- 20 Şubat 2010
- 33.159
- 6.416
- 773
Daha yeni aradım hala dışarda annesigili bekliyormuş eve geçecekmiş sadece son bir kez konuşmak istiyorum konuyu açınca zaten eminim söyleyecek sürdürmek istemediğini.. Önceden her fırsatında arayan adam şimdi arıyorum eve geçince arayacam diyor ama geçince bile kaç saat sonra arıyor beni oda ben çağrı atınca ne acı verici bir durum bumuydu sonumuz ya
Millet neler yazmış bunun cevaba bak ya.
Sizin gibilere yorum yapmamak lazım.
Peşinden koşup sürünmeye devam et.
Gördüğün muamele müstehak sana.
dikkat ediyorum da milletin derdine sırf muhalefet olmak için yorum yapıyosunuz. ya da bi sataşma çabaları içindesiniz sürekli. çok merak ettim sebebini
Vardır mutlaka bir yarası.
cevap vermeyecektim size ama dayanamadım. söyledikleriniz hiç hoş değil Allah korusun sizinde bir gün başınıza gelir anlarsınız. eleştirmektense destek olmayı deneyin ya da yapıcı eleştiriler yapın acısı var farkında değil misiniz? 3 yıl dile kolay millet 1 aylık ilişkinin ardından aylarca sızlanıyor. o Bitmediği halde bittiğini hissediyor bu daha acı bir durum ve siz bunu fark edemeyecek kadar duygusuz musunuz. eğer kıracaksanız hiç yorum yapmayın saçmalıktan başka bişey değil bu
Daha yeni aradım hala dışarda annesigili bekliyormuş eve geçecekmiş sadece son bir kez konuşmak istiyorum konuyu açınca zaten eminim söyleyecek sürdürmek istemediğini.. Önceden her fırsatında arayan adam şimdi arıyorum eve geçince arayacam diyor ama geçince bile kaç saat sonra arıyor beni oda ben çağrı atınca ne acı verici bir durum bumuydu sonumuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?