Gidiyorum Bütün Aşklar Yüreğimde

hersey bu kadar kolay bıtmemelı.kavgada yumruklar sayılmaz kı...canım kavgalısınız

ya o gece hiçbişeyimi toplamadan çıkacaktım.. yada cumaya kadar mecburen bekleyecektim..
babam şehir dışında çalışıyor beni alabileceği günler kısıtlı..
birde okadar ayrı eve çıkacağız diye bir sürü şey almışım onlarıda arkamda bırakıp birilerine dağıtmalarına yada kullanmalarına gönlüm razı olmadıı..
birilerine verecekler evde görmemek için birde verdikleri kişiden dua alacaklar benim emeklerimin paramın hayallerimin sevabını dahi bırakmak istemedim ardım.. veya kullanacaklar bana kullanmayı nasip etmeyipte kendilerinin bitaraflarını yaya yaya yepyeni şeylerimi kullanmalarınıda istemedim..
çöpe atarım ama iki türlüde onlara bırakmazdım.
bu sebeple mecburen 5 gün kaldım..
hem neden böyle kaçarak hareket edeyim ki bu evde ben 2 bucuk yıldır yaşamışım benimde evim neden kaçarak çıkayım ki
o evde kayıınvalide ile oturmasaydım ben o beyefendiyi o evden kapı dışarı etmesinide bilirdim...
neyse...
yine dediğim gibi benden kalan eşyaları başkasının yalap şalap toplayıp bana içinden istediklerini alarak almasalarda hiç özenmeden kırılacak şekilde baştan savma gönderilmesini eşyalarıma ellerini sürmesinide istemezdim..
eğer evim ankara değilde istanbulda olsaydı evet o gün hiçbir an bile düşünmez giderdim sonra evde kimse yokken gelir eşyalarımı toplardım ailemden biriyle
ama ankaraya gidiyorum birde geriye gelip eşya toplayamayacağıma göre atacaksam bile ben kendi ellerimle atacağım dedim...

bu arada dışardaydık bilet falan aldık..
yarın saat 3 te yolcuyum
kendisinden nefret etmem için bana resmen sebepler verdi..

canım yolun acık olsunn.... offff ama helal olsun sana arkadasım bu sabırrrr bu gurur asaletlı olarak gıdıyorsun helal sanaa ....
ben senın yerınde olsam dıye dusunuyorumda ınan kafayı yerdım galıba... ne bıleyım allah hakkında hayırlısını versın...
buarda sebepler demıssın bısey mı oldu esın bısey ı dedı yınee kusura bakma merak ettım arkadasım cevap vermek zorunda degılsın tab.ıı...

canm yolun açık olsun inşallah
yeni hayatında mutluluk huzur başarı hep seninle olsun
eşin bişey mi yaptı???

Offf işte bu kelime beni bitirdi...
Ne diyeyim sana Pushshe'cum. Umarım bundan sonraki hayatın çok çok güzel olur ve bu günleri unutursun.. Senden ricam bugün ve bundan sonra bizleri unutma, gelişmeleri lütfen bildir bize. inan senin güzel haberlerini duymak ayakta dimdik durduğunu yazdığını görmek bizleri çokça mutlu edecek... Allah yolunu açık etsin güzel arkadaşım

yolun açık olsun canım rabbim sana yepyeni huzurlu mutlu bir hayat verir inşallah yanındayız haberlerini bekliyoruz

O kadar güclüsün ki o aciz herif seni haketmiyor zaten. Senin dik durusunun altında eziliyor belli ki. Allahım hakkında hayırlı yazılar yazsın bundan sonra cnm, kıymet bilenlerle karsılastırsın seni...

