- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi cesursincap
-
Onu kendi içtiği için mi getiriyorramazanda yatılı mısafır mı olur ?
bir de yarım kılo tatlı demıssınız ya hıc yoktan gorgululermıs:))
benım kv dem
bir paket turk kahvesı getırır:)
hem de baska sehırden bıze kalmaya gelırken
Bence öyle düşünmeyin eve gelen misafiriniz olarak düşünün. Birde iftar yemeği vereceksiniz o da ayrı sevap. Böyle düşünürseniz içiniz rahatlar ( ben öyle yapmaya çalışıyorum )
1 Günden bişey olmaz bence çok takmayın. Taktıkça moraliniz bozulur.Haklisiniz aslında ama ben bir kere sogudum sanırım bir türlü geri isinamiyorum. Ama hocanın kızına yakışıyor tavrı en sinir olduğum şey. Kaynimda da bolca var.
Bize de her sene baba tarafı yazlığa kalmalı gelir bikaç günlüğüne.. Zaten sevmeyiz, sevmediğimizi de hissettiririz ister istemez aslında ama babamın hatrına gelmeyin etmeyin de diyemeyiz. Sevmeyince zaten her şey göze batar. Bir geliyolar elleri kolları bomboş. Hani desen ki kendilerini misafir olarak görmüyolar, aileden bir birey gibi görüyolar ondan gerek görmüyolar diye anlarız. Ama madem öyle kalk da iki işin ucundan tut, evinde tek öğünle gününü bitirirken bizde beş öğün yemek yemesini biliyosun derler adama. Konu iş yapmaya gelince misafir oluverirler birden. Öyle gelmeyin etmeyin de denilemiyor ne yazık ki.. Siz de lütfen kusursuz ev sahipliği yapcam diye kendinizi paralamayın ki biraz rahatsızlık duysunlar.
Suç ailede degil esinde. Esimin ablasi esimin dogum gununde kend kafasina göre plan yapip pastayi alip bize emrivaki yapti resmen. Ben naptim musait degiliz dedim almadim eve kaldi elinde pastasiyla. Bu konuda kkya yazmistim herkes taşa tuttu. Kabul etseydim o emrivakiler bitmezdi zaten ablasi bitti abisi baslamisti onuda püskürttüm çok sukur. Bunlari eve alirsan bitmez emrivakileri haddini bildirceksin. Esinde sesini cikartmicak.
Suç ailede degil esinde. Esimin ablasi esimin dogum gununde kend kafasina göre plan yapip pastayi alip bize emrivaki yapti resmen. Ben naptim musait degiliz dedim almadim eve kaldi elinde pastasiyla. Bu konuda kkya yazmistim herkes taşa tuttu. Kabul etseydim o emrivakiler bitmezdi zaten ablasi bitti abisi baslamisti onuda püskürttüm çok sukur. Bunlari eve alirsan bitmez emrivakileri haddini bildirceksin. Esinde sesini cikartmicak.
eşinizde sizin ablanızaveya annenize babanıza böyle yaptımıinanmıyorum nasıl yaptın. Ben yapmak istesem bile yapamam, beceremem.
inanmıyorum nasıl yaptın. Ben yapmak istesem bile yapamam, beceremem.
Offf ya yarın 10 saat mesafeye gidiyoruz kv lere. Eşimin tüm akrabaları orda. Çocuklara kıyafet ufak tefek hediyeler aldık. Birer gün kardeşlerinde kalırız. Tırstım ya acaba onlar da böyle mi düşünüyor ki. Kardeş insanın canı evlenince bir gün misafirlik bile sıkıntı oluyor demek.
Bilmem kiOnu kendi içtiği için mi getiriyor
Bilmem ki
Kendi kahvaltı snrası muhakkak içer aaa hiç aklıma gelmedi belki de ondan
Söyleyin valla, en pratik yol bu. Açık sözlü olmak insanı rahatlatıyor. Siz içinizden geleni sayın; siz sikilacaginiza onlar sıkılsın.Açıkça söyleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?