Girdaptayım

Hiic inandirici gelmedi. Sen istemedigin halde niye sana acilsin? Adam salak degil ya, eger abisi ögrenirse basi büyük dertte olacagini o'da biliyor.

Bana daha cok fazla yaprak dökümüne bakmis bir ergenin hikayesine benziyor...

Arti, o evde ne diye durursun.tavrini farkettin adamin cek git ananin evine yani..ufff sinirlendim yine..
Kv evinde değilim hatta artık onlara bile gitmiyorum bu durum eşimin dikkatini çekiyor zaten bi sorun mu var neden gelmiyosn diye sordu bi kaç defa. Bi keresinde fena tartıştık hatta

Hiic inandirici gelmedi. Sen istemedigin halde niye sana acilsin? Adam salak degil ya, eger abisi ögrenirse basi büyük dertte olacagini o'da biliyor.

Sizi inandırmak gibi bi derdim yok. Benim sorunum bana yetiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Tepkisi ne oldu yaa...çok merak ettim...
Kp başta inanmadı gibi. Daha sonra kv bildiğini öğrenince esti gürledi. Kv baya kızdı . Bir daha bu eve gelemez filan evlatlıktan red ediyorm dedi. Dün oğluyla konuşmaya gitmişti.kv konuştum bugün ne oldu diye ses tonu suçlayıcıydı senin yüzünden baba oğul birbirine girdi der gibiydi. Çok kötü oldum durumu yine anneme anlattım salı günü yanıma gelcekler abimle eşime herşeyi anlatcam. Sizce yalnızken mi anlatıyım birilrrinin yanımda olması güç veriyor bana ama eşimide zor durumda bırakmak istemiyorum. Yeterince utanç verici bi durum zaten

esine soyle allah korusun iftira atarlar soyledikten sonra ailenin yanina git bir sure onlarda kal esinede abisiyle butun ipleri koparincaya kadar donmeyecegini soyle. o telbiyesizin gonderdigi mesaj varsa sakla iftira olayi olursa esine gosterirsin. ben olsam tacizden mahkemeye bile veririm.

birileri yaninda olsun babam veya varsa abin bence su durumda esine bile guvenme

insallah fake dir ama televizyonda haberlerde oyle seyler duyuyoruz ki insanin kani donuyor gercekmi acaba diyorum

insallah fake dir ama televizyonda haberlerde oyle seyler duyuyoruz ki insanin kani donuyor gercekmi acaba diyorum

Hani konu sahibi kendisi bir iliski baslamis olsa, yine neyse. Konu sahibi hem istemiyor, cok belli ederek, kv'de artik biliyor... Yani olacak gibi degil gercekten. Velev ki cocugun hisleri var, yine saklayabilirdi.

Bilemedim, pek gercekci gelmedi maalesef..

Cnm bu gizlenilecek bi durum degil...adamda dur durak utanma yok annesinin konuşmasına ragmen...toplansın herkes öyle söyle eşine...annen baban onun anne babası herkes orda olsun bence...olay senden cıktı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…