Giderek Kötü Bir İnsan Oluyorum Sanırım.

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
Evet durum bu. Esimin ailesinin rahatligi beni sinir ediyor. Birazdan sehirdisindan gelen kaynim, eltim ve çocukları yatılı olarak bize gelecek. Üstelik ben daha buyrun bile demeden yarın sizde kalacağız yatili dediler. Aradım gelirken kv de getirin diye uzun zamandır gelmemişti demesinler mi biz söyledik ama gelmeyecek diye. Ya ben kimim değil mi teklifimi beklesinler. Calisiyorum zaten çok becerikli birisi de sayılmam yemeğe dışarı çıkacağız yok efendim eve söyleyelim diyorlar. Cesursincap sen de yanina şunları yaparsin. Pintilikleri de ayrı sinir. Her seferinde yarım kilo şekerpare getirirler utanmadan. Durumları yok desem değil. Başkasının çocuğu terbiye görmemiş aşırı şımarık derler kendi çocukları ise sadece meraklı yoksa çok akıllı! Ay bir de eşimin kardeşinin küfürlü konuşma alışkanlığı var. İmdat diye bagiracagim az kaldı. Of ya çok dolmuşum.

Eşinden o yüzü bulamasalar gelemezler bence...
Yani gelseler de bu kadar sıkıntılı bir durum olmaz, elleri kolları dolu dolu seni de memnun ederlerdi.

Eşim yeğenine çok düşkün. Ondan kaynakli. İnanin durumları olmasa hiç aranacak şey değil ama durumları iyi ve her seferinde yarım kilo şekerpare getiriyorlar ya onların yerine ben utanıyorum. Bakalım belki bugün beni şaşırtirlar.

ramazanda yatılı mısafır mı olur ?
bir de yarım kılo tatlı demıssınız ya hıc yoktan gorgululermıs:))
benım kv dem
bir paket turk kahvesı getırır:)
hem de baska sehırden bıze kalmaya gelırken

Bence öyle düşünmeyin eve gelen misafiriniz olarak düşünün. Birde iftar yemeği vereceksiniz o da ayrı sevap. Böyle düşünürseniz içiniz rahatlar ( ben öyle yapmaya çalışıyorum )

Kusura bakmayın müsait değiliz deseydiniz. Bazen kırılmamak için kırmak gerekebiliyor. Hoş ben söyleyemezdim o ayrı

Ben de söyleyemiyorum ama öyle söylersem en başta eşim küser zaten. Şimdi gelirler eltim iyi de kaynim acıların çocuğu herşeyden şikayet eder. Vay bana mudur haksızlık yaptı. Yok mesaim şöyle yok tayinim böyle. 4000 tl maaş alıyor onu bile beğenmez. Beynimiz mahvolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…