Bana bilet almaya çıktık
en azından bi biletimi alır diye düşünüyordum
biletimi kendi kredi kartımla aldım
yetmezmiş gibi birde kendine valiz aldı onuda benim kredi kartımla çekti
zaten ben ödeyeceğim kartın hepsini dedi..
hani acil ihtiyacı için alsa neyse..
öyle alırken kartın içinde bi ton borç var yahu ben bunun cebine harçlık bile veremiyorum kız gidiyor orda napar eder diyeceğine uygun yollu bir çanta alacağına en kalitelisinden en pahalısından aldı beyefendi!
neymiş efendim oldumu en iyisinden olsunmuş ömürlük kullanacakmış
daha önce bana valiz aldığımızda uygunlardan aldırmıştı paramız yok oda işini görür nasılsa demişti!!
hayır onda da değilim de ben gidiyorum ayrılıyoruz adam bende kreti kartı yok onun kartıyla gitmeden şunuda alıyım bunuda alıyım derdinde
geçen gün spor ayakkabı aldı bugün valiz aldı..
daha utanmasa neler alacak!
bende köpürdüm artık çarşıda dedim hem paran yok bana bileti bile kartla alıyosun hem abimden borç aldım bır bır ötüyosun hem evlilik hayatımız boyunca hep beni herkese muhtaç ettin.. hemde hala gider ayak kendine bişeyler alma derdindesin!
vay be nekadar kıymetliymişsin benim hiç değerim yokmuş dedim!

allah var çalıştığı zaman parasını benden gizlemez herşeyini verir ama çalışırsa tabi...

sayfalarca tek tek okudum...

kelimelerin tükendiği nokta...

5 gün kaldın. adam bir üzülüp destek olmadı. daha da raydan çıktı. çok da iyi yaptı.

bir an kızgınlıkla çıksaydın evden düşünecektin ister istemez acaba pişman mı diye...
şimdi gördün ki senden çok daha güçlü...
bir oyuncatan bir evcil petine söyler gibi sıkıldım sevmiyorum diyebiliyor hayat arkadasına karısına,aynı yastığa baş koyduğuna...
NANKÖR...

bence annesinin de , ablasnında herşeyden haberi var.
çünkü bu henüz karakter sahibi olamamış. anasının evladı değil yalakası olmuş şahış ana kumandayı bilgilendiriyordur. e haliyle görümceniz de öğreniyordur. ama sizin ne yaptığınızı danışıklı dönüşüklü öğrenmek adına size söylemez. oyuna gelmeyin. güçlü durun.

çıkarken yastığınızda bir saç teli ve kokunuzu bırakın...
bilmese de kıymetini içi cız etsin...
iyi ki maskesi 2 senede düştü. ya oyunu daha uzun sürdürseydi...
şansınız varmış sizi daha güzel bir hayat bekliyor buna inanın ve motive olun.

Bu ne çirkinlik ne yüzsüzlük yaaa.
Punchshe canım bu nasıl ödeyecek sana valizin parasını, ayakkabının parasını?
Erkekliğe sığar mı ya bu!
Hadi onu geçtin insanlığa sığar mı!
Hadi onu da geçtin bu adam utanmadan nasıl bakacak aynaya bu yüzsüzlükle!

Valla orasını bende bilemiyorum ama beni kızdırmaya yaradı ve daha çok soğumama sebep oldu...
herhalde ben ailemden böyle bir saygısızlık yüzsüzlük görmedim..
inşallah öder ödemezse bende boşanma davasını açmam sürünür..
zaten mihri falan ödeyecek ama inşallah demekten başka bir şansım yok herhalde..
kredi kartının içindeki borç ona ait ortak borcumuz falan da değil..
bilmiyorum ödemezse de cehenneme kadar yolu var ben evelallah onuda öderim! kendisine de şahıs olarak bir gram saygım kalmaz...

Bir valizi ömürlük olsun diyor ama kadınına ömürlük olmuyor yazıklar olsun ...çok şanslısınız rabbim tez elden kurtarıyor karaktersiz bir insandan ..bende acaba diyecektim sahiden ailesi istemiyorda sizi kendinden sogutmanın derdinde mi kimse bu kadar ustaca oynayamaz kendi kişiliği bu maalesef ,yolda bir erkeğe söyleseniz ihtiyacım var yol param yok diye yine size bilet aldırmazdı nasıl insan bu verdiğin senelerine yazık üzülme hiç arkana bakma değmiyor...

