- 24 Eylül 2008
- 559
- 9
- 296
- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
bence çocugu çok bunaltma erkekler üstüne gelinmesini sevmez özgürlüklerine çok düşkün olurlar sık bogaz yapma az rahat bırak o kendiliginden seni arayacak sıkma canını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm nasıl emin olmam ki sevdiğinden. Evet sevdiğinden emindim son olaya kadar. O kavga edip barıştığımız gün akşam msj bekliyordum ondan, attıda.. Ama ertesi gün bi tuhaf oldu. Ben iyi olduğumuzu düşünürken. Msn de görüştük ya en ufak bişeyde hemen aşırı sinirlenmeye başladı. Sabahları beni o güzel mesajlarıyla uyandıran adam gitti. Artık uyandırmıyor. Arada bir bazen uyandırıyor. İlk mesajı ben atmaya başladım. Mesela bu sabah. Mesaj attım ben uyandım cnm günaydın diye. Güzel cevap verdi. Bende uyandım canım kalkıyorum diye. Bende nereye kalkıyorsun dedim. ( Evlerinde tadilat var. İşlere bakmaya kalkıyor sandım) Bana bi kızdıki mesajda. İnsan uyanınca nereye kalkar da şölede bölede. Bende durumu izah ettim. Bana verdiği cevap gayet kızgın bir şekilde. Bekle yemek yiyorum oldu. Beynimden vurulmuşa döndüm. Vurdum başımı yattım. Mesaj attı 15 dakka sonra. Canım yemek yedim şu şu işlerim var ben dışarı çıkıyorum diye. Dünde ablasındaydı. Ablasındayken asla sıkmadım, sıkboğaz etmedim. Sık mesaj atmadım. Arada bir bana mesaj attı. Dışarı çıkıp gelirken haber verdi. Bende çok sevindim. Akşam eve geldi, içimden bi ohh çektim. Rahat rahat görüşebilecektim aşkımla. Gün boyu çok özlemiştim çünkü. Eve geldi, bi kaç mesajdan sonra bayaa tınlamamaya başladı beni. Bi tek pazartesi günleri böyle yapar bana. O da en sevdiği dizisi Ezel var diye. Şimdide dün kurtlar vadisine taktı. Çağrı atarım cvp vermez. Ancak istediği zaman cvp vermeye başladı. Bugünde böyle. Geç cvplar veriyor. Ben iyice paronaya oldum. Üstüne birde annem fal baktı. Offf içim iyice karardı.
Cnm nasıl emin olmam ki sevdiğinden. Evet sevdiğinden emindim son olaya kadar. O kavga edip barıştığımız gün akşam msj bekliyordum ondan, attıda.. Ama ertesi gün bi tuhaf oldu. Ben iyi olduğumuzu düşünürken. Msn de görüştük ya en ufak bişeyde hemen aşırı sinirlenmeye başladı. Sabahları beni o güzel mesajlarıyla uyandıran adam gitti. Artık uyandırmıyor. Arada bir bazen uyandırıyor. İlk mesajı ben atmaya başladım. Mesela bu sabah. Mesaj attım ben uyandım cnm günaydın diye. Güzel cevap verdi. Bende uyandım canım kalkıyorum diye. Bende nereye kalkıyorsun dedim. ( Evlerinde tadilat var. İşlere bakmaya kalkıyor sandım) Bana bi kızdıki mesajda. İnsan uyanınca nereye kalkar da şölede bölede. Bende durumu izah ettim. Bana verdiği cevap gayet kızgın bir şekilde. Bekle yemek yiyorum oldu. Beynimden vurulmuşa döndüm. Vurdum başımı yattım. Mesaj attı 15 dakka sonra. Canım yemek yedim şu şu işlerim var ben dışarı çıkıyorum diye. Dünde ablasındaydı. Ablasındayken asla sıkmadım, sıkboğaz etmedim. Sık mesaj atmadım. Arada bir bana mesaj attı. Dışarı çıkıp gelirken haber verdi. Bende çok sevindim. Akşam eve geldi, içimden bi ohh çektim. Rahat rahat görüşebilecektim aşkımla. Gün boyu çok özlemiştim çünkü. Eve geldi, bi kaç mesajdan sonra bayaa tınlamamaya başladı beni. Bi tek pazartesi günleri böyle yapar bana. O da en sevdiği dizisi Ezel var diye. Şimdide dün kurtlar vadisine taktı. Çağrı atarım cvp vermez. Ancak istediği zaman cvp vermeye başladı. Bugünde böyle. Geç cvplar veriyor. Ben iyice paronaya oldum. Üstüne birde annem fal baktı. Offf içim iyice karardı.
canım benim sevgilinden ayrılmana üzüldüm ama sana birşey diyeyimmi bizde eşimle böyleydik o nereye gitse veya ben nereye gitsem tuvalete bile gitsek haber verirdik birbirimize ama ne olursa olsun yinede kavgallarımız hep haber verme yüzünden çıkardı ve yopratmıştık ilşkimizi ama evlendik şuanda çokkkkkk mutluyuz ama inan çok saçma geliyor şuan bana onlar çocuksu geliyor ve evlendikten sonra kalmıyor böyle bir alışkanlık haber vermek falan ne sende nede onda benim sana diyeceğim keşke birazda alttan alsan uzaklık mesafeside sizin ilişkinizi bitirmiş olabilir bilmiyorumkismile
canım ya ben başka birisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası ki çok pimpirikliyimdir normalde bilirsin
yani okuyunca üzüldüm açıkçası neden çünkü ufak tefek şeyler birikmiş izin vermişsiniz ikiniz de buna
yani sevmese böyle sabahları güzel msjlar atmaz ya da tel konuşması bitince msj atmaz
ne biliyim bence sen o ortama gidince trip yapmış kendince
ben de daha önce gereksiz yere sevgilimin gitmesini istemediğim bi yere bi dahaki sefere izin verdiğimde
çatlasam da bişey yapmamıştım bakalım bana ses edicek mi diye
hani alınganlık mı dersin artık otarz bişi. kıskanmamaktan değil bence.
ayrılık lafını bu kadar sık ağzından çıkarmanı anlayamıyorum ayrıca
onu mu denemek istiyorsun? bence bu ilişkiyi yıpratır
yani açıkçası ben sadece son mesajından ayrılıncak bi durum görmüyorum
ama birikmişse bilmediğim şeyler vardır elbet onu bilmiyorum
ne kadar zamandır birliktesiniz? ve uzak mısınız birbirinize?
kuzum sen napacan ilişkini düzeltme yollarını
sınavına çalış.
herşeyin bir vakti zamanı var.
sen önce şu sınavını kazan bakim.
ne işin var senin sevgiliyle yahu
Erkek arkadaşımda böyle söylüyor. Sen bana bakma. Hele bir kazan, Sonra hep yanyana olucaz zaten hayatım diyor. zemuszemus İnş ablacım ya. İnş kazanırımda oluruz hep yanyana