Girdaptayım

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Arkadaşlar benim derdim çok büyük.hiç bir suçum olmamasına rağmen bunları yazmaktan utanıyorum ama birileriyle paylaşmam lazım artık. 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim eşimle üniversitede tanıştık birbirimizi çok seviyorduk. Ben doğuluyum o ise karadenizli ailem uzağa kız vermeyiz diye direttiler ama en sonunda ısrarlarıma dayanamayıp kabullendiler. Herşey rüya gibiydi çok mutluyduk. Taki eşim askere gidene kadar. Eşim askerdeyken kayınvalidem evde yalnız kalmamı istemedi onlarda kalmam için ısrar etti eşimde annesinde kalmamı istiyodu.kıramadım kabul ettim. Benim için kabus dolu günler başladı. Eşimin abisi bekar ve anne ile babasıyla yaşıyo. Bana çok iyi davranırdı aramız çok iyiydi abi derdim ona meğer o bana karşı farklı hisler besliyormuş. Başlarda inanmak istemedim kuruntu yaptığımı düşündüm hatta kendime kızdım nasıl böyle bişey düşünebildim diye. Araya mesafe koydum sorduğu sorulara kısa cevaplar verdim diyaloğa girmemeye çalıştım ama olmadı o sürekli sevgilisiymişim gibi davranıyordu.anneme durumu anlattım yanıma geldi eşim dönene kadar yanımda kaldı.eşim döndü herşey düzelir dedim ama seni seviyorum sensiz olamam filan demeye başladı. Sürekli reddettim kardeşine bunu nasil yaparsın dedim eşimi çok seviyorum dedim ama çare olmadı. Kayınvalideme anlattım durumu böyle devam ederse eşime söliycem dedim yemin ettirdi söylememem için. Kardeşler birbirine düşmesin oğlum abi katili olur dedi. Ne yapcağimi bilmiyorum eşimi çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum bu ahlaksızdan nasıl kurtulcam lütfen bana yardımcı olun ( biraz uzun oldu hakkınızı helal edin

Düzeltme: Kayınpederimle konuştum bugün istanbula oğluyla konuşmaya gitti umarım kötü şeyler olmaz. Sizleri dinledim arkadaşlar umarım doğru olanı yapmışımdır. Bu arada dün hamile olduğumu öğrendim o kadar endişeliyimki sevinemedim bile

Son düzenleyen: Moderatör:
daha ilk hareketinde eşine söylemeliydin
hala geç kalmış değilsin söyle.
o şehirden taşınırsınız
o da abisiyle ilişkisini keser.
Söylemeyi istiyorum ama eşim gerçekten sert biri kötü bişey yapmasından korkuyorum

Çok çok kötü bişey yaşadığın sakın ola eline koz verme sana iftira atmasını destekleyen şekilde yalnız kalma onunla ve asla tlfn ve msjlarına cvp verme...
Kayınvaliden ne dedi bu duruma büyük oğlu ile konuşmayı denedi mi uyardı mı...

Kayınvalide oğlunu hizaya getiremiyorsa, bir de babasına söyleyin. Eşime söyleyip, onun da başını belaya sokmak istemiyorum ama bu böyle devam ederse başka çarem yok deyin. Ben olsam en baştan eşime söylerdim ya, bir bildiğiniz vardır herhalde diyorum. Yalnız kayınpeder de olayı çözemezse, eşinizden saklamayın artık. Sonra siz suçlu olursunuz bir de.
Öff ne iğrenç, kansız insanlar var yahu. Dışarıdaki iti kopuğu eksikti, bir de aile içinden çıkıyor şeref yoksunları.

Saklaman çok yanlış hemen uygun dille eşine söyle yoksa ilerde kabak senin başına patlıycak gibi

Daha ilk anda söylemeliydin. Kv söyleme die yemin ettirmiş. Şimdi söylesen hem abisi hemde Kv bile sana iftira atabilir oğullarının arası açılmasın die. Ayrıca annen nasıl göz yummuş bu duruma.

Elinizde delillerle eşinize anlatın. Öyle kolay abi katili falan olmaz ama bilsin en azından mesafe koyarsınız.

Kayınvalidem bana kızıymışım gibi davrandı hep. Oğluyla konuştu bi zaman hiç rahatsız etmedi ama tacizlrrine tekrar başladı

Eşine söylemek için daha fazla zaman kaybetme,
Kv çocukları birbirine düşecek korkusunu yaşıyor peki seninle eşin birbirinize düşecek korkusu yaşamıyor mu?
Bir hatırlat istersen ona !!!
Belkide iftiraya kurban gideceksiniz allah korusun,
Eşiniz sertse sert bu konuyu nekadar sürdürmeyi düşünüp başınıza daha fazla bela almayı düşünüyorsunuz acaba ?

Ben okurken aman millet kıırlmaısn diye kayınvalidenin evinde mi kalınır gibi düşünürken
Sonrasında ağzım açık kaldı
Kaynında deli cesareti var
Sende biraz saf mısın fazla mı sakinsin bilemedim
Biri bana bunu yapsa daha ilk aşamada alnını karışlarım
Sen işyerime sepet sepet çiçekler geliyo ay napıcam mı diyosun, iş çiçeğe gelmeden tavrını koymalıydın

İnandırıcı gelmedi ama yine de yorumumu yapayım.

Bu durumlarda ilk yapılması gereken şey eşe anlatmaktır. Ne kadar geciktirirsen o kadar çıkmaza girer durum.
Gerçek olmamasını çok isterdim

Adam çiçek gönderiyor iş yerine . İş yerindekiler de bunu görmüyorlar sanki . Kv sana söz verdirse ne olur . İki kişinin bildiği sır değildir artık .

Ayrıca konuna da inanmadım

Tabiki tavrımı koydum hemde en sert şekilde. Şaka gibi ama olmuyor vazgeçmiyor hastalıklı resmen.

Kayınvalidem bana kızıymışım gibi davrandı hep. Oğluyla konuştu bi zaman hiç rahatsız etmedi ama tacizlrrine tekrar başladı

Kayınvalidenizin size karsı yaklaşımı fena değil gibi en azından oğlunun ne halt olduğunu biliyor demek ki...
Çok afedersiniz ama taciz derken bu tacizler ne boyutta sadece çiçek gönderme mi..?

Boyle seyleri ne diye saklarsiniz anlamam.Adam seni silik bi tip olarak kabul etmis sesin cikmadigi icin.Ne yaparsa yapsin susacaksin sanirim.Ben nasil sakin kaldiginizi anlamiyorum lutfen biri bana anlatsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…