Gidiyor

bence çocugu çok bunaltma erkekler üstüne gelinmesini sevmez özgürlüklerine çok düşkün olurlar sık bogaz yapma az rahat bırak o kendiliginden seni arayacak sıkma canını

şimdi bilmiyorum ama sen fazla üstüne gitme üzülen sen olcakmışsın gibi geliyor ya ve canım seni sevdiğin eminmisin?sanki ayrılmak istiyormuş gibi geldi bana umarım öyle değildir....

Cnm nasıl emin olmam ki sevdiğinden. Evet sevdiğinden emindim son olaya kadar. O kavga edip barıştığımız gün akşam msj bekliyordum ondan, attıda.. Ama ertesi gün bi tuhaf oldu. Ben iyi olduğumuzu düşünürken. Msn de görüştük ya en ufak bişeyde hemen aşırı sinirlenmeye başladı. Sabahları beni o güzel mesajlarıyla uyandıran adam gitti. Artık uyandırmıyor. Arada bir bazen uyandırıyor. ılk mesajı ben atmaya başladım. Mesela bu sabah. Mesaj attım ben uyandım cnm günaydın diye. Güzel cevap verdi. Bende uyandım canım kalkıyorum diye. Bende nereye kalkıyorsun dedim. ( Evlerinde tadilat var. ışlere bakmaya kalkıyor sandım) Bana bi kızdıki mesajda. ınsan uyanınca nereye kalkar da şölede bölede. Bende durumu izah ettim. Bana verdiği cevap gayet kızgın bir şekilde. Bekle yemek yiyorum oldu. Beynimden vurulmuşa döndüm. Vurdum başımı yattım. Mesaj attı 15 dakka sonra. Canım yemek yedim şu şu işlerim var ben dışarı çıkıyorum diye. Dünde ablasındaydı. Ablasındayken asla sıkmadım, sıkboğaz etmedim. Sık mesaj atmadım. Arada bir bana mesaj attı. Dışarı çıkıp gelirken haber verdi. Bende çok sevindim. Akşam eve geldi, içimden bi ohh çektim. Rahat rahat görüşebilecektim aşkımla. Gün boyu çok özlemiştim çünkü. Eve geldi, bi kaç mesajdan sonra bayaa tınlamamaya başladı beni. Bi tek pazartesi günleri böyle yapar bana. O da en sevdiği dizisi Ezel var diye. Şimdide dün kurtlar vadisine taktı. Çağrı atarım cvp vermez. Ancak istediği zaman cvp vermeye başladı. Bugünde böyle. Geç cvplar veriyor. Ben iyice paronaya oldum. Üstüne birde annem fal baktı. Offf içim iyice karardı.

Cnm nasıl emin olmam ki sevdiğinden. Evet sevdiğinden emindim son olaya kadar. O kavga edip barıştığımız gün akşam msj bekliyordum ondan, attıda.. Ama ertesi gün bi tuhaf oldu. Ben iyi olduğumuzu düşünürken. Msn de görüştük ya en ufak bişeyde hemen aşırı sinirlenmeye başladı. Sabahları beni o güzel mesajlarıyla uyandıran adam gitti. Artık uyandırmıyor. Arada bir bazen uyandırıyor. İlk mesajı ben atmaya başladım. Mesela bu sabah. Mesaj attım ben uyandım cnm günaydın diye. Güzel cevap verdi. Bende uyandım canım kalkıyorum diye. Bende nereye kalkıyorsun dedim. ( Evlerinde tadilat var. İşlere bakmaya kalkıyor sandım) Bana bi kızdıki mesajda. İnsan uyanınca nereye kalkar da şölede bölede. Bende durumu izah ettim. Bana verdiği cevap gayet kızgın bir şekilde. Bekle yemek yiyorum oldu. Beynimden vurulmuşa döndüm. Vurdum başımı yattım. Mesaj attı 15 dakka sonra. Canım yemek yedim şu şu işlerim var ben dışarı çıkıyorum diye. Dünde ablasındaydı. Ablasındayken asla sıkmadım, sıkboğaz etmedim. Sık mesaj atmadım. Arada bir bana mesaj attı. Dışarı çıkıp gelirken haber verdi. Bende çok sevindim. Akşam eve geldi, içimden bi ohh çektim. Rahat rahat görüşebilecektim aşkımla. Gün boyu çok özlemiştim çünkü. Eve geldi, bi kaç mesajdan sonra bayaa tınlamamaya başladı beni. Bi tek pazartesi günleri böyle yapar bana. O da en sevdiği dizisi Ezel var diye. Şimdide dün kurtlar vadisine taktı. Çağrı atarım cvp vermez. Ancak istediği zaman cvp vermeye başladı. Bugünde böyle. Geç cvplar veriyor. Ben iyice paronaya oldum. Üstüne birde annem fal baktı. Offf içim iyice karardı.

