Gıdı egzersizi denemesi

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.890
20.100
598
Konuyu doğru yere mi actım emin değilim. Resimde gördüğünüz gibi gıdılı bir bayanım :KK66:
Gıdı egzersizine başladım ve bu gıdıya ragmen cene altı cizgim belli olmaya başladı. Yapacağım hareketi sunan bayan 3 ay devam edilmesi halinde gıdıdan tamamen kurtulabileceğimizi söylemişti. Ben bu denemede her 15 günde 1 resim yükleyeceğim farkli hep beraber görelim.
Takipte kalın
Gıdıdan hiç hoşlanmıyorum yaşıda büyük gösteriyor

Screenshot_20180413-135937.webp 20180501_141416.webp

Düzenli yapamadım. Umarım 3. De fark daha cok olur. Zaten hergün yapildiginda 3 ay kadar sürüyor

Son düzenleme:
Konuyu doğru yere mi actım emin değilim. Resimde gördüğünüz gibi gıdılı bir bayanım :KK66:
Gıdı egzersizine başladım ve bu gıdıya ragmen cene altı cizgim belli olmaya başladı. Yapacağım hareketi sunan bayan 3 ay devam edilmesi halinde gıdıdan tamamen kurtulabileceğimizi söylemişti. Ben bu denemede her 15 günde 1 resim yükleyeceğim farkli hep beraber görelim.
Takipte kalın
Gıdıdan hiç hoşlanmıyorum yaşıda büyük gösteriyor

Eki Görüntüle 2136396
Hangi hareketler?

Benim de cok gidim var sizinkinden daha fazla. Ben de arada sirada youtube dan birseyler yapmaya calsiyorum.Siz nasil hareketler yapiyorsunuz?

Hangi harsketleri yPiyorsunuh :)

Hangi hareketler?

Bu video da kizlar. Sabirli olmalisiniz. 3 ay devam edin buyuk fark olur veya tamamen iyilesir goruntunuz. Bu arada bunlarla yetinmiyorum . Baska hareketleri kesfedip uyguluyorum yanaklarim dudak kenarlarim icin filan. Ama bir hareket yaparken baska bir kirisikliga yer vermeden dikkatle.

Bu video da kizlar. Sabirli olmalisiniz. 3 ay devam edin buyuk fark olur veya tamamen iyilesir goruntunuz. Bu arada bunlarla yetinmiyorum . Baska hareketleri kesfedip uyguluyorum yanaklarim dudak kenarlarim icin filan. Ama bir hareket yaparken baska bir kirisikliga yer vermeden dikkatle.

Tesekkurler canim onemli olan istikrar.

Bence bu Selül’de değil lazerle filan yaptıranlar varmış benimkinde aynı senin gibi ne yapacağımı bilmiyorum

Back
X