gidiyorum artik

ben baktım bikaç önceki konu
babası annesiyle görüştürmüyormuş
üvey anneyle de anlaşamadığından anneine kaçıyormuş
öyle anladım

Onceki konularinizi ben de bilmiyorum. Sizi de hic tanimiyorum.
Madem bu konu oncekilerin devamiydi, keske oncekilere yazsaydiniz. Boyle cok havada kalmis.
Yardim filan deyince hakkatten de bavul toplamaya yardima gelin gibi duruyor. Konu nedir, neye yardim edicez anlamadim.

Herşeyi sevgiliye /eşe bağlamasak

Arkadaşın anne babası ayrıymış. Kendisi babası ile kalıyo ve babasının eşi ile hiç anlaşamıyor. Babası da annenle görüştüğün takdirde beni unut vs diyormuş. Bu arkadaşda şimdi kararını vermiş ve eşyalarını toplayıp annesinin yanında yaşamayı tercih etmiş..

Olay budur yani.

Hakkında hayırlısı olsun canım.. İnşallah baban da bir yerde anlayışla karşılar durumunu.. Annenin yanında tamin ettiğin gibi daha huzurlu bir hayat yaşarsın inşallah.

senin açıkladığın gibi konu sahibide açıklasaymış keşke....yazını okuyunca seni konu ssahibi sandım

anne baba ayrı imiş, babası yıllarca annesi ile görüştürmemiş. Yıllar sonra annesi ile görüşmeye başlamış. olay bu sanırım..

💑💓

bu konusuna bakmamıştım bir önceki konuya bakıp yorum yaptım bende.. keşke kendisi de bunu yazsaymış

ozaman inşallah hayal kırıklığına uğramazsın konu sahibi.. yeni hayatında mutluluklar...

Ay cok tesekkur ederim canim valla surada o kadar bos insan varmis ki suan bunu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…