Yahu yaş kaç?:ecrin_bebek:
Valla çok merak ettim..
Hangi aklı başında adam bu çocukluklara nereye kadar ve nasıl katlanabilir diye?:uhm:
Sık boğaz etmediğiniz haliniz buysa diğerini düşünemiyorum..
Annenize de pes doğrusu,dersler ve erkekler konusunda akıl vereceğine kalkıp fal bakması..
Bilmiyorum çok mu yaşladım ben acaba?:gitme:

tatlim sen bence cok sIk bogaz ediyorsun bu cocugu , ya bi erkek bu kadar baski altinda kalamaz ki cok fazla üstüne gidiyorsun sIkIyorsun msjlarla gibi geldi bana , biz kizlar sevgilimizin durmadan yazmasindan felan hoslaniriz ama erkek bu sonucta özgürlügüne düskün olur

canım sabah kalkarken nereye kalkıyorsun diye sorulur mu ya :D
ilahi çok güldüm yataktan kalkıyor çocuk
ya bırak şimdi hiç bi beklenti içine girme sen güzel güzel derslerini çalış ara verdiğinde konuşmamışsanız 1 mesaj atabilirsin ara verdim sıkıldım canım napıyorsun özledim fln dersin
yani amacının onu kontrol etmek değil onla konuşup sevgini hissettirmek olduğunu anlamalı
ayrıca öss hayatın için çok önemli bi sınav isterse evlenceğin kişi olsun bu çocuk yine de sınavına odaklanmalısın
erkek arkadşnla düzelirsiniz ama 1 senelik emek kolay değil
inanki bunlar çok ufak şeyler biraz geniş bakman lazım bırak o arasın o koşsun peşinden o merak etsin seni arayıp sorsun sabret biraz gitme üstüne emin ol herşey daha güzel olur

Teşekkür ederim cnm evet daha sakin olmaya çalışıcam. Ayrılıp barışmalrımız yüzünden anneside ilişkimize cephe almıştı. Barıştığımızdan beri annesini yumuşatmaya çalışıyordu. Kadınla olan sıkı muhabetlerimiz yerine buz gibi bakışlara bırakmıştı. ıki seferdir çok büyük bi değişim var. Annesi biz webcam da konuşurken geliyo bana baya iyi bakıyor. Sohbet etmeye çlışıyor. Bugün ablası geldi ziyaretlerine. Oturmuş yemek sofrasında, askerdeyken ona ördüğüm atkıyı göstermiş. Annesi gelip bana bakarkenb sevgilim hava atıyor resmen benimle annesine. Ya çok çok mutlu oluyorum ben. Yersiz kıskançlığa kapılıyorum galiba. Sevmeyen insan böle yapar mı?

diğer konunuda okudum senin 20 yaşında olduğuna inanamıyorum ben bitürlü çok ilginç geliyo kendi 20 yaşıma geri dönüyorum hemen hiç böle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum nişanlıma (ki ozman erkek arkadaşımdı) ne bu kadar eziyet ettim ne de bunalttım aynen oda bana bu yüzden de 5.5 senedir gayet sağlıklı bi ilişkimiz var kusura bakma tatlım ama suç senin çocuğu bu kadar bunaltma ne gerek var bak ters tepiyo işte eğer bi güvensizlik varsa bu adam sana daha önce bi yamuk yaptıysa da uzatmanın bi anlamı yok derim :hulya:

