Gidiyorum Bütün Aşklar Yüreğimde

Teşekkür ediyorum canım ya biliyorum siz olmasanız ne yapardım ben ya (
Ben yine ayağa kalkarım çalışır borcumuda öderim yolumada bakarım benim ailem bana borç vermezler verdikleri parayı sormazlar bile..
o kendi ailesine dönüp bir baksın nasıl çıkarcı bir yaşamı varmış..

canım bu geceyi de atlatıcaksın,az kaldı.
perşembe gecesi senin için dua edeceğiz hepimiz eminim ben.
o kocan olacak adam seni haketmiyor zaten. hiç düşünüp kendini üzme artık geçmişle. yolun açık olsun iyi yolculuklar canım.
ankaradayım ben de, bi ihtiyacın olursa aklında bulunsun canım.

punchım sana söylemek istedğim çok şey var biliyorsun dimi.
ama zamanlama çok kötü bebeğim...
çok özür dilerim.
çokkk....

ALA cım lütfen canım senin durumunun da ne kadar zor olduğunu biliyorum lütfen üzülme bunun için artık bende sana manevi destek olamıyorum kafam durmuş gibi sanki..

lilypos canım çok sağolasın eğer bi sıkıntım olursa aklımdasın (

Cnm baştan sona kadar okudum çok üzüldüm eski yaşadığım günler aklıma geldi ozamanlar bende çok kötüydüm ama şimdi iyiki yaşamışım diyorum çünki 2.evliliğimi yaptım ve su an çok mutluyum inşallah en yakın zamanda atlatırsın ve çok daha mutlu olursun unutma hersey olacagına varır..... çok mutlu ol inşallah

umarım hayat sana iyi davranır ve en ufak kırıklarla bu yaradan kurtulursun seni çok iyi anlıyorum sevmek zor iş..

şeytan diyor anlaşmalı boşanma devletin sana verdiği bütün haklarınıda al..Nasıl insan bunlar ya işte aslında biz görüyoruz herşeyide seviyorken gözler kör oluyor adam zaten belli etmiş kendini evlilikte..Allah yardımcın olsun canım..

canım anlaşmalı boşanmasamda hiçbir hakkım yok
ortak malımız yok
işi yok
sigortası yok
üzerine tarla mal mülk yok
yani talep edebileceğim hiçbir hakkım yok.

Haklısın canım insan bi anda çıkıp gidemez
İyi yaptın beklemekle en azından eşyalarını istediğin gibi değerlendirirsin hiç bişeyde bırakma
Kurban olsunlar sana,yaptıkları da yanlarına kalmasın
Bu zamana kadar bi barışma da söz konusu olmadığına göre eşin tarafından, artık geçmişi değil ileriyi düşün canım.Zaten evi terkettikten sonra herşey daha kolaylaşacak senin için Allahın izniyle
Bi de kayınvaliden şuan hala senle aynı evde mi? Yani hala birlikte yaşıyorsunuz o zaman...Bunun da etkisi var aslında aranızı düzeltememenizde.Şuan bile düzelebilirdi belki bazı şeyler ama kara çalı gibi aranızdan hiç çekilmiyor
Dışardaydık demişsin canım eşinle beraber mi çıktın dışarı..Kendi elleriyle mi aldı biletini yaa

Aynen öyle
gidiyim ankaraya en kısa zamanda açacağım zaten davayı
uzatıpta onun soyadını taşımaya bile gerek yok...

Aynen öyle
gidiyim ankaraya en kısa zamanda açacağım zaten davayı
uzatıpta onun soyadını taşımaya bile gerek yok...

aferim sana....
yeni hayatın inşallah hep güzellikler getiricek benim iyi kalpli,güzel yüzlü, pırlanta düşünceli arkadaşım.
aferim sana.
Allahım sendeki gücün yarısını bana versin başka hiç bir şey isemiyorum..

kayınvalidem antalyada kızlarına gitti.. eve gelmedi geri beni göndermeden gelmemeye karar vermiş..
bileti beraber aldık bilet maceramız da 1 yada 2 sayfa geride anlattım canım bak isterse bi.. yeniden aynı şeyi yazmak istemiyorum yorgunum

ALA abla Punsche duamdasınız inan aklıma geliyorsunuz namazlarımdan sonra..
geçecek hepsi bitecek..
şimdi ikinizinde yanında olup sarılmak isterdim..
Hiç bişey demeden,konusmadan.
Söylenecek ne varki, ayakta alkışlanacak insanlarsınız..

Arkadaşım;şimdi gördüm bikaçtane yazdıklarınızı,merak ettim ilk sayfalara dönüp okuyacağım.Aslında herşey açık ve net; Gene fedakar ama gururlu bir kadın ve gene onun kıymetini bilmeyen bir erkek..

kusura bakam canım ya ben biraz geriden takip ediyorum olayları şimdi okudum
Bilet olayı da berbat olmuş onca şeyin üstüne bu ne yüzsüzlük ya
İyiki gelmemiş bari bi de onun suratını görüp sinir olurdun
Allahından bulsun hepsi inşallah

Arkadaşım bu valiz olayıda pes dedirtti.neden bu fedakar seven kadınların kıymeti bilinmez?
Bir yuva dağılırken melekler ağlarmış,o yuvanın duvarları titrermiş.

saolasın canım zaten insanın böyle durumlarda manevi desteğe ihtiyacı oluyo bende sarılıp size hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra ağlamak isterdim ama ağlamıycam burda göstermiycem gözyaşımı..

ne diyelim kıymet bilmezse onunda kıymetini bilen çıkmaz herkesin vereceği değerde biryerde bitiyor benden sonra kim ne yaparsa yapsın ben elimden gelen herşeyi yaptım..

bedddu etmiyorum döner sahibini bulur derler..
Allah onlara hidayet versinki yaptıkları hataları görüüp bi ahh desinler ne yaptık biz.. başka bişey istemem..

şimdi uyumaya çalışacağım yoruldum baya zaten
uyursam zaman çabuk geçer uyuyamazsam yine gelirim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…