Gidip gitmeme.

23 yaşındayım. Hiç ayrı kalmadım annemden uzun sure.
Bir kere tatile gitmiştim 1 hafta kadar onda da sevgilim olduğundan eksik hissetmemistim :)

23 yaşındayım. Hiç ayrı kalmadım annemden uzun sure.
Bir kere tatile gitmiştim 1 hafta kadar onda da sevgilim olduğundan eksik hissetmemistim :)
Oo o zaman vakit bu vakit gidin o tatile ooh keşke beni de görürseler Kuzenleri dert etmeyin, bende de var yudum sevmediğim bir kuzen aynı ortama girmek zorunda kaldığımızda muhattap olmuyorum keyif bozmaya değer mi?

Üniversite tercihlerinde baska şehri hiç dusunmedim bile ben
Ay Allah korusun başka şehirden biriyle evlenirim falan büyük konusmayayim
Ayni sehirde evlensen bile ayri kalacagin zamanlar olucak kocayı kaçirirsin mazallah :) saka bi yana başta zor oluyo ama alisiyorsun ilk 15 yasinda ailemden ayrıldim okuluma yurttan gidip geliyordum cok agladim cok ..alistim zamanla buna ragmen evlilik ayrilik zor geliyo..

tatil psikolojini düzeltmek için, eğer psikolojini bozucaklarsa gitme

Ay hala çok kararsızım
Artı yönleri.eksi yönleri hesaplayayim bi.
Birde benim.aklımda kurduğum bazı planlar vardı tam bu zaman dilimi için. Şunu yapar şuraya giderim diye. Çok önemli değildi ama işte onlarda kafami kurcaliyor.
Neyse ya başınızı sisirdim kusura bakmayın. Çok teşekkürler :)
Oo o zaman vakit bu vakit gidin o tatile ooh keşke beni de görürseler Kuzenleri dert etmeyin, bende de var yudum sevmediğim bir kuzen aynı ortama girmek zorunda kaldığımızda muhattap olmuyorum keyif bozmaya değer mi?

Git.
Sonuçta kuzenin, düşmanın değil. Koskoca insanlarsınız tatili mahvedecek hareketlerde bulunmazsınız değil mi?
Kafa dağıtırsın.
Belki bakarsın iyi anlaşırsınız belli mi olur.
Ayrıca kalabaliksiniz, sırf onlar değil ki.
Ben olsam giderdim.

Ayy ben hiç susmazdim galiba o durumda
Daha önce ayrı.kalmış olsam evet belki.sıkıntı olmazdı ama annemden ayrı sadece 1 hafta geçirdim. Birkaç kezde öyle 1-2 gün falan. Tek başına ne yapılır pek bilmiyorum, korkuyorum da galiba.
Sevgilimle gidilince daha rahat oluyor insan. Hiç ayrılmadığınız için. Off ya
Neydi bu böyle

Bence git ikisiyle küssün ama diğerlerinin suçu ne ki ? Şahsen ben çağırsam ve gelmesen tamam onlarla küs ama benimde mi değerim yoktu derdim.Belki sorunlarız çözülür.Eğer tatil iyi gitmezse hasta numarası falan yapıp ya da acil bir iş uydurarak eve geri dönersin

Ben sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmuyorum. Tatilde huzursuz olmayı hiç istemem. Sizin aranızda geçenleri siz daha iyi bilirsiniz.

Bence gitmelisin Senin içinde hem değişiklik olur uzun süredir aklındaymışta diğer kuzenlerinle daha ilgili olursun anlaşamadıklarını görmezden gelirsin.

Ben sevmediğim insanlarla tatile gitmezdim.
Onlarla gidersem; yoğun,yorucu,koşturmacalı hayatımın aslında tatilden daha güzel olduğunu anlarım valla

ben olsam giderdim ve onlar bunu bildiği için giderdim onlar yüzünden niye gitmiyormuşsun ki git eğlen yokmuş gibi davran

Evlenince üstüne birde çocuk olunca hiç gidemiyorsun,gitsende tadını çıkaramıyorsun.Bulmuşsun fırsatını değerlendir. Hem sevmediğin kuzenlerinin beraber vakit geçirdiğinizde aslında iyi biri olduğunu bile anlayabilirsin aranızdaki buzlar eriyebilir Gitmemiş olsan aklın kalacak Keşke gitse miydim acaba diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…