• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Girdaptayım

Adam çiçek gönderiyor iş yerine . İş yerindekiler de bunu görmüyorlar sanki . Kv sana söz verdirse ne olur . İki kişinin bildiği sır değildir artık .

Ayrıca konuna da inanmadım :KK66:
özel muayeneham var.yanımda çalışan iki asistan dışında kimse yok onlarda eşimden geldiğini düşünüyorlar gidipte onlara eşimin abisi höndrriyor diyemem. Bu ahlaksızlığı buraya yazarken bile utanıyorum insanlara nasıl anlatırım kolay mı sanıyorsunuz

Tabiki tavrımı koydum hemde en sert şekilde. Şaka gibi ama olmuyor vazgeçmiyor hastalıklı resmen.
Askerdeyken hadi neyse ama askerden gelince niye söylemedin
Bence acil söyle yoksa sende suç ortağı olursun
Sustu sakladı çünkü yengemde karşılık verdi demesi muhtemel abisine

Ayrıca konuna da inanmadım :KK66:
İnanılır cinsten değil ama cidden varmış böyle tipler
Mesela Z zeytinagaci nin eşinin eski sevgilisiydi sanırım, kaynı ile evlenmiş
Normalde eski sevgilinin abisiyle de evlenilmez dimi, oluyomuş işte biz çevremizde görmeyince sadece Aşk-ı Memnu'da oluyo sanıyoruz
Keşke olmasaydı ama..

Kayınvalidenizin size karsı yaklaşımı fena değil gibi en azından oğlunun ne halt olduğunu biliyor demek ki...
Çok afedersiniz ama taciz derken bu tacizler ne boyutta sadece çiçek gönderme mi..?
Eşim askerdeyken çiçek gönderirdi şimdi göndermiyo şükürler olsun. Ama mesaj atıyo sevdiğini filan söylüyor. Numaramı değiştirmeyi düşündüm ama aile içinde bulması çok kolay olur. Şuan istanbulda annesi gönderdi ama mesajlara devam ediyor bilmiyorum gerçekten ne yapcam bilemiyorm. Eşimi kaybetmekten çok korkuyorm

Kayınvalidem bana kızıymışım gibi davrandı hep. Oğluyla konuştu bi zaman hiç rahatsız etmedi ama tacizlrrine tekrar başladı
Kayınvalidenizin kızı değilsiniz,çıkar zedelenene kadar kızıyMIŞ gibi davranacak ancak evlatlarının zarar göreceğini gördüğü noktada mış gibiyi bırakın el gibi davransa şükredin.ortalık karıştığında kendi evlatlatırını korumak için sizi çok kolay harcar demedi demeyin.

Eşim askerdeyken çiçek gönderirdi şimdi göndermiyo şükürler olsun. Ama mesaj atıyo sevdiğini filan söylüyor. Numaramı değiştirmeyi düşündüm ama aile içinde bulması çok kolay olur. Şuan istanbulda annesi gönderdi ama mesajlara devam ediyor bilmiyorum gerçekten ne yapcam bilemiyorm. Eşimi kaybetmekten çok korkuyorm
Konuda da esim donunce cicek yollamaya basladi yaziyor??

Az önce kaynımı vurur diyordun şimdi eşimi kaybetmekten korkuyorum diyorsun
Sence nereye kadar saklayabilirsin ? Söylemekten ala çözüm mü var

Normalde eski sevgilinin abisiyle de evlenilmez dimi, oluyomuş işte biz çevremizde görmeyince sadece Aşk-ı Memnu'da oluyo sanıyoruz
Keşke olmasaydı ama..
Benim doğduğum büyüdüğüm topraklarda böyle şeyler yapanlar en ağır şekilde cezalandıtılır
Kayınvalidenizin kızı değilsiniz,çıkar zedelenene kadar kızıyMIŞ gibi davranacak ancak evlatlarının zarar göreceğini gördüğü noktada mış gibiyi bırakın el gibi davransa şükredin.ortalık karıştığında kendi evlatlatırını korumak için sizi çok kolay harcar demedi demeyin.
Anneme durumu anlattım ksyınvalidemle konuştu . Eşimle konuşcağınıda söylüyor. Ben biraz daha beklemesini söyledim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

