giderek uzaklaşıyorum

mecbureee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
20
2
1
Edirne
arkadaşlar birçoğunuz benim hikayemi biliryorsunuzdur belki birçok arkadaşım boşanmam gerektiğini de söyledi .Yalnız şu an psikolojik olarak hazır olmadığım için yapamadım.Belki de düzelir diye bekledim. Her geçen gün eşimi tanıdıkça ondan biraz daha uzaklaşıyorum.Nişanlıyken sorun olarak gördüm şeyler şu an problem olarak karşıma çıkıyor.Örneğin iş konusu benim düzenli bir işim var öğretmenim onun ise düzenli bir işi yok.Ancak yaptığı işten iyi paralar kazanbiiliyor.Ancak ben düzenli bi iş olsun isterdim o ise( nişanlıyken) bu konuda beni hep bastırırdı.Senin kazandığının iki katını ben tek bir işten kazanırım diye doğru daha önceden gerçekten iyi paralar kazanmış ancak biz 9 aydır evliyiz ama bu süreçte hiç iş almadı.Sürekli evde görüştüğü kişilerden de olumlu sonuç almadı.Yeri geliyor ben ona para veriyorum.2000 e yakın bir para biriktirmiştim maaşımdan borcum var deyip aldı sonra veririm diye vermedi.N eden çalışmıyorsun dediğimde işlerim rast gitmiyo sen benim kısmetimi kapattın diyor.Nişanlıyken bir daha ki yaza ev alacam diyordu 150 bine yakın borç vermişim diyor şu an ise almayacam diyor.Kredi çekmem için baskı yaptı ama kabul etmedim o da ev almayacağını söylüyor.Anlayacağınız bu konu sorun olmaya başladı.Evet evin ihtiyaçlarını karşılıyor ama nerden getirdiğini bilmiyorum ev almazsa kira da ödemeyeceğimi söyledim.Anlayacağınız evlenmek için kandırıldığımı düşünüyorum. Bir de biz nişanlıyken namaz kılardı ben de kılarım elimden geldiğince harama helaledikkat ederim evlendik namazı bıraktı cumya bile gitmiyor başımın açıklığını bahane ediyor kapanırsam düzeleceğini söylüyor.Bir de dün akşam eve geç geldi ağzı kokuyordu normalde alkol almdığını bilmiyorum ama ben şüphelendim sorduğumda kustuğunu söyledi.Artık yalanlar söylediğine kesin inanıyorum.Daha önace bana hiç sevgilisi olmadığını söyledi nedense dün bana bi şey anlattı.İçime kuşku düştü.Daha önce çalıştığı şehirde bir sevgilisi olmuş bir yıl aynı evde kalmışlar.Kız evlenmek istemiş ama kendisi kabul etmemiş ben biraz üstelediğimde yalanladı.Ama içime kuşku düştü işte.B en Allah a hep dua ettim hayırlı bir evliliğim olsun diye bana evlilik niyetiyle yaklaşınca bütün kaygılarıma uyumsuzluğumuza rağmen kısmetimim bu olacğını düşünüyordum içime sinmediği halde Allah tan istedim demek ki bu kişiymiş deyip kendimi bastırdım o da bana sen istedin Allah sana nasip etti şimdi niye şikayet ediyorsun diyor buna inanmaya başladım.Ancak şiddet var, ailemle ,bazı arkadşlarımla görüşmemi istemiyor.Kapanmam için baskı yapıyor.İnançlarım konusunda hassasım çok dua ettim bu da benim imtihanım deyip Allaha sığınıyorum çok mu şikayet ediyorum bilmiyorum bazı şeyleri hazmedemiyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.

kendısı cumaya gıtmıyor,namaz kılmaz ama sen kapanacaksın öyle mi?

bence kendı hatalarını kamufle etmek ıcın başka seylerı hedef gösteriyor..

sıddette var dedın sanırım..yakında çocuk ısteyeceksın..sence ondan baba olur mu?

sorumluluk duygusu sıfır..

ben 1 ıs yaparım,senden 2 katı para kazanırım dıyenlerın hangı baltanın sapı olduğunu merak ederım hep..

