Gidiyorum Bütün Aşklar Yüreğimde

parfümm iyi fikir miş düşünebilirim :)
ben ona içinde bi not yazılı hediye aldığım kitabı bırakıcam da içine ne yazıcağıma karar veremedim

canimm bu kadar severken boyle guclu olusun ve dik durusun cok guzel.

benim basima gelse bukadar guclu olabilirmiyim bilmiyorum.

konuma henuz bakamadim.ama bende hersey yolunda.sadece duyuyorum o sahsin soylemedigim seyleri soyleyip konusuyormus yalan yalnlis.

bakiyorum

seciyorum

gulup geciyorum.hepsi bu...

:) sevindim zaten kafana takmanada değmez boşveeer..
hayatta insan nelere dayanıyor sen dış kapının dış mandalına mı dayanamayacaksın..

ohh az önce bi mevzuda tartıştık uzun bir kavga değil fikir çaşıtması; şimdi diyorum ki iyikide ayrılıyoruz ben asla öyle yaşamak istemiyorum çünkü.. :)

canım önceki konunu hatırlamıyorum ama Allah sabır versin..
Umarım en kısa zamanda kendini toparlarsın.

parfümm iyi fikir miş düşünebilirim :)
ben ona içinde bi not yazılı hediye aldığım kitabı bırakıcam da içine ne yazıcağıma karar veremedim

konunu okudum dilerim hayatının geri kalan kısmı mutlu huzurlu geçer

parfüm konusuna değinmek istedim, kitap bıraksan da kokunu mutlaka bırak arkanda. en etkili şeylerden bir tanesidir.

söylemeden geçemedim.

Merhaba ıyı aksamlar herkeze..Yasadıklarınızı ve dusuncelerınızi kısmende olsa okudum..Bence guclu bı kadınsınız..Ne ıstedıgını yada ne ıstemedigını bılen kararlı bı kadınsınız..Allah yolunuzu acık etsın ve hayırlı ınsanlarla karsılastırsın..Ne dıyebılırizkı kısmetinde ne varsa o! Kendı adıma dıyebılırımkı bende cok degıstırdım kendımı esıme ve ılişkımıze bakis acım olarak.Keske dedıgım cok sey var ama yasayarak ogrendım ışte..Gercekten hakkımızda hayırlısı hepımızın,herkezın..

Amin amin :))
parfüm konusu kafama iyice takıldı doğrusu :))

bundan sonra keşke dememek için ince eleyip sık dokuyacağım burada evli olmayan arkadaşlar için hep şunu öneriyorum arkadaşlar seviyorum demekle yetmez...
sevebilirsiniz çok güzel aşkın büyüsüne kapılıp gözlerinizi kör etmenin alemi yok bugün kör olsa evlenince uyanacaksınız en iyisi evlenmeden uyanmak.. bunun için hayattan neler beklediğinizi nasıl bir yaşam istediğinizi belirleyin eş aday adayınızada bu beklentilerinizi söyleyin onun beklentilerini öğrenin aile ilişkilerini öğrenebildiğiniz kadar evlenin ben onun ailesiyle değil onunla evleniyorum demeyin çünkü bi bakmışsınız kaynana evinizde herşeyinize karışırken ne yapıcam ben diye dövünüyorsunuz.. ailesi yetiştirilme şekli ailenin yaşayış şekli bunlar çok önemli..
kalabalık seviyorsanız kalabalığı seven aileleri yalnız kalmayı seviyorsanız öyle bir aileyi arayın..
tabiki tutup ailesine siz bana çok gelirmisiniz diye soramazsınız ama
inceleyin irdeleyin kendi kurallarınızı koyun karşı tarafla uyumluysa evlenin
çünkü uyumsuz olduğunda aşk sevgi hiçbirşey para etmiyor bir evde sürekli birbirini yiyen bir çift olup çıkıyorsunuz
ve sonra a dan z ye herşey batıyor şu hayatta..
ben işte bu 2 buçuk yıldan bunu öğrendim..
sevmek aşık olmak herşey değil çok güzel duygular ama insan evlendikten sonra başka beklentiler içine giriyor.. o aşk dönemlerinizdeki kolkola elele gezmelerin yerini evde ki zamanlar alıyor
alınmayan bir eşya evde huzursuzluk yapan akrabalar.. kaynana oğul ilişkileri geçim sıkıntısı erkeklerin yönetme duygusu bunlar en sonunda katlanılmaz bi hal alabiliyor..