Kimileriniz ben sana demiştim böyle olacağını diyebilir ama ben çok üzgünüm arkadaşlar. Sadece sizlerle paylaşmak istiyorum derdimi. mafoldumben mafoldumben Sanırım sizin uzun zamandır dediğiniz son gerçekleşti. Sevgilimde yani şuanki eski erkek arkadaşımd son 1.5 haftadır tuhaf şeyler sezmiştim. Belli saatlerde işi olmamasına rağmen geç cevap vermeye başladı bana. Unu uyardım, dikkate almasını istedim. Neden böyle yaptığını sordum. Farketmemişim cnm bir daha tekrarlanmaz demesine rağmen devam etti bu süreç. Son 3 gündür ise, gün içinde baya baya geç cevaplar vermeye başladı bana. Dün bir değişiklik olsun diye hem de sevgililer gününe aklımdaki süprizi gerçekleştirmek için önce kuaföre gideceğimi sonrada resim çektireceğimi söyledim. Akşam msn de buluştuk. Ben beni merak edip cam açtırmasını beklerken, o beni merak edip cam bile açtırmadı. Ben söleyince açtırdı. Dün biraz daha iyiye gittiğimizi sanırken, akşam 22.30 da telefonu meşgul çıktı. Yarım saat sürdü bu meşguliyet. Telefon görüşmesi bitince bana hemen mesaj attı. Hayatım arkadaşım aradı ve ben tam 17 dakika konuşma hakkı kazandım diye. Bende sevindim. Biraz olsun sesimizi duyarız artık diye. Ama telefon görüşmesinden 10 dakika sonra dışarı çıktı. Abisinin dükkanını kapamaya ve ben gerçekten gıcıklandım artık. Yolda beni aradı. Biraz kızgındı tabiki bana. Gece çok güzel bi şekilde yattık. Sabah beni uyandırdı. Hayali bir kahvaltı hazırlamıştı güyya bana mesajda. Tepsiye gül bile koyduğunu söyledi. Çok sevinmiştim. Güne güzel başlamıştım, başlamıştık. Gün içerisinde nete girdi kendisi. O netteyken benimde işlerim vardı onları hallediyordum. Bir yandan da hazırlanıyordum. Belki beni görmek ister diye. Nete girdikten 10 dakika sonra çıktı. Pek durmadım üstünde. Yarım saat sonra ben girdim. Kendisinede söyledim. Ben netteyken aradan 20 dk geçti ve bana bi msj attı. Canım ne yapıyorsun, ders mi çalışıyorsun diye. Hayır çalışmıyordum dedim. Ama o kadar acele acele yazdığı belliydiki. Panik havasındaydı. Nedenini sordum kendisine. Bekle canım dedi. O sürede hiç telefonuna bakmak gelmedi aklıma. Kendisi gelip bir arkadaşıyla konuştuğunu söyledi bana. Benimde dışarda işlerim vardı. Normalde gitmemden çok rahatsız olduğu bir yere gitmem gerekti ve gittim. Önceden olsa, o ortamda bulunuyorum diye kıyametleri kopartan, zırt pırt mesaj atıp rahatsız eden adam, bugün beni merak etmedi. 2.5 Saat sonra eve geldim mesaj attım kendisine. Her yaptığını söylerdi bana. Bu sefer dışarı çıkmış haber vermedi bana. Neden haber vermedin normalde verirdin dediğimdeyse, beni o ortamda rahatsız etmek istemediğini söyledi. Bense artık beni kıskanmadığını söyledim. Mesajda tartışmaya başladık. Ben başkası olduğundan şüphelendiğimi ve bitirmek istediğimi söyledim. Gıkı bile çıkmadı. Kabul etti mafoldumben Bak dedim, o kadar konuşma hakkı kazandın 2 aydır tlfnda görüşmüyoruz beni özleip aramıyorsun bile dedim. Aşkım dün abim eve geç gelmiş annemde merak etmiş telefonumdan arayınca bitmiş dedi. :1no2: :1no2: Ben donup kaldım kızlar. Aranmayı beklerken cevap bu oldu. Doğrudur annesi abisini aramış olabilir. Fakat aranmayı beklediğimi bildiği halde çıkıp anlatmadı bu durumu bana. Sonucunda bitirdik. Çok kırmışım kalbini vs vs dedi. Ben de bir daha mesaj atmadım. Ne planlar yapıyordum, ne süprizler hazırlıyordum hepsi elimde patladı

canım ya ben başka birisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası ki çok pimpirikliyimdir normalde bilirsin
yani okuyunca üzüldüm açıkçası neden çünkü ufak tefek şeyler birikmiş izin vermişsiniz ikiniz de buna
yani sevmese böyle sabahları güzel msjlar atmaz ya da tel konuşması bitince msj atmaz
ne biliyim bence sen o ortama gidince trip yapmış kendince
ben de daha önce gereksiz yere sevgilimin gitmesini istemediğim bi yere bi dahaki sefere izin verdiğimde
çatlasam da bişey yapmamıştım bakalım bana ses edicek mi diye
hani alınganlık mı dersin artık otarz bişi. kıskanmamaktan değil bence.
ayrılık lafını bu kadar sık ağzından çıkarmanı anlayamıyorum ayrıca
onu mu denemek istiyorsun? bence bu ilişkiyi yıpratır
yani açıkçası ben sadece son mesajından ayrılıncak bi durum görmüyorum
ama birikmişse bilmediğim şeyler vardır elbet onu bilmiyorum
ne kadar zamandır birliktesiniz? ve uzak mısınız birbirinize?

