Gidiyorum Bütün Aşklar Yüreğimde

Şu an nerdesiniz?
Eğer dava için sürekli şehir değişikliği yapmak istemiyorsanız biran önce nüfusunuzu davayı açmak istediğiniz şehre aldırmanız gerekiyor.
Bu arada belki eşin dava dilekçesini vermiştir diye düşünmeden yapamadım.

Amin arkadaşlar amin
bugünden ankarada ki iş ilanlarına başvurucam zaten
ha birde seyahat engeli olmayan diye soran iş ilanları var onlarada başvurucam çünkü artık ortada koca gibi bir engelim yok..
bir eğitim kurumunun konya şubesine 1 yıl için öğretmen arıyorlarmış 1 yıl gidiyim hem teselli olur
1 yıl sonrasında şubelerine isteğe göre atayacaklarmış..
iyi bir eğitim kurumu.. ona başvuracağım nede olsa önümde koca gibi bir engel kalmayacak aman buraya gidemem şuraya gidemem diyeceğim
vee özel ders vereceğim eşim izin vermez elalemin evine gitmeme diye onuda yapamıyordum şimdi onuda yaparım evelallah
bugün biraz daha iyiyim
üzüleceğim zaman kötü anlarmızı hatırlayıp dha çok kızıyorum ona

onu ve onunla ilgili anıları düşünmeyin...

komedi filmleri izlemeye çalışın. makyaj yapın. onu geçmişe gömüp yeni bir kadın çıkarın oraya...

size değer vermeyen biri için üzülüp kırıştırmayın , yaşlandırmayın yüzünüzü de ruhunuzu da...

olgun karşılamaya çalışın..
o aslında sizin gözünüzde büyüttüğünüz kadar değilmiş.
kendinize değer verin.

Canım inşallah hayırlı kazançlar elde edeceğin bir iş bulursun.
Hem kafan dağılmış olur hem de kendine güvenin artar.

canım aynen bana dediğin gibi kendini oyalayacak, kafanı dağıtacak aktiviteler yap bol bol. ancak yeri geldiği zaman da ağlamaktan çekinme. atma hiç bir şeyi içine nolursun. atma. biz burdayız. ben burdayım. elimden geldiğince. seni çok seviyorum canım....

anlaşmalı boşancaz
boşanmayıda ben ankaraya geçince ordan vericez yani ben değil o git gel yapacak

bu iyi. zahmet olmazsa o kadarını yapsın bari....

arkadaşlar lütfen bilginize ankarada iş arıyorum
öğretmenim
dershane olur özel okul olur özel ders verebilirim
fen bilgisi öğretmeniyim
oraya gittiğimde bocalama döneminden geçmek istemiyorum
eğer böyle bir iş ççevrenizde varsa haber verirseniz gerçekten çok mutlu olurum oraya gider gitmez kendimi işe vermek istiyorum

Her sey gececek. Yara kanamadan kabuk baglamayacak ama sonunda mutlaka her sey geride kalacak. Yeniden gelin olurken bunlari hatirlamayacaksin bile heyecandan mutluluktan. Yolun acik olsun, sen zaten akilli bir kadinsin, sagsalim atlatirsin. Yalniz ben hala kocanin blof yaptigi kanaatindeyim eger kaynanan deli gibi beynini yemediyse ayril diye...

Gerçekten üzüldüm arkadaşım. Ama çocuğun olmadığı için emin ol çok daha çabuk saracaksın yaralarını. Ve yine emin ol ki çok pişman olacak, hem de çok! Allah yardımcın olsun, en kısa zamanda huzura kavuştursun seni inşallah...

canım çok üzgünüm. Bu form da eşler ve aileleri hakkında en güzel fikirleri ve yorumları olan kişi olarak seni hep kendimce takdir ederim. Evli kalarak daha çok yıpranacağınıza boşanıp yeni bi hayat kurmak daha iyidir. Belki böylesi daha hayırlı. Şu durumda bile güzel kararlar alabiliyosunuz ne mutlu size. İnşallah bundan sonra herşey gönlünüzce olur daha fazla üzülmezsiniz.

insan böyle bir durumda ne yazacağını bilemiyor...

