Teşekkür ediyorum canım ya biliyorum siz olmasanız ne yapardım ben ya(
Ben yine ayağa kalkarım çalışır borcumuda öderim yolumada bakarım benim ailem bana borç vermezler verdikleri parayı sormazlar bile..
o kendi ailesine dönüp bir baksın nasıl çıkarcı bir yaşamı varmış..
ya o gece hiçbişeyimi toplamadan çıkacaktım.. yada cumaya kadar mecburen bekleyecektim..
birde okadar ayrı eve çıkacağız diye bir sürü şey almışım onlarıda arkamda bırakıp birilerine dağıtmalarına yada kullanmalarına gönlüm razı olmadıı..
birilerine verecekler evde görmemek için birde verdikleri kişiden dua alacaklar benim emeklerimin paramın hayallerimin sevabını dahi bırakmak istemedim ardım.. hem neden böyle kaçarak hareket edeyim ki bu evde ben 2 bucuk yıldır yaşamışım benimde evim neden kaçarak çıkayım ki
o evde kayıınvalide ile oturmasaydım ben o beyefendiyi o evden kapı dışarı etmesinide bilirdim...
eğer evim ankara değilde istanbulda olsaydı evet o gün hiçbir an bile düşünmez giderdim sonra evde kimse yokken gelir eşyalarımı toplardım ailemden biriyle
ama ankaraya gidiyorum birde geriye gelip eşya toplayamayacağıma göre atacaksam bile ben kendi ellerimle atacağım dedim...
bu arada dışardaydık bilet falan aldık..
yarın saat 3 te yolcuyum
kendisinden nefret etmem için bana resmen sebepler verdi..
Aynen öyle
gidiyim ankaraya en kısa zamanda açacağım zaten davayı
uzatıpta onun soyadını taşımaya bile gerek yok...
kayınvalidem antalyada kızlarına gitti.. eve gelmedi geri beni göndermeden gelmemeye karar vermiş..
bileti beraber aldık bilet maceramız da 1 yada 2 sayfa geride anlattım canım bak isterse bi.. yeniden aynı şeyi yazmak istemiyorumyorgunum
kayınvalidem antalyada kızlarına gitti.. eve gelmedi geri beni göndermeden gelmemeye karar vermiş..
bileti beraber aldık bilet maceramız da 1 yada 2 sayfa geride anlattım canım bak isterse bi.. yeniden aynı şeyi yazmak istemiyorumyorgunum
saolasın canım zaten insanın böyle durumlarda manevi desteğe ihtiyacı oluyo bende sarılıp size hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra ağlamak isterdim ama ağlamıycam burda göstermiycem gözyaşımı..ALA abla Punsche duamdasınız inan aklıma geliyorsunuz namazlarımdan sonra..
geçecek hepsi bitecek..
şimdi ikinizinde yanında olup sarılmak isterdim..
Hiç bişey demeden,konusmadan.
Söylenecek ne varki, ayakta alkışlanacak insanlarsınız..
ne diyelim kıymet bilmezse onunda kıymetini bilen çıkmaz herkesin vereceği değerde biryerde bitiyor benden sonra kim ne yaparsa yapsın ben elimden gelen herşeyi yaptım..Arkadaşım;şimdi gördüm bikaçtane yazdıklarınızı,merak ettim ilk sayfalara dönüp okuyacağım.Aslında herşey açık ve net; Gene fedakar ama gururlu bir kadın ve gene onun kıymetini bilmeyen bir erkek..
kusura bakam canım ya ben biraz geriden takip ediyorum olayları şimdi okudum
Bilet olayı da berbat olmuş onca şeyin üstüne bu ne yüzsüzlük ya
İyiki gelmemiş bari bi de onun suratını görüp sinir olurdun
Allahından bulsun hepsi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?