Gidesim Var

olympiass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
1.476
1.772
133
Herkese merhaba. Eşimle sürekli tartısmaktan usandım. Nefes alamıyorum artık. Kendimi telkin edip avutacak yalanlarım da kalmadı. En ufak şeyden kavga tartısma cıkıyor. Gecenlerde düşündüm. Ne okursa olsun adım at, pozitif ol,senin pozitifliğin ona da illa ki yansır bi şeyler degisir dedim. Bi hediye aldım. Neyse geldı netten almıstım. Teşekkr etti falan. O kadar tabi.Ayaklarıma kapansın değil ama, bilmem az geldi tepkisi. Tavırları degismedi. Alttan almaya calıstıkca kavgalarfa, onun volumu daha da yukselıyor. Sürekli psikolojik şiddet görüyorum. "Sen butun gun otur evde, sen anca sigara iç, sen ne işe yarıyosun, sen şöylesin sen böylesin." bitmiyor. Hangi birini duymazfan geliym. Bi insanın değeri parayla ölçülüyo onu anladm artık. Bu ara iş kurma asamasındayım organızasyon işi. Malzeme alıyorum yavas yavas.Ona da hevesım kalmadı. Kendime inancımı zedeledi artık. Az önce tartıstık. Agza alınmaz laflat söyledi. Gidesim var. Kucuk bı canta yaptim hatta o sinirle.sabahı beklıyorum.komik durumdayım.gidicem ama nereye

Sen neden gıdıyorsun. Duyma, gorme, işini yapma. Evde kal. Begenmeyen gıtsın

Sen neden gıdıyorsun. Duyma, gorme, işini yapma. Evde kal. Begenmeyen gıtsın
Öyle mi diyorsun. Görmezden mş geliym. Ne bileyim gururuma dokunuyo artık dedikleri umursamıyordum onceden dediğin gibi . Bana da git falan diyor. Sanki evde durdukça gurursuzluk yapıyormusum gibi hissediyorum.

Öyle mi diyorsun. Görmezden mş geliym. Ne bileyim gururuma dokunuyo artık dedikleri umursamıyordum onceden dediğin gibi . Bana da git falan diyor. Sanki evde durdukça gurursuzluk yapıyormusum gibi hissediyorum.
Git diyorsa hiç gitme. Bız de cok tartıdurız. Gecen haftalarda git de ikimiz kafamızı dınleyelım bıraz dedi. Ben oturma odamda da dınlerım kafamı, ısteyen gıdebılır dedım. Grursuzluk nıye? Onev ıkınızın evı. Sen onun beslemesi degılsın

Alttan aldıkça ezilen taraf oluyorsun.
Geri dönüş yapacaksan gitme.
Eğer yapabiliyorsan sana psikolojik siddet uygulamasina izin verme . Toparlamak cok zor oluyor çünkü .

Psikolojık siddet uygulamasına nasıl izin vermeyebılırım ki. Cevap verıyorum olmuyor. Ben de ezıyorum olmuyor. Cok buyuk hata yaptım galıba evlenmekle. Aşk vliliği yaoıcam diye dolastım her yerde. Para umurumda değil edim. Şimdi calısmıyorum diye laf sokuluyor. İşe yaramaz bulunuyorum. İronik. Keske antık vliliği yapip maddi durumu cok iyi biriyle evlenseydım. Sen butun gun napıyorsun anca otur vs bunları duymazdım belki.

Karısının yediğinde gözü kalan adamdan hayat arkadaşı olmaz
Bu şekilde düşünen bir adam değişmez
Ne yaparsan yap sonu olmaz böyle bir durumun
Ailen var mı? Gidip kendini toparlayabileceğin bir ortam var mı ?

Verilecek en güzel cevap hevesle el attığınız işte başarılı olmak.
Kazancınızı biriktirerek bu adamı şutlamak olur.
Duymayın, muhatap olmayın, yok sayın.

Hep mi böyleydi eşiniz?
Ailenizin haberi var mı kavgalardan?
Boşanmanın arkanızda dururlar mı?
Eşiniz kavgalardan sonra pişman oluyor mu?

Gidip bir yerde ise başlayın.Ona minnet etmediginizi gösterin.Adamdan aldığınız harclikla organizasyon işine girer bir de iş yapamazsaniz esiniz sizi duygusal olarak iyice hirpalar..Eşinizin davranışları devam ederse "sen git" diyebilirsiniz ama once o giderse evin kirasını ödeyebilecek gücünüz olmali.

Ailemç var. Arkamda da dururlar sanırım. Gece cok kotu grip oldum.sabah hastaneye gittim acile.ilac aldımi geldim. Şöyle bi kaderim var. Hastayken her zaman kendşm kendime bakıyorum.evde annem oralı olmazdı.uni de ev arkadaslarım bı corba yapmazdı kendim yapardım.evlendim.dıs gebelık gecirdim sancımda yaknızdım kananmamda yaknızdım.nasılsın demedı esim.gribim mesela yıne corbamı yapıcam.ilacımı içicem.meyvemı sıkıcam.
O hasta olunca? Atesinş düsünürürüm.corbasını balını meyve suyunu nane lımonunu eksık etmem.masaj vs. Nıye boyle yankıs bı ewlılık yaptım nasıl yaptım aklım almıyor.

Verilecek en güzel cevap hevesle el attığınız işte başarılı olmak.
Kazancınızı biriktirerek bu adamı şutlamak olur.
Duymayın, muhatap olmayın, yok sayın.
Haklısınız. altınlarımı bozdurup eksik malzemeleri almalıyım hızlandırmalıyım hatta.

Evin kırasını benım ailem oduyor

Hep mi böyleydi eşiniz?
Ailenizin haberi var mı kavgalardan?
Boşanmanın arkanızda dururlar mı?
Eşiniz kavgalardan sonra pişman oluyor mu?
Bazen pismannoluyor bazen olmuyor. Pisman olması da yalandan.. Yanı beni kırdıgı için uzuldugunu falan dusunmuyorum.hıssedetdım uzulse. ınsan kendı kultur sevıyedınden bırıyle beraner olmalı.ben bununyapmadım. Ama kandırıldım. Böyle drgildi asla. cok mutsuzum ya. Ailelerin kavgalarfan haberi yok.onkarı uzmek istemiyorum. Bısansam ailem arkamda durur.korkak biri degilim.yolumu bulurum bosansam da bi türlü.bosanmalı mıyım onu kestiremıyorum. Bır yıl olmadımi ewlenelı..

Evet babam ödüyor.abım kendı ewınde oturdugu ıcın haksızlık olmasın dıye oduyor.ve bana sen ne iş yapıyosun butun gun diyor.yanı parayı calısmayı ıma edıyor.ben de ew kırasını karsılamıs oluyorum ama onu saymıyor demek kı.

Babanız harika bir insanmış.Onun bu jestine rağmen eşinizin bu fedakarlıgi idrak ve taktir ettiğini sanmıyorum.Nankor insanla mücadele etmek ve bu mücadeleden mutlu ayrilmak ne yazık ki mümkün değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…