uzaklaşmakla kalmayın. koşup gidin...
cocugunuz yokken bi alternatifiniz var.

gerçekten çok üzücü hep evlendikten sonra gerçek yüzünü görürsün derler ama sneinki tamamen oynamış gibi sankiii sana nişanlıyken 9 ay çalışmamak ne demek yaa hemde kiradasınız ben ne olursa olsun bi erkeğin simitde satıpp evine bakması taraftarıyımmm bu işe daha fazla iyi niyet göstermemelisinn

okurken nasıl sinirlendim bilemezsin. kusura bakma ama seni kandırmış namaz beş vakit tam kılınmayabilir ama cuma bırakmak çok mantıklı gelmedi . bu adam senin inançlı olduğunu keşfedip seni kandırmak sana iyi görünmek için namaz kıldığını söyledi ya da sana gösteriş yaptı. zanda bulunuyorum ama aklıma başka ihtimal gelmiyo. ayrıca rızkı veren Allah rızkımı kapattın ne demek ???? kimse kimsenin rızkını kapatamaz. o kendi tembelliğini sana yıkıyor. düzenli bi iş bulması gerekiyor artık evli evi var. sen kapan diyebilir eşin ben karşı değilim sakın yanlış anlama hatta taraftarım. ama sen kapan düzelecem koskoca bir YALAN.....herkesin günahı sevabo önce kendine sen çok günahkar olsan yarın hesap verirken eşim böyleydi ben ondan mı böyle oldum diyecek saçmalıyorrrrrrrrrr...... sakın bacım çocuk yapma bu adamdan bi gacık olmaz. kader var evet ama irademizde var bir yerde bu adam karşına çıkmış ama Allah sana eksiklerini de göstermiş. herşeye kadere yüklemek doğrumu ayrıca bazı şeyler imtihan olarak yaşanıyor hediye olarak gelmiyor. senin eşin sana hediye değil imtihan olarak gelmiş bazen imtihan olacaksa insan ağzı dili bağlanıyor evet deyiveriyor. bu iş iş değil boşanmak da helal. ben kimseye kolay kolay boşan demem. ya kendini düzeltsin önce KENDİNİ sonra seni düzeltmeye çalışır. hep seni suçluyor . boşanırsın kaderimizde ayrılık var dersin o zaman bu kadar basit. ne demek parayı getirdiği yeri söylememek dinen senin hakkın eşinin parayı kazandığı yeri bilmek. sakın ama sakın kredi çekmee. paranda gider öğremen maaşıyla yeni bi hayata da başlayamazsın 10 yıl 2o yıl öder durursun. bende öğretmenim aman diyorum bak dikkat et seni psikolojik olarak da sindiriyor. sen onun karşısında kendi eksiğine odaklanma o da sen şöylesin böylesin der..

merak ettım eşin iş sag ve guv. uzmanımı?
nefret edıyorum bu mevzudan ben az calısıyorum ama senden cok para alıyorum,ee benden daha cok calıs daha cok para kazan yanı
bide kapanırsan düzelırım nasıl bir acizliktir,senın inancına benmı yön veriyorum de,senın aklın beynın mantıgın yokmu de..
uyuz oldum he

ayrıca yine dinen seni ailenle görüşme konusunda engelleyemez sılayı rahim var. senin ailenle arkadaşlarınla görüşmemeni istemesinin nedeni gözünün açılmaması ne kadar sessiz durursan o kadar ezer seni denemişsindir mutlaka bi psikoloktan yardım al sevilmediğini değer görmediğini düşünüyosan ve buna rağmen devam ediyosan bu karşındaki adamla değil yanin onun vazgeçilmez olmasından değil senin psikolojinle ilgili. çözülür oda ...

kesinlikle yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çocuk yokken koşarak uzaklaş, Allah böylelerinden korusun hepimizi

