslendi halen dw devam ediyor ara ara düşüyor ama.uykusuz ve yorgunbir gece ve gün oldu yediklerime dikkat edemedim.sadece normal ekmek degil tam bugday yedim akşam malesef kizartma sabah pogaca malesef.abur cubur yemedim su içtim bugün böyle oldu malesef.yarin inş kızım iyi olur uyur bende tam konsantre olurum diyetime.bu arada karbonhidrat diyetini bir arastirin derim
Kayısı çayı yeşil çay yeşil kahve öneririm.iyi akşamlar bende kan testi yaptırdım gebe değilim son hızla diyete girebilirimadet gecikmem devam ediyor ve çok ödem oldu şiştim resmen form çaylar iyi gelir mi?