gırtlak kanseri..

fallinlove

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
51
0
16
Trabzon
arkadaşlar gırtlak kanseri olan uzaktan bir akrabamız var doğudan geldi ona biz bakıyoruz ve benim sizden ricam gırtlak kanseri olanlar evde ne gibi yemek hazırlıyorlar netten bakıyorum ama sadece şifalı bitkilerden başka bişey bulamıyorum besin olarak neler hazırlıyorsunuz bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen beni de bilgilendirin...insanı çaresiz görmek çok zor gerçekten hele ki gözünüzün önündeyse ve bir ricam daha dua etmenizdir bütün hastalarımız için..şimdiden teşekkürler..

Ben babam kanserken hastaneye gittigimde girtlak kanseri bi bayanla tanismistim ne verseniz yediginden tad almayacak ki yanaklarina kadar hissetmiyorlar kendisi ne isterse yesin kemoterapide bogazi yandigi icin cok sert bisey olmasin corba filan artik gecmis olsun size cok blmedigim icin yorum yapmayaym yanlis olmasin

Allah sifa versin cok uzuldum :2:
ustteki arkadasin yorumunuda ayri uzuldum tuylerim urperdi valla
bi bilgim yok sadece gecmis olsun demek istedim canim

Çok geçmiş olsun. Bende araştırmaya çalıştım biraz ama ekstra bir beslenme menüsü bulamadım gırtlak kanseri için. Sanırım diğer kanser hastalıklarında olduğu gibi besleyici ve kalorili şeyler yedirmek ve işlenmiş gıda yerine mümkün olduğunca doğal, genetiği değiştirilmemiş besinler kullanmak. Et, tavuk suyuna unlu çorbalar vb. uygun olabilir, iştahsız olduğunda gerekli kaloriyi almasını sağlamak için. Bir de linkte ballı muzun özellikle gırtlak kanseri hastaları için önerildiğini gördüm. Ben sabahları birşey yiyemem genelde, birara sabah mideme birşeyler girsin diye fıstık ezmesiyle muz yerdim, rahatsız etmezdi midemi. Bulantıları olduğu zaman muz, patates gibi gıdalarda uygun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…