Ben de öyle diyorum çevremdeki herkes beni takdir eder yaşantımla karakterimle tabi ki de eksik yanlarım var ama büyütülecek tarzda değil önce sen kendini düzelt diyorum.Senin yüzünden maneviyatım bozuldu diyor bana çok çektirdin vicdan azabı çekmiyo musun diyor.Çalış diyorum çalışmak memur olmak bilekle çalışmak değil ben kafamı çalıştırarak kazanıyorum derdim zengin olmak değil bir erkek 5 kuruş da kazansa boş durmamalı bir işte yorulmalı ama anlatamıyorum ya bir de sürekli bana namus dersi veriyor iş oratamında erkeklerle konuşmayacaksın biri sana ters bi şey söylese bana söylayaeceksin kapanırsan sana daha mesafeli olurlar evet ben de hep kapanmayı isteridm inancım gereği amaa baskı olunca yapamıyorum yapıma ters.Anlaycağınız ailesinden çekiniyo onu yadırgayacaklar diye.Desem ki muhafazakar o da değil benim arkadaşlarımla çok rahat konuşur.Aileler işiniçine girince kendine biraz dah çeki düzen verdi.Biiraz daha yumuşak davranıyor ama bu ömür boyu böyle devam eder mi bilmiyorum.Nişanlıyken içimde sıkıntılar,huzursuzluklar vardı sürekli ağlıyordum içim rahat değildi ama bazen insanın eli kolu bağlı kalıyor ya da ben pasif kaldım.

Guzel arkadasim senin bu adamla evlenmen zaten anca kaderle aciklanabilir. Ogretmensin, ilkokul mezunu insaatciyla evleniyosun. Kimse yanlis anlamasin kimseye ayrimcilik yapmam. Ama denklik muhim. Ahh ahh..

Bosanman lazim. Zaten saglam temeller uzerine insa etmemissiniz siz bu evliligi.

Ben de öyle diyorum çevremdeki herkes beni takdir eder yaşantımla karakterimle tabi ki de eksik yanlarım var ama büyütülecek tarzda değil önce sen kendini düzelt diyorum.Senin yüzünden maneviyatım bozuldu diyor bana çok çektirdin vicdan azabı çekmiyo musun diyor.Çalış diyorum çalışmak memur olmak bilekle çalışmak değil ben kafamı çalıştırarak kazanıyorum derdim zengin olmak değil bir erkek 5 kuruş da kazansa boş durmamalı bir işte yorulmalı ama anlatamıyorum ya bir de sürekli bana namus dersi veriyor iş oratamında erkeklerle konuşmayacaksın biri sana ters bi şey söylese bana söylayaeceksin kapanırsan sana daha mesafeli olurlar evet ben de hep kapanmayı isteridm inancım gereği amaa baskı olunca yapamıyorum yapıma ters.Anlaycağınız ailesinden çekiniyo onu yadırgayacaklar diye.Desem ki muhafazakar o da değil benim arkadaşlarımla çok rahat konuşur.Aileler işiniçine girince kendine biraz dah çeki düzen verdi.Biiraz daha yumuşak davranıyor ama bu ömür boyu böyle devam eder mi bilmiyorum.Nişanlıyken içimde sıkıntılar,huzursuzluklar vardı sürekli ağlıyordum içim rahat değildi ama bazen insanın eli kolu bağlı kalıyor ya da ben pasif kaldım.

dışarıdan bakan göz olarak bu evliliğin yürüme imkanı yok diye düşünüyorum. çocuk falan olmadan boşanmaya bakın bence. kendisi her haltı yiyip bir de sizin üzerinize baskı kuruyor kapan diye.
daha önceden sevgilisi olması gayet normal ama bunu bile sizden saklaması çok korkunç. bu adam hem yalancı hem tembel.
işin bir de denklik boyutu var ki, kim ne derse desin evlenecek kişilerin eğitimleri, inançları benzer olmalı; en azından arada uçurum olmamalı.

evet arada birçok uymsuzluk var defalarca söyledim ama beni malı gibi görüyor işi namus meselesi haline getirmiş bırakmıyor sevgili olayını daha sonra yalanladı ama bu yaşa kadar olmaması da bana inandırıcı gelmedi olmayan bir şeyi niye durup dururken söylesin

masustan yapıyor, işi sizin kapanmanıza vs getirip kendi leşliğini örtmeye çalışıyor. boşanın kurtulun. kendinize uygun birini bulursunuz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…