kuzum sen napacan ilişkini düzeltme yollarını
sınavına çalış.

herşeyin bir vakti zamanı var.
sen önce şu sınavını kazan bakim.
ne işin var senin sevgiliyle yahu

Cnm nasıl emin olmam ki sevdiğinden. Evet sevdiğinden emindim son olaya kadar. O kavga edip barıştığımız gün akşam msj bekliyordum ondan, attıda.. Ama ertesi gün bi tuhaf oldu. Ben iyi olduğumuzu düşünürken. Msn de görüştük ya en ufak bişeyde hemen aşırı sinirlenmeye başladı. Sabahları beni o güzel mesajlarıyla uyandıran adam gitti. Artık uyandırmıyor. Arada bir bazen uyandırıyor. İlk mesajı ben atmaya başladım. Mesela bu sabah. Mesaj attım ben uyandım cnm günaydın diye. Güzel cevap verdi. Bende uyandım canım kalkıyorum diye. Bende nereye kalkıyorsun dedim. ( Evlerinde tadilat var. İşlere bakmaya kalkıyor sandım) Bana bi kızdıki mesajda. İnsan uyanınca nereye kalkar da şölede bölede. Bende durumu izah ettim. Bana verdiği cevap gayet kızgın bir şekilde. Bekle yemek yiyorum oldu. Beynimden vurulmuşa döndüm. Vurdum başımı yattım. Mesaj attı 15 dakka sonra. Canım yemek yedim şu şu işlerim var ben dışarı çıkıyorum diye. Dünde ablasındaydı. Ablasındayken asla sıkmadım, sıkboğaz etmedim. Sık mesaj atmadım. Arada bir bana mesaj attı. Dışarı çıkıp gelirken haber verdi. Bende çok sevindim. Akşam eve geldi, içimden bi ohh çektim. Rahat rahat görüşebilecektim aşkımla. Gün boyu çok özlemiştim çünkü. Eve geldi, bi kaç mesajdan sonra bayaa tınlamamaya başladı beni. Bi tek pazartesi günleri böyle yapar bana. O da en sevdiği dizisi Ezel var diye. Şimdide dün kurtlar vadisine taktı. Çağrı atarım cvp vermez. Ancak istediği zaman cvp vermeye başladı. Bugünde böyle. Geç cvplar veriyor. Ben iyice paronaya oldum. Üstüne birde annem fal baktı. Offf içim iyice karardı.

çok çocukca şeyler yapıyosunuz ya.
yattım kalktım şimdi su içtim .yemek yedim lokmamı iki kere çiğnedim,
lokmamı yutuyodum o yüzden msj a karşılık veremedim.
yapmayın allahaşkına ya rahat bırakın birbirinizi...

ayrıca hangi ara ders çalışıyosun anlamadım ki ???
hiç boş vaktin yok...

sen önce otur dersine çalış rahatına bak
ellini sallasan ellisi .her yer erkek dolu.

canım benim sevgilinden ayrılmana üzüldüm ama sana birşey diyeyimmi bizde eşimle böyleydik o nereye gitse veya ben nereye gitsem tuvalete bile gitsek haber verirdik birbirimize ama ne olursa olsun yinede kavgallarımız hep haber verme yüzünden çıkardı ve yopratmıştık ilşkimizi ama evlendik şuanda çokkkkkk mutluyuz ama inan çok saçma geliyor şuan bana onlar çocuksu geliyor ve evlendikten sonra kalmıyor böyle bir alışkanlık haber vermek falan ne sende nede onda benim sana diyeceğim keşke birazda alttan alsan uzaklık mesafeside sizin ilişkinizi bitirmiş olabilir bilmiyorumkismile

canım benim sevgilinden ayrılmana üzüldüm ama sana birşey diyeyimmi bizde eşimle böyleydik o nereye gitse veya ben nereye gitsem tuvalete bile gitsek haber verirdik birbirimize ama ne olursa olsun yinede kavgallarımız hep haber verme yüzünden çıkardı ve yopratmıştık ilşkimizi ama evlendik şuanda çokkkkkk mutluyuz ama inan çok saçma geliyor şuan bana onlar çocuksu geliyor ve evlendikten sonra kalmıyor böyle bir alışkanlık haber vermek falan ne sende nede onda benim sana diyeceğim keşke birazda alttan alsan uzaklık mesafeside sizin ilişkinizi bitirmiş olabilir bilmiyorumkismile

