- 11 Mart 2010
- 5.252
- 718
- 398
- Konu Sahibi cesursincap
-
aklımdaki menüyü değiştirmek istemem, Ben yapıcam deyip devam etmese kabul ama sen yapma demesi müdahale etmesi olmaz bacımkadin sen az çeşit yap diye soyluyor gene yaranamiyor. hep kaynanalar suclu degil sanki bazen biz cok alinganiz. birde oh olsun demissin. ona niye oh oluyor o gelir yaptığın cesitten yer. sen yoruldugunla kalirsin. sana oh olur yani.
ne yani kocamın kardeşleri gelip bizde bir gece de olsa kalamayacak mı,yada ben gidip onlarda kalmayacak mıyım
iyice cılkını çıkardınız hanımlar
adı üstünde akraba,üstelik yakın akraba kocanın hiç mi hatırı yok.kocam benim ailem için böyle düşünse kahrolurum.Elbette kalınır ama benim de gönlüm olarak kalınır. Bu şekilde emrivaki değil.
banada misafir geldi. gelmeden aradı ben tatli yaptim sen zahmet etme dedi. yapmadim isimede geldi. yapsaydimda içime sinmedi yaptim derdim. art niyet aramazdim yani.aklımdaki menüyü değiştirmek istemem, Ben yapıcam deyip devam etmese kabul ama sen yapma demesi müdahale etmesi olmaz bacım
Evet durum bu. Esimin ailesinin rahatligi beni sinir ediyor. Birazdan sehirdisindan gelen kaynim, eltim ve çocukları yatılı olarak bize gelecek. Üstelik ben daha buyrun bile demeden yarın sizde kalacağız yatili dediler. Aradım gelirken kv de getirin diye uzun zamandır gelmemişti demesinler mi biz söyledik ama gelmeyecek diye. Ya ben kimim değil mi teklifimi beklesinler. Calisiyorum zaten çok becerikli birisi de sayılmam yemeğe dışarı çıkacağız yok efendim eve söyleyelim diyorlar. Cesursincap sen de yanina şunları yaparsin. Pintilikleri de ayrı sinir. Her seferinde yarım kilo şekerpare getirirler utanmadan. Durumları yok desem değil. Başkasının çocuğu terbiye görmemiş aşırı şımarık derler kendi çocukları ise sadece meraklı yoksa çok akıllı! Ay bir de eşimin kardeşinin küfürlü konuşma alışkanlığı var. İmdat diye bagiracagim az kaldı. Of ya çok dolmuşum.
adı üstünde akraba,üstelik yakın akraba kocanın hiç mi hatırı yok.kocam benim ailem için böyle düşünse kahrolurum.
ayıp ya ayıp. bide ovunuyorsun.
sana bayilmayacaklar tabiki. su yazdigin usluba niye şaşırmadim acaba. kapina ustelik guzel bir kutlama icin gelen insanlari içeri buyur etmek eziklikse ezigin dik alasiyim.. esimin ablasi davet edilmedigi halde ve 1 saat onceden haber dahi vermeden, pesine 10 kisiyide takıp emrivaki yaparak eve gelmeye çalışması çok normal yani? benim kabul kabul etmemem terbiyesizlik.
Sizin ev yol gecen hani olabilir canim ben 7/24 10 kisilik misafir agirlamak icin hazirda bekleyemiyorum. Insana çat diye aksam vakti okadar kalabalik gelinmez.
Bu forumu çözeli çok oldu. Zaten nerede ezik, pasif, eşinin ailesinine ses cikaramayan kadin varsa ona bayilir uyeler "ayy cinim ne kadar naiffsinn.. " sonrada başlar akıl vermeye ben olsam soyle vururum soyle kirarim diye..
hadi oradan
sana bayilmayacaklar tabiki. su yazdigin usluba niye şaşırmadim acaba. kapina ustelik guzel bir kutlama icin gelen insanlari içeri buyur etmek eziklikse ezigin dik alasiyim.
'musait degilim dedim kaldi elinde pastasiyla ' demissin. burdan kapida kalmis canlaniyor insanin gozunde. ilk anlattiginla bu anlattigin arasinda dunya kadar fark var. yine de ben asla yapmam bu yaptigini. çünkü esim aynısını benim kardesime yapsa kabul etmem.Guzel bir kutlama icin kapima gelmisler ayy ne kadar minnoşlar ^^
Daha 5 aylik evliydik ve esimle birlikte olduğumuz ilk dogum gunuydu benimde yapmak istediklerim, planim olamaz mi? Belki disari cikicaz belki baska bisey dusundum. Kaldiki evde 10 kisiyi agirlicak hazirda ikramim vs yok belki.
Supriz yapasi vardiysa 1 gun onceden ben boyle dusundum uygunsa supriz yapmak istiyorum x in haberi olmasin su saate gelcez vs demek ne kadar zordu ? Zor degildi ama beni yoksaycaklar ya akllari sira boyle ellerinde patlar.
