• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giderek daha da şişmanlıyorum bir kişi bile yok mu benimle diyete baslayabilecek :(

Iyigeceler herkese.dun geceden itibaren berbat bir gün geçirdim. Kizim gece ateslendi halen dw devam ediyor ara ara düşüyor ama.uykusuz ve yorgunbir gece ve gün oldu yediklerime dikkat edemedim.sadece normal ekmek degil tam bugday yedim akşam malesef kizartma sabah pogaca malesef.abur cubur yemedim su içtim bugün böyle oldu malesef.yarin inş kızım iyi olur uyur bende tam konsantre olurum diyetime.bu arada karbonhidrat diyetini bir arastirin derim

iyi akşamlar bende kan testi yaptırdım gebe değilim son hızla diyete girebilirim :D adet gecikmem devam ediyor ve çok ödem oldu şiştim resmen form çaylar iyi gelir mi?

Iyigeceler herkese.dun geceden itibaren berbat bir gün geçirdim. Kizim gece ateslendi halen dw devam ediyor ara ara düşüyor ama.uykusuz ve yorgunbir gece ve gün oldu yediklerime dikkat edemedim.sadece normal ekmek degil tam bugday yedim akşam malesef kizartma sabah pogaca malesef.abur cubur yemedim su içtim bugün böyle oldu malesef.yarin inş kızım iyi olur uyur bende tam konsantre olurum diyetime.bu arada karbonhidrat diyetini bir arastirin derim
cok cok gecmiş olsun kızınız iylesir insallah hemencexik saglık olsun da öncelikle diyet gene yapılır tekrardan cok geçmiş olsun.

84.7 ile bende kilolara artık veda etmek istiyorum dedim ve 1 hafta önce (güya) isveç diyetine başladım. Öğle yemeği daha doyurucu ve akşam 5 ten sonra sadece 1 kupa çay ile 1 haftada 1 kilo 700 gr vermişim.hepimize başarılar

Slm herkese.kizim bugun daha iyi cok şükür .ben sabah tartildim 95.3 ciktim.inanamıyorum kendime :( karbonhidrat diyetine basladim ufaktan.günlük aldığım karbonhidrat 70-80 birimi gecmiycek şimdilik hedef bu.ama yediklerimi yazınca bu nasıl diyet diyebilirsiniz.aksama yazarım onlari

Back
X