Gidermiydiniz?

sızın butun akrabalar yakınlarınızdaymıs hepsı sıgdıgına gore cok kalabalık sulale de degılmıssınız
yemeklı dugun yapınca mesela otelde adam bası 150 tl en az , e halıyle en yakınları ve en buyuklerı cagırabılıyorsunuz hem otelın kapasıtesı bellı kısı sayısında hem butce bellı.

sahsen benım sozum evde oldu yemek sırketıyle anlasmıstık ev salonu komple bosalttık masa sandalye takımları dızdı organızator evımızdekı salona 70 kısı sıgabıldı bekarken yasadıgım ev 300 m2 . daha fazlasını cagıramadık oyuzden nişanımı salonda yaptım oda yemeklıydı 150 kısı cagırabıldım butcem okadardı. onda da bazı kendını bılmez kuzenlerım getırmıs yanında 5 cocugunu buyukler ayakta cocuklar oturuyor koltuklarda ust kosede... hepsıne ayrı ayrı menuler tabı. buyukler ıcın tekrar yer ayarlandı bızımkılerın hepsı 3-5 doguruyor gercekten abartmıyorum esım tarafı benım taraf tum akrabalarımız bır ılce eder.

dugunum bın kısılıktı . aparatıflı yaptık yemeklı degıl atıstırmalık seklındeydı. cocuksuz geldıler . yoksa kımse sıgmazdı. tabıkı yegenlerım kuzen cocukları tabıkı vardı onlara zaten kımse gelme demez ama 1 komsum 8 cocuguyla da gelmeyıversın bır zahmet. o cocuklar yerıne akrabalarım gorebılır hangısı oncelık ? konukların bunları dusunmesı gerekır bu ıncelıktır.

herkesın butcesı olanagı agırlayacagı evı standartları farklıdır . davetıyelerde bıle belırtıyorlar ne ayıp dersenız bızlerı zan altında bırakmıs oluyorsunuz :) oyuzden de merak edıp sordum zıra en fazla 100 kısılık cevresı olan herkes herkesı her yere sıgdırabılır zaten. ben napım 4 bın kısılık akrabalarla yorum yaparken her acıdan dusunmek gerekır

Bizim mevlidde mutfakta değil, mevlit okunduğu sırada salonun ortasında doyurmaya karar verdi bir kadın çocuğunu. :))
Sonra aynen dediğiniz gibi ayranı boca ettiler beraber
Of ne dertliymişim yaza yaza doyamadım
Mevlütlerin olmazsa olmazıdır bu ritüel. İllaki o ayran çocuk tarafından halıya dökülecek anne ah vah diyecek ama ev sahibi olur böyle şeyler diyince çokta umrunda olmayacak

Keske sendeki özgüven bende olsa canim ya. Gurur duydum senin ile.

Bu arada iyimis ya, eger bir daha tekrar tasinirsam, seni çagiririm. Nefret ediyorum tasinma islemlerinden

Güzel bir açiklamada bulunmussun da, ille kalabalik olmak zorunda degil ki. Benim dügünüm 200 kisilik felandi. Kisi basina yemek sayisi vardi, senin gibi. Onun haricinde ben istemiyordum o günde çoçuklarin olmasini. Orasi dügün, lunapark degil. Esim ile hayatimizin bir dönüm noktasini kutluyoruz. Hali ile pistte saklambaç oynayan çoçuk istemedim, mikrofonda "çoçuklarinizi pistten alin" anonslarini istemiyorum.

Tabiki dügün bizim kültürde romantik yada özel degil ki zaten. Dedikodu yeri, insanlara eglence olsun yeri. Kimse "bu çiftin mutlulugunu paylasmaya geldik" demiyor. Tabiki çoçuk ortaligi alt üst etmeli. Gelin ile damatin bu gün ile ilgili herhangi bir hayali olamaz zaten degil mi?

Bence çoçuklarini o tarz yerlere getirmek ayip ya. Cocuk mutsuz, millet çoçuk ile ne yapacagini sasirmis. Uyku saati geçmis, iyicene deliriyor çoçuk. Ama kimin umrunda demi ama? Anne çoçugunu dogurdugu anda artik anne birey degil çünkü. Cocuk ile paket haline geliyor. Simbiyotik bir olusum. Bu çoçuk için aslinda daha zararli olmasi kime ne degil mi?

ya her bır cumlen okadar dogru kı
kesınlıkle boyle ortamlara gırerken bunu dusunmek gerekır bu ıncelık , bır dugune 3 cocuk bıle yetıyor ortalıgı bırbırıne katmak ıcın kı koca salon , ev ortamını dusunemıyorum bıle... komsumun cocugu yatak odama gırıp tum takılarımı makyaj malzemelerımı ortaya cıkarmıstı ... bembeyaz yatak ortum berbat olmustu halılarım oyle koltuklarım hepsı bembeyaz ve vısne suyu dokmustu heryere... balayındayken evımıze aldıgımız süs esyasınıda kırmıstı delı etmıstı benı.
cocugumu ıstemeyen benı ıstemıyora getırdıler mevzuyu halbukı asıl saygı mısafır gıttıgımız yere rahatsızlık vermemek zaten, kadın kımbılır ne yasadı kı cocuksuz olacak dıye ozellıkle belırtmek zorunda kaldı . sahsen ben hıc alınmam gıttıgım hıc bır yerde rahatsızlık vermedıgım ıcın, verenler dusunsun

Olabilir neden olmasın. O zaman çocuksuz insanları çağırsınlar. Bırakacak yeri yoksa nasıl gidecek? Belki bebek mevlüdüdür. Çocuklar Kur an dinleyemiyor mu?
Hayir dinlemiyorlar ben bir kere goturdum kadin kuran okurken agladi surekli. Baska cocuklar kostururp her seyi doktuler. Mevlut uygun bir yer degil cocuklar icin.

Hayir dinlemiyorlar ben bir kere goturdum kadin kuran okurken agladi surekli. Baska cocuklar kostururp her seyi doktuler. Mevlut uygun bir yer degil cocuklar icin.

Artık benden alıntı yapmasak. Dünden beri baya konuşuldu bu konu. Hayır bildirim görünce heyecanlanıyorum bakıyorum yine mevlüt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…