Gidiyorsun benden yavaş yavaş ve ben bir şey yapamıyorum..

Bitecekse bitsin mi ?
Bitmiş zaten. Uyan artık uyan !

Hep alttan alırsan, 40dklık yolu 3 yıl boyunca hep sen gidersen, arkadaşlarının deyimiyle ağzına bakarsan ne diyecek diye böyle olur tabi.
Seni sevmiyor daha ne istiyorsun yahu? Kendini böyle düşürmek, ona kul köle olmak hoşuna mı gidiyor?
Çevren de diyormuş ya ne kadar çok seviyorsun, hayranız sana fln... Ne kadar aptalca!
Seninki sevgiyi falan geçmiş artık iyice gurursuz, kendinden geçmiş biri haline gelmişsin ve ne yazık ki hayran olunacak hiçbir tarafın yok.
Aksine çok üzüldüm ben senin adına.
Çözüm gözünün önünde ama sen ahlanıp vahlanmayı uygun görüyorsun kendine bir maharetmiş gibi.
Çok yazık.

Millet neler yazmış bunun cevaba bak ya.
Sizin gibilere yorum yapmamak lazım.
Peşinden koşup sürünmeye devam et.
Gördüğün muamele müstehak sana.

dikkat ediyorum da milletin derdine sırf muhalefet olmak için yorum yapıyosunuz. ya da bi sataşma çabaları içindesiniz sürekli. çok merak ettim sebebini

Yapma, yapmak zorunda değilsin dimi? Sen peki sen çok mu iyisin bu konuda dört dörtlük müsün? Ordan ahkam kesmek kolay! Sen benim yerimde olsan bu dediklerini yapar mıydın pek sanmam hatta daha fazla sürünürdün çünkü senin gibileri yapamadıklarını gelip burda böyle başkalarından acımasızca eleştiride bulunarak acısını çıkarmaya çalışırlar yazık !!!

Arkadaşım şu dünyada böyle karşılıksız sevmen ne hoş..
bilirim içindeki gel-gitleri.. sonumuz bu muydu.. emeklerim boşa çıktı durumlarını..
şu durumda gerçeği görmek yerine olayın üstüne gitmeyi dener insan..
geçmişten bahseder . şöyle yapacaktık. hayallerimiz, umutlarımız ne oldu vs. konularından açılıp dem vurulur..

iLK önce silkelen.... ilk ayrılan sen değilsin.. tamam emeklerin var.. ama böyle bir adamla yürümez..
bende senin gibi çok sevdim. ayaklarına kapandım biliyormusun ? gözüm birşey görmüyordu. cnımı istese yoluna sererdm ..

suratıma bile bakmadı... ben kapısında yattım..değdi mi güzelim ? hayır...
ilgisizliğinden yaknırdım. ağlayarak ne olur beni bırakma . istrsen az ara dedim sırf bırakmaması için. bana dediği ne biliyor musun. ayda bir defa arıyım mı ?
gururum herşeym yerlerdeydi ...
çok aptalmışım... hemde çok.. ağlayarak toparlandım .. yemekten içmekten kesildm.. Allaha sığındım.. 5. ayı onsuzlğun.. ama toparlandım.. kısacası hayatıma bakıyorum.
ve o kişiyle aynı ortamdayız. her zmn görmek zorundayım. zerre kadar umrumda değil.. o benim sevgimi haketmedi. 'BENİ' hak etmedi. ömrümü hak etmedi.

Bu masum sevgin gerçekten çok güzel ama bu sevginin değerini kimse bilmiyor emin ol ilk önce kendini düşünmek zorundasındır hep.
Sen bu kadar sevdiğin bu kadar üstüne düştüğün için adam böyle olmuş bence artık senin için çabalamıyorsa o ilişki çoktan bitmiştir zaten.
Hakkında hayırlısı olsun...

bu yazdıklarında son yaşadıklarım geldi aklıma...ailem onu istemiyordu aynı o da hiçbir çaba göstermedi ve sonunda terketti sıkıldım diyerek..4 sene gözünün içine baktığım insan.çok peşinden koştum arkadaşın da dediği gibi yalvardım beni bırakma diye.böyle soğuk davranmana bile razıyım dedim yeter ki beni bırakma..ama o buz gibiydi.çok seven(!) insan gitmişti biranda.sakın üstüne düşme arkadaşım lütfen.biz yaadık ve gördük.inan sana üzüntüden başka birşey kalmıyor.biraz sessiz dur bakalım o da senin peşinden geliyor mu gelmiyorsa zaten bitmiştir.zorlama...değmiyor kimse için inan..ve annenin söylediklerini dinle derim anneler hep doğruyu hissederler...

cevap vermeyecektim size ama dayanamadım. söyledikleriniz hiç hoş değil Allah korusun sizinde bir gün başınıza gelir anlarsınız. eleştirmektense destek olmayı deneyin ya da yapıcı eleştiriler yapın acısı var farkında değil misiniz? 3 yıl dile kolay millet 1 aylık ilişkinin ardından aylarca sızlanıyor. o Bitmediği halde bittiğini hissediyor bu daha acı bir durum ve siz bunu fark edemeyecek kadar duygusuz musunuz. eğer kıracaksanız hiç yorum yapmayın saçmalıktan başka bişey değil bu

Maalesef buradaki arkadaşların dediği doğru canım çocuk senden soğumuş demek ki senin kadar sevememiş yazık.. 3 yıl unutmak kolay değildir elbet ama bence artık hiç görüşme.. kendine senin bu güzel sevgini hak edecek birini bul

ben de ilişkimizin son dönemlerinde aynısını yaşadım. birebir. birazdan arıycam deyip saatler sonra aramalar hatta dediği gün aramadığı bile oluyordu. ilişkinin can çekiştiği dönem bu. ilişkiyle birlikte ben de can çekişiyordum. zaten bir zaman sonra da öldüm.

