ben ankaraya gidiyorum ankaradan açıcaz ben gel git uğraşmayım diye..
ben açtım akşamdan konuşmuştuk boşanma şartlarını
sabah tekrar öylesine
neden sevdiğimiz halde boşanmak zorundayız ki dedim akşama göre daha kendimi toparlamış bir haldeydim..
oda seni sevmiyorum artık dedi.. bu evliliği yürütecek sevgim kalmadı dedi..
böyle işte..
Evet evliliğin kitabını yazacak kadar tecrübe edindim
sevgili anacı kocacım ve sevgili kayınvalidecim yaşatarak öğrettiler
allah beni dahada böyleleriyle karşılaştırmasın böylesine yüreğim düşüp yanacağıma başka türlüsünü azcık severim el üstünde tutulurum daha iyi
evet bu evlilikte çok tecrübe kazandım nasıl dişli olunur insanlara nasıl ezdirilmez öğrendim
çünkü
bu eve ilk geldiğim günden beri aman insanları üzmiyim falan derken bir baktım kaybeden ben oluyorum
bundan sonra evlenirken açıkçası ta başından kimseye kendimi ezdirmem..
hiçbirşeyin altında kalmam ta başından koyarım şartlarımı
ben böyle böyle insan isterim diye.. uymuyorsa yolun başındayken dönerim..
keşke evlenmeden önce forumla tanışsaydım burdan daha birçok şeyi evlenmeden tecrübe ederdim o yüzden ta başından istemezdim kayınvalideyle oturmak ve belki ozman ayrılsak bukadar üzülmezdim 2 3 yılım boşa gitmezdi..
veya ben başından açık sözlü olup istemeyeceğim şeyleri sırf seviyorum diye kabul etmeseydim senin için yapmam ben bunu bunu isterim deseydim eşim belki benim istediğim şekilde yapardı herşeyi..
hayır büyük birşey kaybetmedim ve hala evlilik kursu verilmeli burada evlenecek bir çok kız hala şu soruyla geliyor nişanlım annesiyle aynı evde oturmamı istiyor diyeceğim şu ki hayır kesinlikle yapmayın yaparsa kendisi bilir yapmazsa başından kuralını koymuş olur..
evet malesef kayınvalidemin gerçek yüzünü geçte olsa görmüş ve çözmüş oldum.. tam ben onun falsolarını yakalayıp çözecektim ki o oğlunu benden önce avcuna aldı..
bende oğlunu anasına bıraktım..
her ne bitirdiyse sevgili eşimin sevgisini bir anda bıçak gibi kesip bitirmiş..
bilemiyoruma artık
anası belki vaatlerde bulunmuştur kendi istediği şekilde bir gelin bulmuştur onunla baş göz edecektir...
haa bir yandan da o bu evde 2 oğlanın bu yaşta hizmetçisi olmayı kendisi haketti..
ben varken yükü hafifliyordu işler yapılıyordu kendisi oturup kalkıp birtek yemek yapıyordu evde..
şimdi o işleri yapacak bir enayi olmayacak evde
çok arayacaklar analı oğullu beni merak etmesinler..
Evet evliliğin kitabını yazacak kadar tecrübe edindim
sevgili anacı kocacım ve sevgili kayınvalidecim yaşatarak öğrettiler
allah beni dahada böyleleriyle karşılaştırmasın böylesine yüreğim düşüp yanacağıma başka türlüsünü azcık severim el üstünde tutulurum daha iyi
evet bu evlilikte çok tecrübe kazandım nasıl dişli olunur insanlara nasıl ezdirilmez öğrendim
çünkü
bu eve ilk geldiğim günden beri aman insanları üzmiyim falan derken bir baktım kaybeden ben oluyorum
bundan sonra evlenirken açıkçası ta başından kimseye kendimi ezdirmem..
hiçbirşeyin altında kalmam ta başından koyarım şartlarımı
ben böyle böyle insan isterim diye.. uymuyorsa yolun başındayken dönerim..
keşke evlenmeden önce forumla tanışsaydım burdan daha birçok şeyi evlenmeden tecrübe ederdim o yüzden ta başından istemezdim kayınvalideyle oturmak ve belki ozman ayrılsak bukadar üzülmezdim 2 3 yılım boşa gitmezdi..
veya ben başından açık sözlü olup istemeyeceğim şeyleri sırf seviyorum diye kabul etmeseydim senin için yapmam ben bunu bunu isterim deseydim eşim belki benim istediğim şekilde yapardı herşeyi..
hayır büyük birşey kaybetmedim ve hala evlilik kursu verilmeli burada evlenecek bir çok kız hala şu soruyla geliyor nişanlım annesiyle aynı evde oturmamı istiyor diyeceğim şu ki hayır kesinlikle yapmayın yaparsa kendisi bilir yapmazsa başından kuralını koymuş olur..
evet malesef kayınvalidemin gerçek yüzünü geçte olsa görmüş ve çözmüş oldum.. tam ben onun falsolarını yakalayıp çözecektim ki o oğlunu benden önce avcuna aldı..
bende oğlunu anasına bıraktım..
her ne bitirdiyse sevgili eşimin sevgisini bir anda bıçak gibi kesip bitirmiş..
bilemiyoruma artık
anası belki vaatlerde bulunmuştur kendi istediği şekilde bir gelin bulmuştur onunla baş göz edecektir...
haa bir yandan da o bu evde 2 oğlanın bu yaşta hizmetçisi olmayı kendisi haketti..
ben varken yükü hafifliyordu işler yapılıyordu kendisi oturup kalkıp birtek yemek yapıyordu evde..
şimdi o işleri yapacak bir enayi olmayacak evde
çok arayacaklar analı oğullu beni merak etmesinler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?