haklısın bence bu avuntudan başka olamaz.. zaten erkek olsaydı karısının gitmesine izin vermezdi.. benim aklım bunu almıyo işte.. aile ise aile.. sen aileni kurdun artık.. Erkek yada kadın olmak farketmez.. İnsan olup dengeyi iyi korumak çok önemliydi.. biz kadınlar bunu başarabiliyoruz ailemiz ile erkeğimiz arasında denge kurabiliyoruz ama erkeklerin bir çoğu ne yazık ki pasif kalıyorlar bu konuda.. Devir değişmiş artık kadınlar erkek erkekler kadın gibi olmuş ne yazık ki.. Sen artık beni kendinden soğutmak istiyor diye düşünme ve buraya yazdııklarını hiç unutma olur mu.. Gün gelir özür diler öfken geçer.. ama son zamanlarda yaptıkları GERÇEK.. bu gerçeği hiç bi zaman unutma ve seni asla üzmesine izin verme artıık

Hayır param olsa zaten ondan istemem de almasını hadi ondada yok kartla aldın zaten ödenecek biton borç var bende para yok biliyorsun yahu belki giderim zorda kalırım anamdan babamdan para isteyemem kartan bi işe girene kadar acil ihtiyacımı karşılarım belki limiti lazım olur insanın düşünmesi gerekir..
ama giderken şunuda alıyım bunuda alıyım derdinde..
çanta yahu bu çanta arabanın uçağın bagajına koyuyorlar bagajda kendi aralarında sohbet etmiyor ya bu mendeburlar.. benim çaresizliğimden dahamı kıymetli elindeki çantanın daha kaliteli olması.. insanlar çuvalda da taşıyor eşyalarını taşımak isteyince.. varsa çok ihtiyacın uygunmakul ihtiyaç görecek birşey alırsın anlarım ama ya onda dahi kalite arayıp şu yok zamanda şu dar sıkışık zamanda zaten almış başımı giderken.. bu kız orada napar ne eder demeden.. aynısı kendisi içinde geçerli ben bukadar borcu nasıl öderim demeden benim borcum ben ödeyeceğim deyip fütursuzca davranması bitirdi beni..
ben kızıp patlayınca ben ısrar etmedim ki sadece söyledim sen ısrar ettin diyor..
söyledin yahu düşünmeyip söyledin işte söyledikten sonra ben ısrar etsem nolur etmesem nolur
spor ayakkabıda ihtiyacı vardı kredi kartı falanda yok cebinde nakit yok kendisi alamaz şimdi zaten kartın borcunu ödeyecek diye düşündüm e hadi alalım dedim ama bir insanın iyi niyeti bu kadarda su istimal edilmez ki !!
yazıklar olsun..
şimdide neymiş efendim 4 çanta götürelim diğerlerini ben sana yollarım diyor
diyorum paran yok hemen yollayamayacaksın onların içinde acil ihtiyaçlarım var diyorum hemen yollacam diyor..
yahu hani paran yoktu cebime 3 kuruş yanında bulunsun deyip harçlık koyamıyorsun sen benim çantamı nasıl yollayacaksın diyorum en az 1-2 ay sarkar diyorum
1-2 sonra gönderirim ne olucak ki acilmi diyor
ben arkamda bişeyim kalmasını istemiyorum diyorum ozaman sen kargoyla hemen gönder diyor param olsa zaten tenezzül etmez şimdiye 10 kez yollardım dedim
karşı ödemeli gönder diyor
yani annem ödeyecek..
utanmazlığın bukadarıda pes..
hayır boşanıyorsun
kızlrına sahip çıkamamışsın bi koca olarak onu koruyup ona bakamamışsın ayrıacağımızı bile arayıp utanmadan söylemişsin birde utanmadan kargo masrafını anneme çekeceksin
bu ne yüzsüzlüktür bu ne iğrençliktir anlayamıyorum tutarlı olsa neyse..
yahu ben keyfime gezmeye gitmiyorum ya ankaraya bir çantayla gidiyim gelicem nasılsa diyim
ben hepten gidiyorum herhalde eşyam var benim br sürü mecburen bir şekilde gidecek ben onları götürmesem bile mecburen yollayacaksın yani..
ha ama arkamdan yollayıp kargo parasınıda bize ödetmek varsa niyetinde diyecek bişey yok..
erkeğin acizliğinin daniskasıdır..
ben erkeklerin bukadar aciz bir duruma düşmeyi isteyeceğini sanmıyordum ama ona bile düşüyorlarmış
kızlar aman erkeklerin gururlu onurlu maskelerine inanmayın biz bile daha gururlu insanlarız..
hep düşünürüz aman zora sokmayalım aman belki yoktur daraltmayalım diye..