Benimde senin gibi sancili bir iliskim vardi
ve cok cok seviyorduk,
ama ben daha cok sevmisim bu belli artik,
son zamanlarda biz artik haftada 1 bile konusmuyorduk biliyormusun?
Bazi seyleri zorlamicaksin, olmuyorsa olmuyor,
bütün iliskinin yükü agirligi bizim omuzlarimiza biniyor, insan tasiyamiyor bi saatten sonra..

2 sene 3 sene farketmez, bütün ömrünü heba etmeye gerek yok,
zorlama ve ayril cünkü adam seni sevmiyor bu belli

Aşk ve gurur çoğu yerde birbirine karışır. Bazen aşk beklentilerimizi gerçekleştirme çabamızdır. Bu beklentilerin karşılanmadığını zamanla gördüğümüzde gururumuz alır ipleri eline. Sevgiye sadık olmak asilce çabalamak bence bir insana yakışan en güzel davranış biçimidir. Erkekler çabuk umutsuzluğa kapılır ailenin onu kabul etmiyor oluşu onu derin bir umutsuzluğa düşürmüş olabilir. Bu duyguyla seni uzaklaştırma çabasında olabilir. Ondan tüm samimiyetiyle şu soruya cevap vermesini iste eğer ailen sizi kabul etseydi yaşanabilicek mutluluklar için hayatın zorluklarıyla birlikte mücadele etmek ister miydi.

Erkekler hayatın basit olmasını ister, net olmasını ister 3 sene süren bir baskı hissetmiş olabilir üzerinde. Yalnız şu noktaya dikkat et bazı erkekler kaçmayı sever. Bu sorun aşıldı diyelim ilerde her soruna böyle yaklaşırsa, senden uzaklaşarak sorunu sende gibi algılarsa bir noktada sen de dayanamayacaksın.

Senin yerinde olsam bir şekilde ailene onu kabul ettireceğinin güvencesini ona veririm, bu güvence mümkün olmayabilir belki ama bırak o öyle bilsin, birlikte güzel vakit geçireceğinize seni ikna edenin o olduğunu hatırlamasını sağlarım.
Ayrıca seviyeli bir erkek arkadaş edinirim, kesinlikle çizgiyi aşmayacak seviyeli birisi olucak bu kişi. Bunu bulmak zor ama şansın yaver giderse şöyle bir yöntem var. Sevgilinin seninle ilgilenmediği ve senin boş olduğun bazı zamanları bu kişiyle geçirmen ve de bunu gıcık vermeden sevgiline anlatman inanılmaz etkili bir yöntemdir. Eğer seni bi parça seviyorsa kıskançlık devreye girecektir. Bu onun kafasındaki bu kızla benden başkası ilgilenmez gibi tehlikeli fikirleri silecektir. Kıskançlık yaparsa diren konuşucak insanlara ihtiyacın olduğunu o arkadaşının fedakarlık yapıp sana zaman ayırdığını anlat. Burdaki kıritik nokta şu aşırı kıskançlık yaparsa sana sahip olmayı seviyordur malesef bu nokta beni aşar, bence çözüm yok, yani ayrılmak gerekir. Sana olan ilgisi günden güne artarsa ne yapman gerektiğini yüreğinde zaten biliceksin.

Hayat senin hayatın detaylarını özelini biz bilemeyiz. Kendini çok yorma Ailelerimiz bizi karşılaşabileceğimiz her insandan daha çok sever ve bize katlanır. Önce kendi işlerini düzene sok hayatını mutlu ve düzenli kıl. Sen güçlü olduğunda yanında olmak isteyen birçok insan olucaktır.

çoğunu ben de yaşadım.ben öğretmenim o lise mezubuydu ve doğru dürüst işi yoktu.çok sevmiştim 4 yıl çok güzeldi ama noldu bırakıp gitti.daha ailemle tanışmadan istemezler diye kaçtı gitti ve ben hazırdım ailemi karşıma almaya şimdi düşünüyorum da ne salakmışım.aynı hatayı yapma eğer hala durum aynıysa..yaşadım ve gördüm.kimse için değmiyor eğer ben evlenmiş olsaydım çoktan boşanıcaktım.malesef nasıl oldu da bu hale geldik diyorsun ama karşındaki senden daha az sevince olan bu...bence erkek daha fazla sevmeli o zaman her şey daha kolay oluyor daha çok güveniyosuun mücadele veriyosun..ama kaçarak kendisini belli ettiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…