Kapidan geri kovmadim ayrica geliyoz diye mesaj atmislardi 5 dakkya bende esime iptal ettirdim gelmediler. Pastanin resmini attiklari icin biliyorum pasta oldugunuda.
'musait degilim dedim kaldi elinde pastasiyla ' demissin. burdan kapida kalmis canlaniyor insanin gozunde. ilk anlattiginla bu anlattigin arasinda dunya kadar fark var. yine de ben asla yapmam bu yaptigini. çünkü esim aynısını benim kardesime yapsa kabul etmem.
Bu ne kadar saygizca davraniş!Nasil bir uslub"BUNLARI eve alirsan bitmez"...Suç ailede degil esinde. Esimin ablasi esimin dogum gununde kend kafasina göre plan yapip pastayi alip bize emrivaki yapti resmen. Ben naptim musait degiliz dedim almadim eve kaldi elinde pastasiyla. Bu konuda kkya yazmistim herkes taşa tuttu. Kabul etseydim o emrivakiler bitmezdi zaten ablasi bitti abisi baslamisti onuda püskürttüm çok sukur. Bunlari eve alirsan bitmez emrivakileri haddini bildirceksin. Esinde sesini cikartmicak.
Bu ne kadar saygizca davraniş!Nasil bir uslub"BUNLARI eve alirsan bitmez"...
Karşinizdaki insanlar eşinin kardeşleri, kanbaği ,seninle olmayan birsey!!!
Ablasi kalbindeki sevinçle bir pasta almiş
koşakoşa kardeşini doğumgününü
kutlamaya gelmiş ve SEN kadina rest cekmişsin.
Pess yani!!Çok ayip!!
ONLARINDA sevincini sen kursağinda biraktin!!
Ben olsam sevinirdim eşimi ne kadar seviyorlar diye ,sizinki kiskanclik.
Böyle sizin gibi gelinler kocalarini ailesinden soğutuyorlar, sonrada kendinden.
Bem zaten kk okudukça görüyorum ki
sadece kv şeytan değil gelinler daha şeytanlar!!
buradaki insanlar senin hayatini bilemez. yazdiklarin kadarını biliriz ve ona gore yorum yapariz. senin yazdigin mesaj ve tavrinda bana hic hoş gelmedi gelmezde. bende k. validemle hemde cok zor zamanimda kavga ettim. esimin hatrina hicbirsey yokmus gibi davrandim herkes hatasini anladi en onemlisi eşim mutlu. senin eziklik dedigin sayesinde eşim de mutlu cocuklarimda bende. neyse herkesin kendi hayata bakış açısı kendine. benimkiyle seninkinin ortak noktada buluşması imkansizPastanin fotograflarini atmislar kendileri yemisler fotosunu attilar bu yuzden dedim. Dikkatli okursaniz esime mesaj attiklarini esime iptal etmesi konusunda baski yaptigimi filan yazmisim. Kapiya kadar gelip yüzlerine kapı çarpmadım.
Kaldiki benim ailem asla boyle emrivaki yapmadi yapmaz. Herşeyi eşinede sor derler.
Ama o ablasinin niyeti iyi degil cunku birbirlerinin evlerine gitcekleri zaman hep haberlesirler iş bana gelince bilerek yoksayiyorlar. Daha öncede evime gelip benim yatak odami karistirip kafasina gore carsaf degistirmeye kalkmalar, cocuguna ozel esyalarimi filan karistirtan insanlar.
Sanki o evde ben yasamiyormusum gibi davrandilar bir sure kabullenemediler beni, esim yalniz yasiyormus gibi davranmaya devam etmeye kalktilar.
Bu terbiyesiz buldugunuz tavri evliligimin basinda gostermeseydim bi özelimiz dahi kalmazdı. Evliligimde bende cok yipranirdim.
buradaki insanlar senin hayatini bilemez. yazdiklarin kadarını biliriz ve ona gore yorum yapariz. senin yazdigin mesaj ve tavrinda bana hic hoş gelmedi gelmezde. bende k. validemle hemde cok zor zamanimda kavga ettim. esimin hatrina hicbirsey yokmus gibi davrandim herkes hatasini anladi en onemlisi eşim mutlu. senin eziklik dedigin sayesinde eşim de mutlu cocuklarimda bende. neyse herkesin kendi hayata bakış açısı kendine. benimkiyle seninkinin ortak noktada buluşması imkansiz
yav he he. haklisin haklisin. sen mukemmelsin, supersin, idolumsun ... daha neler nelersin. helal, alkış, şak şak vb.Ee ozaman bilip bilmeden yorum yapmicaksiniz kalkip buraya butun detaylarimi yazicam? Bu konu benim degil. Cesur sincabın ona yorum yapın.
Sen susarak mutlu olmuşsun ben bu şekilde bazi seylerin onune gectim ve mutlu oldum. Ben mutlu degilsem esimide mutlu edemem. Size kocaniz mutlu olsa yetiyor olabilir. Benim kendimede bir saygim var elalemin gonlu olcak diye herseye he he diyemem iyi gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?