Son düzenleme:
Ne bicim bir kisiligi varmis bu adamin ya okudukca midem bulaniyor....

hakki,hukuku bilen bir tip degil demekki...hakkinizida helal etmeyin surunsun tabiri caizse.

ACIMAYACAKSIN BOYLELERINE

allah sabır versin gerçekten çok içten bir dua bu.. Allah sana sabır versin.. Çok mu eşyan?? sen hepsini götüremez misin?? yada baban bir akraban seni gelip alamaz mı eşyalarınla beraber bulunduğum şehirden.. Ben artık bu erkeklerden herşeyi beklerim.. Canım gerçekten Allah kurtarmış seni.. Alabildiğin kadar eşyanı al götür yanında ..

canım otobüsler en fazla 30 kilo alırız diyolar biz 4ünü rahat veririz bagaja ama 2 kişi verince çantaları 6 çantam var 3ü büyük 3ü küçük el çantası gibi alırlar.. derdi orda almazlarda sıkıntı çıkarsa ben onları geri eve getirmem derdinde..
ozaman masrafı neyse verir yollarsın dedim.. bana 150 tl para vercekmiş cebinde olan ondan ödermiş ozaman karışmazmış
parasınıda istemiyorum ben veririm ya bulurum bi yolunu veririm
babam gelemiyor çalışıyor beni alabilmek için 1 gün izin aldı şehirdışından ankaraya geçti arabayla yarın beni terminalden alacak pazarteside tekrar şehirdışına gidecek..
şimdi adama sen yorgunsun çalışıyorsun demeden gelin beni ankaradan alın diyemedim istesem gelir.. ama çalışıyor kaç yaşında adam 6 saat buraya yol çekecek dinlenmeden 6 saat ankaraya sonrada öbürsügün şehirdışına 3 saat yol ve gidip birde çalışacak dinlenemeden..
ben otobüsle gelirim dedim düşünerek
neyse
sakin sakin sakin olucam
derin nefes alıyım kızacak ağlayacak birşey yok
adamın zaten yüzsüzlüğü bu ondan herşeyi beklerim..
yarın erken kalkıp bi altın vardı onu satıp herşeyi kargoya veririm olmadı otobüs durağında aldıkları kadarını verip alamadıklarını kargoya veririm orda..
kadınlar siz siz olun erkeğiniz dünyanın en iyi erkeğide olsa kıyda köşede kula muhtaç olmamak için 3-5 kuruş paranız bulunsuz.. ben gibi kalırsınız ortada dımdızlak.

Ay boş ver ver sen kendi kargonu.
Ben böylesini görmedim ya.
Allahım sen evlerden uzak et.
Verilmiş sadakan varmış canım.
Düşünsene ya bu adamla çocuk büyütmek zorunda kalsaydın.
Allah esirgemiş.
Utanma yok yüz yok erkeklik hiç yok bu adamda.
Erkek adam böyle perişan yollamaz karısını.

Allaha havale ettim bunca zaman ben meğer bi hiçe sabretmişim resmen kullanılmışım..
1 gram değerim yokmuş
sevgisinde aşkında gözüm yok insan 2 buçuk yıl yaşadın madem boşanmayıda göze aldın az bi ayağını yorganına göre uzatırsın bir harita çizersin cebindeki 3 kuruşu savurcağına..
neyse yaa boşverin onun 3 kuruşuna muhtaç değilim
3 kuruşluk değerim yokmuş biçilmeyen değerimin dilenciliğini mi yapacağım..
nasılsa onuda abisinden anasından ordan burdan borç ister.. bende nasılsa para bitti kart limiti doldu..
yahu tarlalarından gelirleri var bizim biyerimiz üç buçuk atıyor abileri bundan ev tadilat masrafı kesiyorlar.. kimse demiyorki sen çalışmıyosun zaten cebinde 3 kuruşun yok onuda biz kesiyoruz evlisin barklısın ihtiyacın olur hadi onu demediniz adam boşanıyor senin bu günlerdei ihtiyacın olur senden bu ay para kesmeyelim demek yerine borç veriyorlar kardeşlerine! kendi parasını değil borç!..