Etrafımda gördüğüm en temiz boşanmalardan birisini yasıyorsun cnm. Gerçi temiz olması daha az sancılı oldugu anlamına gelmez dimi?

En azından sizin ayrılığınız çirkinleşmedi... Keşke herkes sizin gibi olabilse...

Son düzenleme:
az biraz takip edebildim bu başlığınızı. yol yakınken dönme derim ben. bende 2,5 yıllık evliyim 7 ylı flörtün ardından gurbete evlendim. o kadar pişmanım ki şuan teptiğim onca fırsatı hayatıma döndüremedim diye. bir de evliliğin hemen ardından 1 ay sonra hamile kaldım ve işte bu benim mezarda yaşama noktam oldu. hiç anlaşamadığımız fark ettik ama iş işten geçti. bakilan pencereler çok farklı bizde. her konuşma tartışmayla daha doğrusu onun aşalamaları hakaretleri küfürleri hatta tehditleriyle son buluyor. ben napıyorum elimden geldiğince cevap veriyorum çoğu zaman susuyorum. arkamda dağ gibi bir ailem ar bugün çıkıp gitsem sevinecekler artık aklımız gökçende kalmayacak diye. ama ben yapamıyorum çünkü küçük bir çocuğum var onu babasızlıkla cezalandırmak istemiyorum. bir taraftan da bunca kötülüğün arasında bu çocuğu bu piskolojiyle nasıl büyütebilirim diye düşünüyorum. senin en azından çocuk derdin yok. boşanma diye düşünme şuan yaşadığını sevgilinden ayrılıyormuşun gibi düşün. sizi birbirinize bağlayan sonra görüşmenize neden olacak bir çocuk yokken ortada sorunlar bu kadar baş vermişken kes gitsin. sonrası inan daha kötü oluyo. ben kendimden o kadar taviz verdim ki hatta halada veriyorum bir eline sağlık diyen yok. hergün düzelecek ümidiyle uyanıyorum ama ittat ettiğim sürece sorun olmayan bir şey istediğim yada bir şeye yok dediğim sürece sorunların yumak halinde önüme sürüldüğü bir ilişki yaşıyorum şuan. tek durma nedenim çocuk tabi buna durmak denilirse. sakın vazgeçme eğer birşeyler hep seni üzecek seviyede devam edecekse. değiştiremeyeceğin şeyler olduğuna inanıyorsan. karşındakini olduğu gibi kabul ederim böylede yaşarım diyorsan o zaman dur derim ama sanmıyorum bunu yapabileceğini (okuduğum kadarıyla) ben çoğu zaman boşanınca yine onunla görüşmek zorundayın diye vazgeçiyorum fikrimden. sürekli beni takip edecek sürekli çocuğu almak için fırsat kollayacak hayatı bana zindana çevirmeye devam edecek diye vazgeçiyorum. öylede hayatımda böylede deyip oturuyorum yerime. ama sen yapma çünkü sen tam bağımsız olacaksın boşanınca. seviyorum diyorsun ya belli bir noktadan sonra o da nefrete dönüşüyo. en azından hoş kalsın içinde az da olsa. aslında hiç sevmem kötü baykuş gibi yık geç demeyi ama kendim yaşadığım için bildiklerimi paylaşmak istedim. en önemlisi hakkında hayırlısı olsun.... hayat gönlüne göre şekil bulsun....

teşekkür ederim arkadaşlar :)
adigegökçen senin adına da gerçekten üzüldüm evet bende yaşamımın bukadar çirkinleşmemesi için boşanma olayında daha güçlü durabiliyorum..
yoksa eğer beynimden gelen mantıklı fikirleri yok sayıp kalbimle düşünürsem seviyorum deyip otorup ağlayacağım ağlasam ne olacak çirkinleşen bir boşanma yaşayacağım..
çünkü xxxx beyefendi benden artık boşanmak istiyor beni bu evde görmek istemiyor annesi istemiyor.. nerde oturucam ki bunu düşünüyorum yani seviyorum deyip yalvar yakar kalsam bile kafamı sokacak yer olmayacak budefa tutup kolumdan atacaklar bunuda kendime yakıştıramıyorum seviyorum deyipte sevgimin böyle çiğnenmesi yerine basıp geçmeyi istiyorum

