- 31 Ağustos 2016
- 197
- 181
- 103
- 36
- Konu Sahibi nurella3449
15 gun sonra evliligimizde 2 senemiz dolmus olacak. Esimle güzel bi sevgililik dönemi yasadik. Üniversite mezunu olmasina ragmen düzgün bir is bulamadi. Ben devlet memuruyum. Esimden asagi yukari 2000 lira fazla maas aliyorum. Evlendikten sonra 5 ay esimin memleketinde yasadik ama cok kalabalik misafirler,yatili misafirler vs. Derken ben cok bunaldim. Isten geliyodum yarim saat sonra yatili yemekli misafirler. Esimin nenden 1 yas küçük erkk kardesi surekli bizde kaliyo vs. Vs. Esime yapamadigimi soyledim ve 2 saat uzakta baska sehre tasindik. Ve hic ikiletmedi tamam dedi.Tasinmaz olaydik. Sirf ordan tasindik diye her şeyden vazgecti. Kendi isini yapmadi.markette kasiyerlik yapiyor. Ben evden 1 haftaliginada olsa cikar cikmaz eve butun kardeslerini davet ediyor. Dondugumde ev les gibi. Esimin ailesinin bize hic bir konuda yardimi olmadi. Ameliyat oldum,ev taşıdım, hamile kaldim hep annem geldi. Esim bunu hazmedemiyor. Annesini ariyor gelemem diyor. Benim annem gelincede ona ters davraniyor.Esimde maalesef dalga gecer gibi bi konusma tarzi var. Annemle hep böyle konusur. En son annem okulun bitti artuk kendi isini yapmayi dusunmuyo musun deyince anneme ters ters cevap verdi. Ben bosuna okudum bu is rahat vs. Dedi. Ben zaten senin kizin benim memleketimden ciksin ailem bizi rahat biraksin diye buraya geldim vs. Dedi ama bunlari cok iğneleyici bir dille soyledi. Annem her geldiginde boyle. En son bende sinirlendim. Annem sana duzgun soruyo duzgun cevap ver dedim.kavga cikti. Anneme siz benim ailemi istemiyosunuz dedi. Halbuki annem baska sehirde yasiyor.Annem hep diken üstünde bana ne zamn gelse. Bundan sonrada evine gelmem kirilma sen bana gel dedi. Bende esimle tartistim benim ailem gelmiyosa seninde ailen gelmeyecek artik dedim.Tartistik.Esimin o kadar hatasi olduki hep affettim. Benden gizli kredi cekti. Benden habersiz is degistirdi. Ve bunlari ben onun ailesinden duydum. Bu daha cok sinirimi bozuyor. Ne olsa ailesine anlatiyor. En son cok kötü kavga ettik. Su an ailemin yanindayim. Hamile oldugum icinde 1 ay burda kalacagim. Döndüğümdede kira ev masrafi hic bir seye krismayacagim. Çünkü hep verdim hep verdim. Hic takdir görmedim. Hatta en son keske senin maasin olmasaydı vs dedi. Bende artik yok maasim dedim. Vermiyorum dedim. Annesini aradi ve paraya ihtiyaci oldugunj soyledi. Annesi ben 5 kurus veremem dedi.Ben su an ailemin bulundugu sehre tayin istemeyi kafama koydum. Şubatta olmazsa haziranda buyuk ihtimql tayinim cikacak. Zaten esimin bana ve aileme kötü davranmasinin tek sebebi memleketine donmek istemesi. Halbuki benimle evlenene kadar hep ailesi den uzakta yasadi. Evlenince ailesi memleketi kiymetli oldu. Size danisqcagim sey ben esimi nasil evine baglarim. Hala aile olarak görmüyo bizi. Benim ailem ve sen cumlesini kullanuyor bana karsi. Bebegimiz oluncada degismez mi? Zaten tip bebekle gebe kaldim ve hamileligim hep stresli. Kuzuma da cok uzuluyorum