gidiyorum artik

Olayi anlatmayan sen. Bos olan biz. Nerden bilelim sorunlarini? 7/24 internet basinda degiliz. Olayi anlatsaydin boyle muhabbetler donmezdi. Ayrica soru sormustum cevap alamadim.

senin açıkladığın gibi konu sahibide açıklasaymış keşke....yazını okuyunca seni konu ssahibi sandım

bu konusuna bakmamıştım bir önceki konuya bakıp yorum yaptım bende.. keşke kendisi de bunu yazsaymış

ozaman inşallah hayal kırıklığına uğramazsın konu sahibi.. yeni hayatında mutluluklar...
Aslında aynı fikirdeyim sizinle, açıklasaymış keşke ilk baktığımda ben de affaladım nereye diye ..Sonra bir kurcalayaınca anladım/hatırladım ..

Ay cok tesekkur ederim canim valla surada o kadar bos insan varmis ki suan bunu anladim

Rica ederim canım ama arkadaşlarda konu hakkında bilgi sahibi olmadıklarından böyle oldu... Önceki konum deyince, önceki konuda sevgili olunca nalaşılmaz oldu haliyle. İlk başta ben de onlar gibi anlamamıştım da sonra bakınca hatırladım eski konunu.. İnşallah hakkında hayırlısı olsun.. Baban da durumu anlar umarum en kısa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…