Girdaptayım

Ben eşimden hiç birşey gizlemem. Kendi farkeder yada başkasından duyarsa daha kötü. Ama elinizde sizin suçsuz olacağinıza dair birşeyler olsun. Sonra ihale size kalmasın dikkat edin

hep bu diziler bozdu gençleri adi yapımcıların oyuncağı oldular.Lütfen kayınpederine konuş kv nasıl oğlunu hizaya getiremiyo ağzı açık kalıp o çocuğunu paralaması lazımdı o da ilginç vaka

Kesinllikle eşinie anlatmalısınız sakladığınızı düşünebilir hatta suçlu duruma bile düşebilirsiniz Eşinizin bilmesi gerekiyor.

Bu durumu eşinizden saklarsanız ilerde o pislik insanın attığı bi iftirayı trmizleyemezsiniz kendinizi inandıramazsınız eşinize hep bi soru işareti kalır eşinizin kafasında acabaa odamı karşılık verdıkı bu zamana kadar sakladı diye mazallah olay daha da büyür şuan için abisiyle görüşmeyi keser siler atar ama kafasında binbir türlü sorular döndüğnde kendine yediremeyip sizede inanmaz anlatmalısınız eşinize hrşeyi

Ne bilim çok inanmadım ha olmaz mı olur tabii Dde!!!
Yok eşim vurur yok Çiçek geldi kaynanam olayı ört bas etti

En başından eşine soyleyemezdin tabiki adam askerdeymiş..

Kaynanan çözemezse kayınpederin icabına bakar..

Son care eşine anlat derim..cinayet sebebi resmen yaptığı ahlaksızlık!

Hep bu Aşk-ı Memnu bozdu erkekleri, yenge sevdasına düştüler...

Böyle bir adam rahat durmaz, tam vazgeçti dersiniz hiç olmadık bir yolunu bulup daha ileriye gidebilir. Eşiniz de durumu bilmeyip onunla görüşmeye devam ettiği sürece de daha çok tehlike altındasınız. Hem bıraktı diyelim, bu yük bir ömür boyu saklanmaz. Sakin bir zamanda delillerinizi toplayıp eşiniz ile konuşun.

KP yok mu? Onunla konuşsanız yalnız delilleri toplayın. Eşinize nasıl söyleyecektiniz zaten askerde ki adama böyle şey denir mi! Öz kızına göz koyanların olduğu, öz babasından hamile kalanların olduğu dünyada bana olmaz gelmiyor artık bunlar.
Ama cesaretine şaştım kaldım, çiçek yollaması vs.

Eğer söylemezsen kaybedeceksin ,nereye kadar saklanabilir ?. Hala msj atıyomuş ya eşin msjı görse ve sizi karşılıklı yazısıyo zannetse ,o zman napıcaksın bence anlat gerekirse tlfnu eşine ver bak ben cvp vermediğim halde yazıyo dersin hatta onun yanında yaz tersle gelen cvpları göster ama saklamaaaa saklama bi şekilde anlat...

Kayınpederimle konuştum umarım çare olur

Kayınpederimle konuştum umarım çare olur
Ayyy canım çok kötü bir durum.....
Seni anlıyorum herkes eşine söyle demiş ama o kadar kolay mı bunu söylemek ...
Insallah kurtulursunuz Rabbim yardım eder de.

Geçen gün tv de izlemiştim hani şu eski Türkülerin hikayesi anlatılan.
Orda da çocuk yengesine aşık oldu...
En sonunda abisini tüfekle vurdu.
Izleyince yokk artık bu ne biçim bir konuymus demiştim.
Ama oluyormuş işte Allah yardımcınız olsun

Kayınvalidene çok şaşırdım
Karadenizliler çok serttir bu durumlarda evlat falan gözetmezler yani
Durumu eşine anlat, çünkü başkalarına anlattıkça olay dallanıp budaklanır, eşin sakladığın başka şeyler olduğunu düşünebilir
Sonra kendini anlatamazsın
İp kopar palan düşer, aralarında hesaplaşırlar, saklamakla çözemezsin bu durumu, çünkü adam zaten sakladığın için gemi azıya almış. Ayrıca kv, kp biliyor, başkaları da öğrenebilir, önünü alamayınca sana iftira atabilirler gelin oğlanı baştan çıkardı diye, oğullarım birbirine düşmesin diye bbu ahlaksızlığı saklayan anne her şeyi yapabilir.

Söylemeyi istiyorum ama eşim gerçekten sert biri kötü bişey yapmasından korkuyorum
Banane isterse õldursun zaten ailesinin namusu olmus birine yani ailesinin bir ferdine sarkan seref yoksunlari yasamamali bence dunya uzerinde boyle pislikler barinmasin..

Arti, o evde ne diye durursun.tavrini farkettin adamin cek git ananin evine yani..ufff sinirlendim yine..

Arti, o evde ne diye durursun.tavrini farkettin adamin cek git ananin evine yani..ufff sinirlendim yine..
Gitmişti sanırsam kendi evine, annesini de kendi yanına çağırmıştı
Hoş ben tek bile kalırım kayınvalidemin evinde kalmam 1 gün değil 5 gün değil askerlik bu yani..

Kendimi senin yerine koymaya calistim acaba boyle birsey basima gelse ne yaparim diye .. baslarda insan caresiz kalabilir ama ben savciliga sikayette bulunurdum heralde.. delil varsa tabikide.. ahlaksizligin bu kadarinada pes dedirtti esinizin kardesi..

Eşinize söylememeniz çok büyük hata. Bu olay mutlaka bir şekilde ortaya çıkacak. Eşinizin size güveni de kalmaz kimbilir daha neleri saklıyor diye. Haklıyken haksız duruma düşeceksiniz bu şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…