- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
merhaba arkadaşlar..ben buraya kendimi daha iyi hissedebilmek için gelmiştim fakat öyle olmadı daha kötü oldum.. bu yüzden gidiyorum.HOŞÇAKALIN..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar..ben buraya kendimi daha iyi hissedebilmek için gelmiştim fakat öyle olmadı daha kötü oldum.. bu yüzden gidiyorum.HOŞÇAKALIN..
a.s onlarında selamı var:)Allaha emanet ol,anangile selam soyle
sizinde cevap vermenize gerek yoktu ama neyse..Konu nedir bilmiyorum ama burda pohpohlamak yok, doğrular var. Acı da olsa gerçekler var. Yolunuz açık olsun... Haber vermenize gerek yoktu ama neyse...
İsabet olur aslında senin için, üzülürsün gerçekten. Senle birlikte ağlayaşan, boşanma ne olursa olsun diyen insanlar bekliyordun karşında, güçlü kadınları görünce şaşırdın sanırım.
evet malesef..Konu açan çoğu üyenin hissettiği gibi .................
evet malesef..
Yahu sanal bir platformda yazisinca daha kotu nasil olunuyor ki?nasil beceriyorsunuz anlamadim gittia.s onlarında selamı var:)
evet onların gözünde öyle.. ama hayatlarına baksan benimkinden dahada berbat burada klavye ustalığı yapıyorlar ama umrumda değil.. teşekkür ederim yine de yorumunuz içingüçlü kadın saçma sapan kelimerle aşağılayan dalga geçen kadın mı sizin gözünüzde ?
sizinde cevap vermenize gerek yoktu ama neyse..
evet onların gözünde öyle.. ama hayatlarına baksan benimkinden dahada berbat burada klavye ustalığı yapıyorlar ama umrumda değil.. teşekkür ederim yine de yorumunuz için
Aslında buradaki üyelerin yorumları evet bana da ağır gelse de bizim olayın içinde olduğumuzdan göremediklerimizi görüp yorum yapıyorlar, bence yorumları dikkate alın.İnanın sadece sizin iyiliğinizi istiyorlar.