Canım saol yorumun için. Benim o gün kızdığım bana haber vermemiş olması değildi aslında. Beni kıskanmamış olmasıydı. Benden iyice koptu gitti sandım. Çok üzüldüm. Ayrıldığımız günün gecesinde bana mesaj attı. Kendince alttan almaya çalıştı ama alamadı. Bana kendi hataların hakkında düşün dedi. Ben biliyordum zaten hatalarımı. Düzeltmeyede çalışıyordum. Bu süre içinde o da kendini iyice geri çekince bir ayrılık yaşadık. Gece ve ertesi gün baya düşündüm. Ben atabileceğim kadar adım atmıştım. Akşam ona msj attım. "Hatalarımın farkındayım. Senden de biraz kendi hatalarının farkında olmanı isterdim. Ama kusura bakma. Fazla nazın beni gerçekten usandırdı. Bundan sonra adım atmıcam. Kendine iyi bak hoşçakal" dedim. Hemen mesaj attı bana. Bi baktım baya alttan aldı. Özürler diledi. Çok hoşuma gitti. Bende yapıcı davrandım tabii. Sonunda barıştık. Beni çok özlediğini söyledi. Ve en çok da hoşuma giden, ailesinin benim için seferber olmasıydı. Sevgilim ailesine ona askerdeyken ancak 3 ayda yapabildiğim kaydirigubbakcemile3 atkıyı göstermiş. Büyük ablası hemen kolları sıvamış bana atkı yapmak için. Şimdi büyük ablası kendi evine dönmüş ve küçük ablası devam edecekmiş. Kayınvalide adayımda yapıyormuş. Çok mutlu oldum ya. Bana bişey yapacak kadar değer vermeli beni çok mutlu etti. Sevgilimlede ilişkimiz hakkında baya konuştuk. Hatalarımızı bir kezde beraber gördük. Bir daha tekrarlamıcam asla. Onu çok seviyorum opuyorumnanaktan

canım ya ben başka birisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası ki çok pimpirikliyimdir normalde bilirsin
yani okuyunca üzüldüm açıkçası neden çünkü ufak tefek şeyler birikmiş izin vermişsiniz ikiniz de buna
yani sevmese böyle sabahları güzel msjlar atmaz ya da tel konuşması bitince msj atmaz
ne biliyim bence sen o ortama gidince trip yapmış kendince
ben de daha önce gereksiz yere sevgilimin gitmesini istemediğim bi yere bi dahaki sefere izin verdiğimde
çatlasam da bişey yapmamıştım bakalım bana ses edicek mi diye
hani alınganlık mı dersin artık otarz bişi. kıskanmamaktan değil bence.
ayrılık lafını bu kadar sık ağzından çıkarmanı anlayamıyorum ayrıca
onu mu denemek istiyorsun? bence bu ilişkiyi yıpratır
yani açıkçası ben sadece son mesajından ayrılıncak bi durum görmüyorum
ama birikmişse bilmediğim şeyler vardır elbet onu bilmiyorum
ne kadar zamandır birliktesiniz? ve uzak mısınız birbirinize?

Canım biliyor musun biz artık telefonda görüşemiyoruz. Kontör alamıyor mafoldumben Onada söyledim o gün. Ayrılık yaşadığımız gün. Kontör alamadığını biliyorum ama insan bi çıkıp demez mi aşkım sesini çok özledim diye. Ben çok alınganımdır bu tür şeylerde. Sabahlarıda msjı sekteye uğratmaya başladı ama artık kesin bir dille söyleyebilirim ki bir başkası yok. Ayrılmadan bir gün önce bana düşmanca bakmıştı. Ki ayrılık sebebimde buda etkili olmuştu. Beni sevmediğini düşünmüştüm. Ama bugünkü bakışı içimi eritti. Doc'cum. Ayrılık lafını bir daha ağzımıza almayalım asıl bu yıpratıyor ilişkimizi ddim. Hak verdi bana. Bir daha ağzımıza almıcaz. Birbirimize 17 saat mesafe uzaklığımız var mafoldumben Tek umudumuz benim üniyi kaznaıp oraya gidebilmem. Hiç değilse belli bir süre yanyana oluruz. Okul bitincede evleniriz. 3 yılı doldurucaz canım hayırlısıysa Haziranın 24 ünde zemuszemus

kuzum sen napacan ilişkini düzeltme yollarını
sınavına çalış.

herşeyin bir vakti zamanı var.
sen önce şu sınavını kazan bakim.
ne işin var senin sevgiliyle yahu

Erkek arkadaşımda böyle söylüyor. Sen bana bakma. Hele bir kazan, Sonra hep yanyana olucaz zaten hayatım diyor. zemuszemus İnş ablacım ya. İnş kazanırımda oluruz hep yanyana

Back
X