Az önce kaynımı vurur diyordun şimdi eşimi kaybetmekten korkuyorum diyorsun
Sence nereye kadar saklayabilirsin ? Söylemekten ala çözüm mü var
Böyle birşey nasıl söylenir onuda bilmiyorum söyleyememki

Benim doğduğum büyüdüğüm topraklarda böyle şeyler yapanlar en ağır şekilde cezalandıtılır
Toprakla ne ilgisi var bu işin
Son günlerde benim toprağım benim adetim törem çıktı bi de
Karakter meselesi bu işler
Eşinle kaynın aynı topraktan ama biri şerefsizin teki mesela ? Anlatabiliyor muyum
Sizin topraklardan kastın nedir ama saklamak her yerde suç ortaklığı diye geçer, ki ömür boyu saklanan bişeyde duymadık daha

bu olayın sorunu kötü duruyor.

siz tüm dellilleri toplayın. k.validenize tekrardan söyleyin. yoksa siz onu elinizdeki delillerde kardeşine ve ayrıca savcılığa vereceğinizi söyleyin. yapın da yoksa size iftira atarlar.

Keşke olmasaydı ama..

ay evet o benim
eltim eşimle evlenmek isterken kardeşiyle evlendi
o yüzden olmaz olmaz demiyorum şu hayatta.

Arkadaşlar benim derdim çok büyük.hiç bir suçum olmamasına rağmen bunları yazmaktan utanıyorum ama birileriyle paylaşmam lazım artık. 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim eşimle üniversitede tanıştık birbirimizi çok seviyorduk. Ben doğuluyum o ise karadenizli ailem uzağa kız vermeyiz diye direttiler ama en sonunda ısrarlarıma dayanamayıp kabullendiler. Herşey rüya gibiydi çok mutluyduk. Taki eşim askere gidene kadar. Eşim askerdeyken kayınvalidem evde yalnız kalmamı istemedi onlarda kalmam için ısrar etti eşimde annesinde kalmamı istiyodu.kıramadım kabul ettim. Benim için kabus dolu günler başladı. Eşimin abisi bekar ve anne ile babasıyla yaşıyo. Bana çok iyi davranırdı aramız çok iyiydi abi derdim ona meğer o bana karşı farklı hisler besliyormuş. Başlarda inanmak istemedim kuruntu yaptığımı düşündüm hatta kendime kızdım nasıl böyle bişey düşünebildim diye. Araya mesafe koydum sorduğu sorulara kısa cevaplar verdim diyaloğa girmemeye çalıştım ama olmadı o sürekli sevgilisiymişim gibi davranıyordu.anneme durumu anlattım yanıma geldi eşim dönene kadar yanımda kaldı. Eşim döndü artık herşey yoluna girer diye düşündüm ama kaynım hergün iş yerime çiçekler göndermeye başladı seni seviyorum sensiz olamam filan demeye başladı. Sürekli reddettim kardeşine bunu nasil yaparsın dedim eşimi çok seviyorum dedim ama çare olmadı. Kayınvalideme anlattım durumu böyle devam ederse eşime söliycem dedim yemin ettirdi söylememem için. Kardeşler birbirine düşmesin oğlum abi katili olur dedi. Ne yapcağimi bilmiyorum eşimi çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum bu ahlaksızdan nasıl kurtulcam lütfen bana yardımcı olun :KK43:( biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Eşine söyle.

yarın öbürgün iftiraya bile maruz kalabilirsin... çok zor bir durum ama eşinden saklamanda nebilim yanlış sanki en azından söylediğinde görüşmezsiniz bir daha abiyle hiç şimdi sen görüşmüyorsun ama kardeşi bilmediği için görüşecek falan

Abisinin sert mizacını kardeşi bilmiyormuda yengesine göz koyuyor. Korkacak adam korkardı ben olsam söylerdim sanırım eşime

Back
X