arkadaşlar bakın bugün perşembe
yarına bilet alacağım sabah yada öğleye
yani bu gece aynı evdeki son gecemiz olacak
herhalde en zor gecelerimden birisi bu olacak biriside ankaraya döndüğümdeki gece..
bukadar günü resmen atlattık hepiniz hemen git 5 gün kalma nasıl geçicek demiştiniz bakın hayat öyle bişey ki onlarda geçtii gittii..
neler geçmiyor kii
aynaya bir bakın 18 yaşından bu güne neler geçti gitti..aynadaki siz sizmisiniz oys o günler sanki dün gibi arkanızda hiç gün geçmemiş hiç yıl geçmemiş gibi ama geçiyor işte..
bende artık ben değilim ki.. çok değiştim yeni beni severmiyim bilmiyorum..
çünkü yeni ben öyle bir endekslenmiştiki hayatımı paylaştığım adama şimdi nasıl bu yeni benle tek başıma başa çıkabileceğim bilemiyorum..
artık korkularım onsuzluk falan değil.. artık korkularım kendimle ilgili.. ben onun için ödün vererek yeniden tasarladığım bu beni o yokken sevebilecekmiyim!!
herhalde tecrübe dedikleri bu olsa gerek..

canım bende tam nasılsın dıye yazacaktım sen once davranmıssın.. dogru soyluyorsun hayatta neler gecmıyorkı.. ne uzuntuler ne olumler oluyorda gun gelıyor eskısı gıbı acımıyor yaralarımız... kızmıyoruz bıle sadece gecen zamnada kazandıklarımızla tecrube edıyoruz hayatı...
allah yardımcın olsun oncelıkle sen cok guclu bır kadınsın arkadasım buda gececek allahın ıznıyle..
evet ılk gunler zor olacak ama gercekten ınan kendıne yapacaksında ben ınanaıyorummm...
allah yolunu acık etsın arkadasımmm o xxx ex esın cok aglayıp sızlayacak ama nafıleee yazık ettı kayınvalıden sanada esındeee... cok yazık....

bu gece de geçecek punch.. sen o evden özgürlüğünü alarak çıkacaksın ama o vicdanıyla, annesiyle, hatalarıyla, senin kokunun kaldığı, bedenin dolaştığı odalarla kalacak. o yatak onu boğacak.

sen inan bana o ve ailesi senin elinden belinden seni aşağıya çekmeye çalışırken ayakta kalmaya çabaladın, şimdi onlar yokken daha dik duracaksın, daha çok seveceksin kendini.

bu yeni sen seni daha da mutlu edecek. inan bana... rabbim yardımcın olsun. son gecen, lütfen sık kendini, koyverme, ağlama... çünkü o bunları gerçekten haketmiyor, abisinin annesinin bacaklarına sarılan biri. şimdi onlarla yaşasın da görsün gününü.

olabildiğince güçlü durmaya çalışacağım off şu gecede geçsin bitsinde
kurtuluyum..

canım inşallah senin için en hayırlısıdır tabiki atlatılması zor bi dönem senin için ama güçlü olacağına eminim bu yeni hayatın sana inşallah daha güzellikler getirsin daha mutlu ol gerçekten iyki bebeğin yok bak bunuda düşün böyle yuva bozan kaynanalara söylicek söz bulamıyorum yani.bişe sorcam eşin nerde yatıyo hiç konuşuyomusunuz?

korkma canım bu gece de geçicek, bunu da atlatacaksın. bırak o korksun bu gece nasıl geçecek diye. yarın ben bu boş evde ne yapacağım diye o üzülsün. gitmek kalmaktan daha kolay canım unutma. sen yeni bi hayata başlıcaksın o ise pişmanlıklarının içinde yaşayacak hep.

olabildiğince güçlü durmaya çalışacağım off şu gecede geçsin bitsinde
kurtuluyum..

ayri odalarda yatiyormussunuz.
aksam gir odana rahatlayana kadar et duani.persembe geceleri cok hayirlidir.
gecmisin icin,gelecegin icin,yeni hayatini daha hayirli ve huzurlu gecirmen icin.

canım yaşadıkların için çok üzüldüm.neyse ki çocuğunuz yok en iyi tarafıda bu olsa gerek.
bu zamana kadar kalman çok yanlış buluyorum kızma ama. ben senin yerinde olsam bir saniye bile o evde durmazdım.yurtdışında türkiye ye gelicek dahi olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…