Bebegim icin hic pisman olmadim. Çünkü benim bir daha anne olma sansim tedaviyle bile cok düşük. Bebegi kesinlikle aramiz duzelsin diye istemedim ki zaten normalde aramiz kötü degil ama annem cok hassastir ve anneme böyle davraninca ben deki oluyorum ki ailesi karsisinda simdoye kadar hic saygisiszlik etmedim.Onun memleketinden ayrilmak istedigimi dile getirirken bile burda cok yoruluyorm gelen misafirlere gelme diyemeyiz ama ben caliaiyorum ve evdede bu kadar is yapmak beni yoruyor dedim.Iyi taraflarıda var tabi ama memleket ve aile sevdasindan vazgecmedikce ben o iyi taraflari göremiyorum. Benim hatam hep ben dusundum evin kirasını faturalari esimin borcunu vs. Ailesinin yillik 200 bin civarı geliri var ve bizden baska herkese dagitilir bu para. Benim maasim iyi diye bize verilmez. Bende dogal olarak esimin ailesinin hic bir isine karismiyorum. Ona tayin isteyecegimi acik acik soyledim. Annemden baska kimseye bebgimi emanet edemem dedim. Kyinvalidemde zaten ben bakmam dedi. Sen ister gel ister burda kal dedim. Ben bunca sene sefalet icinde yasamak icin senin borclarini odemek icin emek vermedim dedim. Kararim kesin tayin isteyip ailemin yanina gelecegim. Ez azindan bebegim icin