- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
İnsan arkadaşını seçiyor da akrabasını secemiyor işte.
Eşinden o yüzü bulamasalar gelemezler bence...
Yani gelseler de bu kadar sıkıntılı bir durum olmaz, elleri kolları dolu dolu seni de memnun ederlerdi.
Bir günlük misafirlikse çok sorun etmeyin. Onlara bakıp, eşiniz için şükredin
28 aylık kavga sebebim yaşadığın şey.
En güzeli açıkça söylemek ve kurtulmak. Alinganlik yapar bir daha gelmezler.
ramazanda yatılı mısafır mı olur ?Evet durum bu. Esimin ailesinin rahatligi beni sinir ediyor. Birazdan sehirdisindan gelen kaynim, eltim ve çocukları yatılı olarak bize gelecek. Üstelik ben daha buyrun bile demeden yarın sizde kalacağız yatili dediler. Aradım gelirken kv de getirin diye uzun zamandır gelmemişti demesinler mi biz söyledik ama gelmeyecek diye. Ya ben kimim değil mi teklifimi beklesinler. Calisiyorum zaten çok becerikli birisi de sayılmam yemeğe dışarı çıkacağız yok efendim eve söyleyelim diyorlar. Cesursincap sen de yanina şunları yaparsin. Pintilikleri de ayrı sinir. Her seferinde yarım kilo şekerpare getirirler utanmadan. Durumları yok desem değil. Başkasının çocuğu terbiye görmemiş aşırı şımarık derler kendi çocukları ise sadece meraklı yoksa çok akıllı! Ay bir de eşimin kardeşinin küfürlü konuşma alışkanlığı var. İmdat diye bagiracagim az kaldı. Of ya çok dolmuşum.
ramazanda yatılı mısafır mı olur ?
bir de yarım kılo tatlı demıssınız ya hıc yoktan gorgululermıs:))
benım kv dem
bir paket turk kahvesı getırır:)
hem de baska sehırden bıze kalmaya gelırken
Kusura bakmayın müsait değiliz deseydiniz. Bazen kırılmamak için kırmak gerekebiliyor. Hoş ben söyleyemezdim o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?