Amin arkadaşlar amin
bugünden ankarada ki iş ilanlarına başvurucam zaten
ha birde seyahat engeli olmayan diye soran iş ilanları var onlarada başvurucam çünkü artık ortada koca gibi bir engelim yok..
bir eğitim kurumunun konya şubesine 1 yıl için öğretmen arıyorlarmış 1 yıl gidiyim hem teselli olur
1 yıl sonrasında şubelerine isteğe göre atayacaklarmış..
iyi bir eğitim kurumu.. ona başvuracağım nede olsa önümde koca gibi bir engel kalmayacak aman buraya gidemem şuraya gidemem diyeceğim
vee özel ders vereceğim eşim izin vermez elalemin evine gitmeme diye onuda yapamıyordum şimdi onuda yaparım evelallah
bugün biraz daha iyiyim
üzüleceğim zaman kötü anlarmızı hatırlayıp dha çok kızıyorum ona
anlaşmalı boşancaz
boşanmayıda ben ankaraya geçince ordan vericez yani ben değil o git gel yapacak
iyi dilekleriniz için gerçekten teşekkür ediyorum
özelden mesaj atan arkadaşlarada çok teşekkür ederim
10 dk da bir cevap yazabiliyorum
b_i_o adlı arkadaşım bana bi mesaj atmışsınız acil bir şey sormam lazım ama cevap yazamadım..
söylediğiniz şeyle ilgili peki ingilizce şartı nedir??
benim ingilizcem çok iyi değilyani kpds den yeter puan falan alamam.. çat pat kendimi anlatacak kadar biliyorum ama ders çalışıyorum kursa gitmeye maddi imkanım olmamıştı..
Fransa olayı bana uyar.. ailemide ikna edebilirim..
ingilizce gerekmiyor arkadaşım
fransa olayı da mutlaka olacak bir şey değil öyle bir ihtimal de var... siz dediğim tarihte dediğim gazeteyi alın ve başvurun derimkısmet belki de çalışma arkadaşı oluruz :13:
:) telefonuma kaydettim..
inşallah..
yeni umutlara öyle çok ihtiyacım var ki..
birşeye entegre olmak istiyorum :))
zaten bende illa gideyim demiyorum ama eğer gönderirlerse gitmem demem hemen giderim, birde onu görünce ingilizce isterler ileri seviyede diye düşündüm o yüzden panikledim..
kesin alacağım o gün gazeteyi
o gün ankarada oluyorum zaten evden çıkmak için bahanem de olur ama internetim olmayabilir haftasonu internet bağlamazlar pazartesi internete başvururm çarşambaya bağlarlar ama gider internet kafeden başvururum artık :) napıyım gülü seven dikenine katlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?