bilenler bilir hikayemi
çok çektim çok sabrettim ha olucak dayan dedim
meğer bunu derken içerden yemişiz..
Meğer tüketmişiz birbirimizi
meğer bitmiş aşkımız sevgimizde ince sopalar üzerinde sallanıyormuşuz bunu görememişim..
Seviyorum hem de deli gibi
ama artık o sevmiyormuş beni..
Uğruna aileme sırtımı döndüğüm bütün herşeyi yapabilirim diye göze aldığım insan
sevmiyorum seni dedi
sevmiyorsa yanında kalamam ki..
Toparladım eşyalarımı annemle konuşup annemin yanına gidiyorum
bilenler bilir dedim ya işte sormayın gerisini
sormayın çünkü ne geriye dönüp bakmak istiyorum ne hatırlamak..
Acım büyük
en sevdiğim şeyi kaybediyorum
küçücük yüreğimde ki devleştirdiğim o adamı..
Bekliyorduk zaten el birliğiyle
ama beklerken hep bir umut taşıyormuş insan..
En kötüsü beklemekmiş meğerse bunu bilememişiz meğerse..
Acılarımlarımla sevgimle gidiyorum ben..
Mutlu olur artık biricik eşim sevmiyormuş nede olsa!!
ya o gece hiçbişeyimi toplamadan çıkacaktım.. yada cumaya kadar mecburen bekleyecektim..
babam şehir dışında çalışıyor beni alabileceği günler kısıtlı..
birde okadar ayrı eve çıkacağız diye bir sürü şey almışım onlarıda arkamda bırakıp birilerine dağıtmalarına yada kullanmalarına gönlüm razı olmadıı..
birilerine verecekler evde görmemek için birde verdikleri kişiden dua alacaklar benim emeklerimin paramın hayallerimin sevabını dahi bırakmak istemedim ardım.. veya kullanacaklar bana kullanmayı nasip etmeyipte kendilerinin bitaraflarını yaya yaya yepyeni şeylerimi kullanmalarınıda istemedim..
çöpe atarım ama iki türlüde onlara bırakmazdım.
bu sebeple mecburen 5 gün kaldım..
hem neden böyle kaçarak hareket edeyim ki bu evde ben 2 bucuk yıldır yaşamışım benimde evim neden kaçarak çıkayım ki
o evde kayıınvalide ile oturmasaydım ben o beyefendiyi o evden kapı dışarı etmesinide bilirdim...
neyse...
yine dediğim gibi benden kalan eşyaları başkasının yalap şalap toplayıp bana içinden istediklerini alarak almasalarda hiç özenmeden kırılacak şekilde baştan savma gönderilmesini eşyalarıma ellerini sürmesinide istemezdim..
eğer evim ankara değilde istanbulda olsaydı evet o gün hiçbir an bile düşünmez giderdim sonra evde kimse yokken gelir eşyalarımı toplardım ailemden biriyle
ama ankaraya gidiyorum birde geriye gelip eşya toplayamayacağıma göre atacaksam bile ben kendi ellerimle atacağım dedim...
bu arada dışardaydık bilet falan aldık..
yarın saat 3 te yolcuyum
kendisinden nefret etmem için bana resmen sebepler verdi..
ya o gece hiçbişeyimi toplamadan çıkacaktım.. yada cumaya kadar mecburen bekleyecektim..
babam şehir dışında çalışıyor beni alabileceği günler kısıtlı..
birde okadar ayrı eve çıkacağız diye bir sürü şey almışım onlarıda arkamda bırakıp birilerine dağıtmalarına yada kullanmalarına gönlüm razı olmadıı..
birilerine verecekler evde görmemek için birde verdikleri kişiden dua alacaklar benim emeklerimin paramın hayallerimin sevabını dahi bırakmak istemedim ardım.. veya kullanacaklar bana kullanmayı nasip etmeyipte kendilerinin bitaraflarını yaya yaya yepyeni şeylerimi kullanmalarınıda istemedim..
çöpe atarım ama iki türlüde onlara bırakmazdım.
bu sebeple mecburen 5 gün kaldım..
hem neden böyle kaçarak hareket edeyim ki bu evde ben 2 bucuk yıldır yaşamışım benimde evim neden kaçarak çıkayım ki
o evde kayıınvalide ile oturmasaydım ben o beyefendiyi o evden kapı dışarı etmesinide bilirdim...
neyse...
yine dediğim gibi benden kalan eşyaları başkasının yalap şalap toplayıp bana içinden istediklerini alarak almasalarda hiç özenmeden kırılacak şekilde baştan savma gönderilmesini eşyalarıma ellerini sürmesinide istemezdim..
eğer evim ankara değilde istanbulda olsaydı evet o gün hiçbir an bile düşünmez giderdim sonra evde kimse yokken gelir eşyalarımı toplardım ailemden biriyle
ama ankaraya gidiyorum birde geriye gelip eşya toplayamayacağıma göre atacaksam bile ben kendi ellerimle atacağım dedim...
bu arada dışardaydık bilet falan aldık..
yarın saat 3 te yolcuyum
kendisinden nefret etmem için bana resmen sebepler verdi..
Bir valizi ömürlük olsun diyor ama kadınına ömürlük olmuyor yazıklar olsun ...çok şanslısınız rabbim tez elden kurtarıyor karaktersiz bir insandan ..bende acaba diyecektim sahiden ailesi istemiyorda sizi kendinden sogutmanın derdinde mi kimse bu kadar ustaca oynayamaz kendi kişiliği bu maalesef ,yolda bir erkeğe söyleseniz ihtiyacım var yol param yok diye yine size bilet aldırmazdı nasıl insan bu verdiğin senelerine yazık üzülme hiç arkana bakma değmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?