Gırtlağıma kadar doluyum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wcy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Wcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
559
326
53
Bilmiyorum sorun ne?Canım acıyor, ağlamak istiyorum. Gözlerim doluyor fakat eskisi gibi ağlayamıyorum bile.
Hiçbir şey geçmiyor içimden. Herşeyden sıkılıyorum, hayatıma odaklanamıyorum. Yaşım gereği hayatın farkına varıp yüzleşmeye mi çalışıyorum acaba? Sürekli birşeyleri sorguluyorum, bir sürü fikirler içinde yığılıp kalıyorum.
Yapmam gereken şeyler var çok önemli ama yapamıyorum. Demek ki o kadar önemli değiller...Sağlığım için kendim için birşeyleri yapmaya başlamalıyım ama yok yapamıyorum, bir adım atamıyorum.. Neyim var benim?

Son düzenleme:
kac yasindasin bilmiyorum ama umarim sadece ergenlik piskolojisidir...

Reactions: Wcy
Hergün yürüyüş yap, arkadaşlarınla takıl, varsa imkanın psikoloğa git canım.
Önceki konularından hatırlıyorum.
Depresyona girmeden çıkış yollarına odaklan olur mu?

Hergün yürüyüş yap, arkadaşlarınla takıl, varsa imkanın psikoloğa git canım.
Önceki konularından hatırlıyorum.
Depresyona girmeden çıkış yollarına odaklan olur mu?
Evden dışarı çıkmayı sevmiyorum ,yakınlarda da hiç arkadaşım yok.
Evet gitmeliyim ama gidemiyorum.

yasınızdan oturu oldugunu dusunuyorum
bıkac sene sonra cok daha farklı hıssedeceksınız

tam hayati sorgulama dönemi. normal onun sayesinde dogrulari bulursun. hayati sorgulamayi devam et
Evet bende öyle düşünüyorum. Ama hayatı sorgulamak değil içimden hiç ama hiçbir şeyin gelmemesi.

Evet bende öyle düşünüyorum. Ama hayatı sorgulamak değil içimden hiç ama hiçbir şeyin gelmemesi.
bu cok normal
bu bır surec
sımdı kendınızı hıslerınızı öngorulerınızı bılıyorsunuz. boyle devam etmemenız bırseyler yapmak zorunda oldugunuzu da bılıyorsunuz.
bunu bılıyor olmanız guzel bırsey :)
tum bunlar cok normal

kendınızı tam olarak tanıma bulma ve adım atma dönemı
umarm yolunuz hep acık olur umarım kendınız ıcın en dogru seyı bulursunuz
ben bu donemı yenı seyler deneyerek aştım
oyalandım gelıstırdım
cizim kursuna muzık kursuna pıyano gıtar kurslarına gıttım
cok dusunmemeye bunlarla oyalanmaya calıstım

suankı yasadıgınızı yasamayan yoktur sanırım

Evet herşeyin farkıdayım bilincindeyim bir çok şeyle uğraşıyorum.
Bugün biraz çizim yaptım biraz klavye çalıştım ama hemen sıkıldım,saçma bir şekilde herşeyden hemen sıkılıyorum.. Bir şeyler izlemek hiç bana göre değil zaten.
Ders çalışayım diyorum yok olmuyor istiyorum ama yaklaşamıyorum.
Psikolga gitmeliyim onada gidemiyorum.
İnşallah herşey iyi olur , çok teşekkür ederim.

Eski konularini okumustum
Huzursuzlugunun sebebi bunlar
Psikolojik yardim almalisin
Kafani dagitacak birseyler yap
Hobi edin yaz ciz dik sök yap biseyler
Disari yalniz cikamadigini soylemistin
Annenide al yuruyuse cik acik hava cok iyi gelir
Ve seni dahada bunaltacak karamsar muzikler dinleme

Hiçbirini yapamıyorum çok sıkıcı geliyor , psikologa gitmeliyim farkındayım ama içimden gelmiyor. Saçma bir psikolojideyim.
Beynimin bir oyunu mu acaba?

olur mu öyle sey düsünce yapini degistir. belki dünyayi degistremezsin ama kücük dünyalarin umudu ola bilirsin. meslegini ona göre sece bilirsin. sadece kücük bir örnek hemsire veya ebe dogru yapildiginda ne kadar güzel bir meslek. yolda nineye yoldan gercekn yardim etmek ne kadar güzel birsey. liste cok uzar büyük düsünme yapa bilcegin seni gercekten icten ice cok mutlu ede bilcek bi konuya odaklan. o konuda derinles... neler yaparsin neler hepimizin gururu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…