Gillette Venus Kullananlar

HBU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
8
0
Arkadaşlar genital bölgem için Gillette Venus ve ürünlerini kullananlar var mı? Ben daha önce pembesini ve mavisini kullanmıştım ama köpüğü de var falan dediler. Normal jiletlere göre daha etkili mi anlayamadım. Aydın'da ya da İzmir'de bulamıyorum bu ürünleri rahatlıkla. İnternetten alayım dedim Türkiye için satışlar yoktu. Siz kullandınız mı ve sonuç aldınız mı? Genital bölgeme ağda ve makina yapamıyorum canım çok tatlı. :KK43:((
 
canım ben yıllardır mavisini bacaklarım için kullanıyorum. genital bölgemde de kullandım ama ben malesef çok yaydım ve kıl köklerini güçlendirdim :KK43: aslında hiç bulaştırmaman en güzeli... köpüğünü de kullanıyorum. bir ara bulamıyordum ama en son gratisten aldım tam emin değilim ama watsonslarda da vardı sanırım.köpük jiletin tene direkt temasını önlediği için mi bilmiyorum ama daha yumuşak yapıyor bacakları ya da nemlendirdiği için de olabilir. tavsiyem benim durumuma düşmemen yani genital bölgen için jileti kullanmaman.. geçen ay ağdaya gittim kıl kökleri çok güçlü olduğu için biraz canım yandı ama tekrar gittiğimde daha az acıyacağını tahmin ediyorum giderek de kıl kökleri normale döner diye umuyorum,okuduklarım da bu yönde... bende batık problemi olduğu için bacaklarda jileti kullanıyorum onu da köpüksüz yapmıyorum,köpük bulamazsan da sabunla bolca köpürt bacaklarını öyle al derim. sen de venüsün çeşitlerini kullanmışsın gerçi ama ben mavisinden daha çok memnun kaldım.
 
Teşekkür ederim çok. Bacak ve koltuk altı için makina ya da ağda yapıyorum ona dayanabiliyorum ama genital bölgeye dayanamıyorum işte. 20 yaşına geldim yani. Kıl kökleri de güçlendi iyice. Daha çok korkuyorum ağdadan. Off bir çaresini bulmam lazım. :KK43:
 
emla diye bir krem var ben ağda öncesinde sürülünce acı daha az oluyormuş ona bir bak istersen
 
X