ama yazılarınızdan gördüğüm kadarıyla siz çok güçlü bir kadınsınız...

severek ayrılmak zordur evet,ama eğer bu ise son çare

rabbim daha güzel insanlarla karşılaştırsın bundan sonra sizi....

iyi dilekleriniz için gerçekten teşekkür ediyorum
özelden mesaj atan arkadaşlarada çok teşekkür ederim
10 dk da bir cevap yazabiliyorum
b_i_o adlı arkadaşım bana bi mesaj atmışsınız acil bir şey sormam lazım ama cevap yazamadım..
söylediğiniz şeyle ilgili peki ingilizce şartı nedir??
benim ingilizcem çok iyi değil yani kpds den yeter puan falan alamam.. çat pat kendimi anlatacak kadar biliyorum ama ders çalışıyorum kursa gitmeye maddi imkanım olmamıştı..
Fransa olayı bana uyar.. ailemide ikna edebilirim..

ingilizce gerekmiyor arkadaşım
fransa olayı da mutlaka olacak bir şey değil öyle bir ihtimal de var... siz dediğim tarihte dediğim gazeteyi alın ve başvurun derim kısmet belki de çalışma arkadaşı oluruz :13:

:) telefonuma kaydettim..
inşallah..
yeni umutlara öyle çok ihtiyacım var ki..
birşeye entegre olmak istiyorum :))

zaten bende illa gideyim demiyorum ama eğer gönderirlerse gitmem demem hemen giderim, birde onu görünce ingilizce isterler ileri seviyede diye düşündüm o yüzden panikledim..
kesin alacağım o gün gazeteyi
o gün ankarada oluyorum zaten evden çıkmak için bahanem de olur ama internetim olmayabilir haftasonu internet bağlamazlar pazartesi internete başvururm çarşambaya bağlarlar ama gider internet kafeden başvururum artık :) napıyım gülü seven dikenine katlanır

özel mesaj yazmak istiyorum da şu 10 dakika olayı mahfediyor her şeyi!!!
üstü örtülü yazayım ben (malum dışarı bilgi sızdırıyorum)
internet üzerinden başvuru zorunlu değil hatta bilakis kuruma giderek başvuruda bulunmanız gerekiyor zaten yani evden çıkmak için gerçek bir sebep var, giyinip süslenip saçınızı başınızı yaptırıp (ama sade çizgide diye bir de kopya vereyim size ben)
onun dışında ben de küçük de olsa (diğerleri ayrılmadan gerekmeyebilir zira) böyle bir ihtimalin size ne kadar iyi geleceğini tahmin ettiğim için belirttim zaten
ayrıca burada sizin durup geçmişinizi düşünecek vaktiniz olmaz posanız çıkana kadar çalışmak gibi bir (sizin durumunuzda avantaj demeli aslında) vaziyet söz konusu :86:
şu 10 dakika dolsun yazışırız aklınıza gelenleri sorun

posam da çıkabilir farketmez evelallah onada alışığım sadece adapte olma süreci 1 hafta zorlanırım
:)
okulda okurken hem dershanede etüt öğretmenliği yapardım hem akşamları özel ders vermeye giderdim hem okul faliyetlerine katılırdım hemde evime gidince ders çalışırdım çok aktiftim çok :))

valla süper olur bahaneyle yerini öğrenirim hem yüzyüze görüşme cvden daha etkili olur bence
ha iş olur diyemem ama olsun

zaten şimdilik aklıma birşey gelmiyor ama iş şartları nasıl
şimdi yerine falan baktım 6. cadde :) ulaşım yönünden falan da kolay ulaşılır biryer
valla heyecanlandım şimdiden..
ya bu stajyerlik olayı nasıl
ben daha önce iyi bir dershanede çalıştım ordan kaldırdılar stajımı ama özel okulda çalışmadım acaba stajımı kabul etmezler mi?