aa şimdi hatırladım da bakın neler var daha bende
ben nikah için gün aldığımızda ödenecek parayıda ödemiştim beyefendinin ozamanda parası yoktu ben ozaman olsun bugün bende yarın sende deyip çıkarıp ödemiştim..
işe girdim çalıştım düğün borçlarını ödedim kenara 3 kuruş para attım sen benden para gizliyosun a döndü evliliğimiz çalkantılıydı acil lazm olur diye koymuştum açıkça onada söylemiştim
neyse gün oldu harcandı o para bu defa haberi olarak biriktirdim benim işimde yazın çalışamıyorum çünkü okullar tatil..
kenarda paramız olsun çalışmadığım zaman harçlığımız olur diye 3-5 neyse kendime harcamayıp koyuyorum kenara faturalardan kalanı..
tabi bizimki gene işsiz zaten evlilik hayatımızda 3 ay çalıştı sadece
tatilde köylerine gittik..
benim zorla biriktirdiğim 3 kuruşu alamayınca dedim darda kalırız dursun kenarda acil bi ihtiyacımız yok.. kredi kartıyla ablalarına pahalı bir balık restoranında yemek ısmarladı neyine güvenerek ısmarladıysa neyse ozaman ki kartımı annemler kapamak zorunda kaldılar kart annemin ek kartıydı.. annem zor durumdayım diye ödedi bi kere bile bişey demediler..
tartışırsak ben hep benim ailemden borç alıyorum senin ailen niye yardım etmiyora geldi..
ailem evlenmemizi istemediki yardım etsin ama yinede 3-5 neyse yardım ediyorlardı..
neyse geçen yaz rizeden ankaraya tatile gittim annem cebime para koydu geldim burda bitti.. onuda yedik..
neyse çalıştım para koydum geçtiğimiz yaz ilk başbaşa tatile gittik oda benim tatil için biriktirdiğim parayla oldu.. bu evde erkek resmen ben oldum zaten!..
kurban bayramında annemlerin yanına 15 gün tatile gittim kardeşimde orda diye..
ayrı eve çıkacağım diye annemler de heveslendi o hiç yardım etmeyen insanlar kızım aynı evdeyken eşya almadınız diye bişey yapmadık dediler ayrı eve çıkarsanız lazım olur dediler bir sürü ıvır zıvırı aldılr çıktığınız zaman da geliriz alırız büyük eşyalardan dediler
bulaşık makinesi tv ne lazımsa artık..
yemek takımları tencere setleri alındı..
neyse cebimede harçlık koydu beğendiğim bi kahvaltılık vardı
onu burdan yük etme orda alırsın dedi..
geldim.. ben gizlemem söyledim şunu alcam dedim annemin hediyesi ama buraya taşıyamadığımdan parasını verdi dedim bilsin istedim onlarında yardım ettiğini
benim pc nin şarj makinesi bozuldu bilin bakalım hangi para harcandı!.. e tabi ucundan harcnaırsa arkası gelmezkii
neymiş efendim kendisi için arcamıyormuş..
bende başkasının parasıyla başkasını düşünürüm zaten
birkerede kendi parasıyla beni düşünsün de bunu sana harcadım desin..
bende ne enayiymişim yahu maşallah bana

Geçicek.
İnan geçicek.
Tüm bunlar belki bir ömür boyu zaman zaman dönecek kafanın içinde.
Ama inan zamanla daha az ve daha azını hatırlayacaksın.
Çok acıyor için.
Çok da kırgın ve kızgınsın...
Biliyorum...
Ama geçecek bunu da biliyorum.
Ve sen de bil ki biz en azından hep burdayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…