- 10 Ekim 2014
- 32.833
- 147.924
- 798
- Konu Sahibi cesursincap
-
yav he he. haklisin haklisin. sen mukemmelsin, supersin, idolumsun ... daha neler nelersin. helal, alkış, şak şak vb.
Siz bence çok mutsuz ve yanlız birisiniz.Şu forumda yaptığınız yorumlardan eşinizi hiç sevmediğiniz o kadar belli ki eşinizede,ailesinede üzüldüm. esimin ablasi davet edilmedigi halde ve 1 saat onceden haber dahi vermeden, pesine 10 kisiyide takıp emrivaki yaparak eve gelmeye çalışması çok normal yani? benim kabul kabul etmemem terbiyesizlik.
Sizin ev yol gecen hani olabilir canim ben 7/24 10 kisilik misafir agirlamak icin hazirda bekleyemiyorum. Insana çat diye aksam vakti okadar kalabalik gelinmez.
Bu forumu çözeli çok oldu. Zaten nerede ezik, pasif, eşinin ailesinine ses cikaramayan kadin varsa ona bayilir uyeler "ayy cinim ne kadar naiffsinn.. " sonrada başlar akıl vermeye ben olsam soyle vururum soyle kirarim diye..
hadi oradan
Siz bence çok mutsuz ve yanlız birisiniz.Şu forumda yaptığınız yorumlardan eşinizi hiç sevmediğiniz o kadar belli ki eşinizede,ailesinede üzüldüm
Bizim evde tuvalet arızalı parça bekliyoruz tamir etmiyorlar deseydin ya
eşin müsait değiliz deseydi
Bence iyi yapıyorsun. Nedir bu sürekli ic içe yaşama durumu? Evlenince düzen ayrı olur ki bir telefon edip sormak çok zor olmasa gerek.Teşekkür ederim. Mukemmellik iddam yok. Sadece kendi hayatımda söz sahibiyim en azından.
Sizi hatırladım siz eşimin annesini öpmesine izin vermiyorum diyen kişisinizSuç ailede degil esinde. Esimin ablasi esimin dogum gununde kend kafasina göre plan yapip pastayi alip bize emrivaki yapti resmen. Ben naptim musait degiliz dedim almadim eve kaldi elinde pastasiyla. Bu konuda kkya yazmistim herkes taşa tuttu. Kabul etseydim o emrivakiler bitmezdi zaten ablasi bitti abisi baslamisti onuda püskürttüm çok sukur. Bunlari eve alirsan bitmez emrivakileri haddini bildirceksin. Esinde sesini cikartmicak.
Evet durum bu. Esimin ailesinin rahatligi beni sinir ediyor. Birazdan sehirdisindan gelen kaynim, eltim ve çocukları yatılı olarak bize gelecek. Üstelik ben daha buyrun bile demeden yarın sizde kalacağız yatili dediler. Aradım gelirken kv de getirin diye uzun zamandır gelmemişti demesinler mi biz söyledik ama gelmeyecek diye. Ya ben kimim değil mi teklifimi beklesinler. Calisiyorum zaten çok becerikli birisi de sayılmam yemeğe dışarı çıkacağız yok efendim eve söyleyelim diyorlar. Cesursincap sen de yanina şunları yaparsin. Pintilikleri de ayrı sinir. Her seferinde yarım kilo şekerpare getirirler utanmadan. Durumları yok desem değil. Başkasının çocuğu terbiye görmemiş aşırı şımarık derler kendi çocukları ise sadece meraklı yoksa çok akıllı! Ay bir de eşimin kardeşinin küfürlü konuşma alışkanlığı var. İmdat diye bagiracagim az kaldı. Of ya çok dolmuşum.
Kv deler alışılmış şeyler yapabiliyorlar, süslü tatlımdan vazgeçip kro kro yoğurt tatlısımı ikram edeyim misafirime. aramış taramışım menümü hazırlamışım sunumumu ona göre ayarlamışım, ben şunu yapıcam sen bunu yapma denmesi yerine ben yoğurt tatlısı getircem de getir yada deme getir işime karışma. benim için kıymetli olan budur, sizin içinse sen yapma denmesi. Bu kişilik yapısı ile ilgilidir art niyetle değilbanada misafir geldi. gelmeden aradı ben tatli yaptim sen zahmet etme dedi. yapmadim isimede geldi. yapsaydimda içime sinmedi yaptim derdim. art niyet aramazdim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?