Giderek Kötü Bir İnsan Oluyorum Sanırım.

Sadece eşimizle evlenmiyoruz ailesiylede evleniyoruz bunu kabul etmeliyiz.Benim eşim benim aileme her anlamda mükemmel davranır geldiklerinde hoş sohbetiyle,güler yüzüyle ağırlar ve ben de eşim için ailesini en güzel şekilde ağırlar her hareketlerinde kusur aramam konu ailelerimiz olunca akan sular durur.Olabilir siz artık bir ailesiniz sizi yabancı görmedikleri daha rahat olabilirler kendi ailenize nasıl davranılmasını istiyorsanız aynı özeni gösterirseniz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Siz bence çok mutsuz ve yanlız birisiniz.Şu forumda yaptığınız yorumlardan eşinizi hiç sevmediğiniz o kadar belli ki eşinizede,ailesinede üzüldüm

Siz bence çok mutsuz ve yanlız birisiniz.Şu forumda yaptığınız yorumlardan eşinizi hiç sevmediğiniz o kadar belli ki eşinizede,ailesinede üzüldüm

Sevmek sonsuz fedakarlik ve taviz doğurmaz benim için. Bu hep boyle oldu. Benim karakterim bu. Bekarkende böyledim ve tutumum sadece esime degil kendi ailem, arkadaslarim herkes. Beni üzerlerse gereken tepkiyi koyarım genellikle. Tavirlarim belli bir kisiyi yada kisileri hedef almiyor.
Aynaya ne gosterirsen onu yansıtır. Kötü şeylerin karsiliginda kimseye güller seremem.
Baskalarina degil otur kendine acı biraz.

UOTE="Elysionight, post: 47172023, member: 630270"]Sevmek sonsuz fedakarlik ve taviz doğurmaz benim için. Bu hep boyle oldu. Benim karakterim bu. Bekarkende böyledim ve tutumum sadece esime degil kendi ailem, arkadaslarim herkes. Beni üzerlerse gereken tepkiyi koyarım genellikle. Tavirlarim belli bir kisiyi yada kisileri hedef almiyor.
Aynaya ne gosterirsen onu yansıtır. Kötü şeylerin karsiliginda kimseye güller seremem.
Baskalarina degil otur kendine acı biraz.[/QUOTE]@Elysionight
Tesbitimde haklıymışım şu yorumunuzdan bile mutsuzluk ve yalnızlık akıyor.Şimdi sizede acımaya başladım.Resmen etrafınızla kavga halindesiniz.
Konu sahibi arkadaş sizde bu olumsuz yorumları dikkate alıpta eşinizle aranızı açmayın.Hayat müşterek bugün onaysa yarın size...

Bazi erkek aileleri sunu anlayamiyorlar. Ogullari evlenince o ev sadece ogullarinin degil hatta daha cok o evdeki kadinin. Herseyiyle kadin ilgileniyor evinin ama gelinecegi zaman adama soylenmesi ya da sorulmasi e kadar dogru kim bu o kadini adam yerine koymamak demek.
Gecen bir arkadas anlatmisti. Arkadasin kaynini birileri aramis aksam size gelicez musait misiniz diye. Ve adamin muthis cevabi. O evin hanimi ben degilim esim. Lutfen arayip kendisine sorun. Insallah her erkek boyle bilincte olur ama cok zor.

Sizi hatırladım siz eşimin annesini öpmesine izin vermiyorum diyen kişisiniz
Hey maşallah bunuda mı yaptın
Şuan aranız nasıl bu kovdugunuz görümceyle görüşüyoruz hala derseniz müstehak derim

Biraz rahat insanlarmis aslında evet ama yakın akraba mecburen katlanilacak.bide bilmiyorum belki sizi yakın gördükleri için böyle rahat davranıyolardir iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum açıkçası.. Bigünluk ve zaten şehir disindalarmis yani çokta can sikmaya değmez

banada misafir geldi. gelmeden aradı ben tatli yaptim sen zahmet etme dedi. yapmadim isimede geldi. yapsaydimda içime sinmedi yaptim derdim. art niyet aramazdim yani.
Kv deler alışılmış şeyler yapabiliyorlar, süslü tatlımdan vazgeçip kro kro yoğurt tatlısımı ikram edeyim misafirime. aramış taramışım menümü hazırlamışım sunumumu ona göre ayarlamışım, ben şunu yapıcam sen bunu yapma denmesi yerine ben yoğurt tatlısı getircem de getir yada deme getir işime karışma. benim için kıymetli olan budur, sizin içinse sen yapma denmesi. Bu kişilik yapısı ile ilgilidir art niyetle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…