• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidip gitmeme.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Merhaba hanımlar.
Çok kararsız kaldım bir konu da, fikirlerinizi bekliyorum.

Şöyle ki ben uzun .zamandır tatile falan gitmedim. Hatta buraya da yazardım sürekli tatile gitsem keşke falan diye. Biraz uzaklaşmaya kafa dinlemeye ihtiyacım var.
Şimdi de fırsat ayağıma geldi. Bizim kuzenler tatile gidecekler. Sevdiğim bir şehir hemde. Bir ev kiralamislar. Beni de çağırdılar illa gel diye. Hatta daha belli değilken bile 1-2 ay önceden bana söyleyip duruyorlardı. Gitsem iyi de kafamda bazı soru işaretleri var.
Biz toplam 6 kuzen gidecegiz. İki kuzenim daha gelecek ve ikisini de pek sevmem. Hatta hiç sevmem. Benim aklımı onlar karıştırıyor. Onlarda benden pek hazetmezler. Başta giderim dedim ama sonradan onlar dahil olunca plana ne desem bilemedim yarın kesin cevap vermem gerekiyor.
Şimdi ben gidersem tek basıma gezemem çok bildiğim bir şehir değil 1 kere gittim daha önce. İlla onlarla gezeriz. Ama işte kararsız kaldım. Gitmeyi hem çok istiyorum hemde istemiyorum.
Onlar 2 kardeş diğerleri 3 kardeş. Off. Çok kafama taktim bu konuyu.
Annemde git en fazla 10 gün kalırsınız diyor. Yarıda kesip gelmekte olmaz.
Ne yapsam ki :(

Merhaba hanımlar.
Çok kararsız kaldım bir konu da, fikirlerinizi bekliyorum.

Şöyle ki ben uzun .zamandır tatile falan gitmedim. Hatta buraya da yazardım sürekli tatile gitsem keşke falan diye. Biraz uzaklaşmaya kafa dinlemeye ihtiyacım var.
Şimdi de fırsat ayağıma geldi. Bizim kuzenler tatile gidecekler. Sevdiğim bir şehir hemde. Bir ev kiralamislar. Beni de çağırdılar illa gel diye. Hatta daha belli değilken bile 1-2 ay önceden bana söyleyip duruyorlardı. Gitsem iyi de kafamda bazı soru işaretleri var.
Biz toplam 6 kuzen gidecegiz. İki kuzenim daha gelecek ve ikisini de pek sevmem. Hatta hiç sevmem. Benim aklımı onlar karıştırıyor. Onlarda benden pek hazetmezler. Başta giderim dedim ama sonradan onlar dahil olunca plana ne desem bilemedim yarın kesin cevap vermem gerekiyor.
Şimdi ben gidersem tek basıma gezemem çok bildiğim bir şehir değil 1 kere gittim daha önce. İlla onlarla gezeriz. Ama işte kararsız kaldım. Gitmeyi hem çok istiyorum hemde istemiyorum.
Onlar 2 kardeş diğerleri 3 kardeş. Off. Çok kafama taktim bu konuyu.
Annemde git en fazla 10 gün kalırsınız diyor. Yarıda kesip gelmekte olmaz.
Ne yapsam ki :(
Git bence onlarla mesafeni koruduktan keyfine bakip onlari takmadiktan sonra harika bi tatil seni bekliyor gibi geldi bana :KK45:

Bilemedim ki ne yapsam. Baştan beri hep.sende geliyorsun demi dediler. Bende inşallah dedim.durdum. şimdi o kuzenlerle aramda olanları da biliyorlar keşke soylemeselerdi diyorum. Off :(

Kızlar birde ben annemi çok ozlerim ya . Onu da çok düşünüyorum. Sabah çıkıp.akşam gelince bile acayip özlüyorum :(

Maalesef canım pek sanmiyorum. Kendileri İngiliz kraliyet ailesinden oldukları için kimseyi beğenmezler. Kimse de cevap vermez onlara. Ben cevap verince bana karşı cephe aldılar ailecek :P
Gitmelisin bence belki aranizdaki sorunlari da çözersiniz..

Aynı evde kalacağımız için biraz zor galiba o :KK43:
Kalabalık olacakmış zaten. Aranızda büyük tartışmalar yaşanmadıysa çok sorun olmaz bence. Zaten sürekli gezme oyun oynama havasında oluyor o tip ortamlar. Hala gitmeniz gerektiğini düşünüyorum, giderseniz iyi eğlenceler :)) Başını final korkusu sarmış tantanın yerine de eğlenin :))

Ay şimdi o kadar kararsız kaldım ki :)
Sanki bir ömür uzaklasiyorum en fazla 15 gün ama benim.gibi kabuğundan çıkmamış biri için baya fazla :)
Kalabalık olacakmış zaten. Aranızda büyük tartışmalar yaşanmadıysa çok sorun olmaz bence. Zaten sürekli gezme oyun oynama havasında oluyor o tip ortamlar. Hala gitmeniz gerektiğini düşünüyorum, giderseniz iyi eğlenceler :)) Başını final korkusu sarmış tantanın yerine de eğlenin :))

Demi. O da var. Her yerde beraber gezecegiz. Birde çok doğal bir şehir öyle kalabalık bir yerde değil her an muhattap olmak zorundayız.
Yanımda başka biri olsa giderim ama ... Bilemiyorum yaa
Onlarsız bir ortamda kalamayacağın için bence gitme. Onlardan bağımsız hareket edemeyeceksin çünkü. Daha kalabalık olsanız neyse.

Sanki bir ömür uzaklasiyorum en fazla 15 gün ama benim.gibi kabuğundan çıkmamış biri için baya fazla :)
Böyle seylere alıssan iyi olucak ailenden ayri kalacagin zamanlar muhakkak olur yavas yavas basla sen açılmaya :)

Üniversite tercihlerinde baska şehri hiç dusunmedim bile ben :-)
Ay Allah korusun başka şehirden biriyle evlenirim falan büyük konusmayayim
Böyle seylere alıssan iyi olucak ailenden ayri kalacagin zamanlar muhakkak olur yavas yavas basla sen açılmaya :)

Ben annemi çok aramıyorum babaanne elinde büyüyünce :)) O konuda yorum yapamıyorum malesef.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ilerde ayrılık durumları için de tecrube olur böyle şeyler. Her zaman anne yanında kalmayacaksınız sonuçta.

Back
X