gidisatimiz ne olur?

Bebegim icin hic pisman olmadim. Çünkü benim bir daha anne olma sansim tedaviyle bile cok düşük. Bebegi kesinlikle aramiz duzelsin diye istemedim ki zaten normalde aramiz kötü degil ama annem cok hassastir ve anneme böyle davraninca ben deki oluyorum ki ailesi karsisinda simdoye kadar hic saygisiszlik etmedim.Onun memleketinden ayrilmak istedigimi dile getirirken bile burda cok yoruluyorm gelen misafirlere gelme diyemeyiz ama ben caliaiyorum ve evdede bu kadar is yapmak beni yoruyor dedim.Iyi taraflarıda var tabi ama memleket ve aile sevdasindan vazgecmedikce ben o iyi taraflari göremiyorum. Benim hatam hep ben dusundum evin kirasını faturalari esimin borcunu vs. Ailesinin yillik 200 bin civarı geliri var ve bizden baska herkese dagitilir bu para. Benim maasim iyi diye bize verilmez. Bende dogal olarak esimin ailesinin hic bir isine karismiyorum. Ona tayin isteyecegimi acik acik soyledim. Annemden baska kimseye bebgimi emanet edemem dedim. Kyinvalidemde zaten ben bakmam dedi. Sen ister gel ister burda kal dedim. Ben bunca sene sefalet icinde yasamak icin senin borclarini odemek icin emek vermedim dedim. Kararim kesin tayin isteyip ailemin yanina gelecegim. Ez azindan bebegim icin

Yıllık 200 Bin gelir Türkiye ortalaması için iyi para.ailesi fazla destek olduğu için mi sorumluluk alamıyor acaba.sen yoluna bak canım,tayin işte bebeğini buyut,hakkında hayirlisi

Yıllık 200 Bin gelir Türkiye ortalaması için iyi para.ailesi fazla destek olduğu için mi sorumluluk alamıyor acaba.sen yoluna bak canım,tayin işte bebeğini buyut,hakkında hayirlisi
2 senelik evliyim ve ailesinin maddi manevi hic bir destegini görmedim. Diger kardeslerine veriliyor bu paradan pay ama bize gelince esime siz 2 kisi calisiyorsunuz deniliyor. Tup bebek tedavisinde bile bir miktar eksigimizi benim eilemden destek alarak karsiladik

Bi kere ailede hayır yok zaten. Evet belki yardım etmek zorunlulukları yok ama evlat ayırıyolarsa ne denir ki...

Keske bunu esimde farkedebilse. Belkide zoruna gidiyo her zorlukta ailesinin yuz cevirmesi. Benim ailemden destek gormesi9.
Evet belkide kompleks yaptı bunu. Ama kusura bakmayacak kendi yapmıyosa yada ailesinde görmüyosa karşı tarafın kıymetini bilmesi gerek, Sen güçlü ol, şükür ki ayakları üstünde durabilen kimseye muhtaç olmadan yaşayabilecek kapasitede insanlarız. kendi düşünsün, burnunu sürtmeden, sınırlarını belirtmeden affetme. boşan demiyorum asla ama anlayana kadar uğraş.

eşinizin bunalımda olduğunu düşünüyorum. bir insanın o kadar emek verip okul okuyup işsiz kalması veya alakasız bir işte çalışması çok ağır bir şey. evde maddi anlamda ve muhtemelen manevi olarak eşinizden daha güçlüsünüz. bunun da ezikliğini hissediyor olmalı. ona ihtiyaç duyduğunuza dair sinyaller verin ve iş konusunda desteğinizi üstünden çekmeyin bence. çok büyük hatalar yapmamışsınız ikinizde. yapıcı olmakta fayda var

Sizin kariyer sahibi olmanizi, ondan daha cok evi gecindirmenizi hazmedememiş eşiniz saga sola sataşip durmuş..
Ama saga sola sataşacagina iş arayişlarina girseymis keske evliligine yazik etmiş. Ayriligi hemen kafaniza koymayin en son dusuneceginiz sey olsun biraz uzaklasin hatalarini anlamasini saglayin. Anlamazsa o zaman yolunuza bakarsiniz..
Allah yardimciniz olsun

Ben size hak verdim,planınız en iyisi gibi duruyor.Ama annenize yakın oturursanız,annenin kırılmamak için aile içi işlerinize dahil olmasın.Haksız görmüyorum onu da pek ama,onu söyleyen cevabını da hesap edip kaldırabilmeli.Anne baba olmakta zor,evlat hatırına nelere sabrediliyor.Benim annem de alıngandır.Eşim tüy kadar laf demiş olsa kırılır.O yüzden yerini korur,müdahale etmez,etse de ben istemem.Eşiminde ona hiç bir saygısız ya da ters bir lafı yoktur çok şükür.Mesafeyi koruyabilirsen rahat edersin ancak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…