Son düzenleme:
canım hiç üzülme dicem ama üzülmemek elde değil bol bol ağla ve sabret rabbime dua et hakkında hayırslı neyse o olsun tatlım yeni mutluluklara yelken aç eşin seni sevmiyo die de hayatını mahvetme sevmiyosa sevmiyo kendi bilir

aslında beni bukadar üzen mesele onun beni sevmemesi falanda değil..
ben farazi düşünüp allah korusun ya ona birşey olursa diye düşünüp onu kaybetmişim gibi ağlarken onu gözümden bile sakınırken şimdi ondan uzağa gideceğim...
hani imkan olsa klonlayıp bi tane yanımda götürmek isterim onun sevgisine şefkatine muhtaç değilim
ama bendeki sevgiyi nere koyabileceğim bukadar severken ondan uzağa gitmek..
ona bidaha dokunamayacak olmak ona bidaha sarılamayacak olmak onu bir daha öpemeyecek koklayamayacak iiçime çekemeyecek olmak bidaha gözlerine bakamyacak olmak bidaha sesini duyamayacak elini tutamayacak olmak sırtına sarılıp başımı omzuna yaslayamayacak olmak.. ağlarken gözyaşımı silmeyeceğini bilmek bunlar accıtıyor içimde biryerlerii
bunlar maddi elle tutulur birşeyler olsa başka yerdede bulunur ama ben onu öyle sevdimki ömrüm boyunca bidaha böyle sevmeye gücüm yetmez..
ben onu öyle sevdimki aileme bir anda sırtımı döndüm onun için...
ben onu öyle sevdimki yanımdayken ya onu kaybedersem sağlığına bişey olursa diye üzüldüm yanımdayken sağlıklıyken ya..
hiçbiriniz duurp sevdiğiniz yanınızdayken gülerken aklınıza bu gelip üzülüyormusunuz
ancak ya hastalanırsa ya bi kaza geçirirse ya ölseydin diye düşünüyorsunuz..

ankarada dolmuştayım uyuyakaldım.. rüya gördüm 2 durak arasında
eşimi sool bacağına bişey oluyor yürüyemiyor
ozaman daha evli değiliz kavgalı iki uzak arkadaş sayılırız konuşmuyorz
çok korktum öyle birşekilde görünce
üstelik ozaman sevmediğim bir insan
rüyamda ne işi var diyede kendimle dalga geçtim
tlf vardı bende
aradım merak ettim
nasılsın sağlığın yerindemi
bir rüya gördüm senle ilgili dedim
oyüzden merak ettim arayım dedim
oda aramama şaşkın çünkü konuşmayız pek fazla
neoldu hayırdır dedi ben iyiyim dedi..
dedim böyle böyle rüyamda sol bacağına bişey oldu çok kötü bir şekilde
neyse bilmiyordum bu 16-17 yaşlarındayken bacağından bıçaklanmış
tam atardamardan
ölüyormuş az kalsın
bacağında kocaman izi var
hatta ilk tedavide yanlış tedavi edilmiş bacağında ağır ağrılar falan %30 yaşama şansıyla yaşamış.. bacağında yürürken hafif belli oluyor aksaklık değilde o ayağını dışa açık yürüyor.. o yanlış tedavi sonucunda damar gerginliği olmuş galiba
herneyse
ben bunu rüyamda gördüm üstelik onunla ilgili hiçbirşey bilmediğim bir zamanda..
ondan sonra aramız iyi oldu
sonra aşık olduk birbirimize
sanki bir rüya bizi birbirimize bağladı..
ama ben o rüyayı gördükten sonra hep korktum ona bişey olacak diye..
ondan sonra hep sakındım canımdan bi parça gibi..
şimdi ben gideceğim ve gözüm arkada kalacak
derdim ddaha çok sevilmek değil..
keşke hiç sevmesede gözümün önünde tutabilsem onu ne mümkün...
korusam onu..
şimdi iki katı korkuyorum
başka bir rüyamda daha kötü göreceğim diye..

sen eşini sadece eş gibi sevmemeişsin
anne,baba,çocuk,dost,arkadaş gibide sevmişsin.
onu senin kadar sevecek biri bidaha çıkmaz karşısına
hayatta herkese belli sayıda şans verilir
değerlendiremezsen eğer o şansı kaçırırsın
eşinde pişman olacak zamanla ama şimdi anlamıyor,anlayamazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…