Git başkasıyla evlen ne demek ya

Blackcat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
903
548
53
29
Kızlar ben yeni bir bebeğimi kaybettim erken doğum oldu ve 6 gün yaşadı planlı değildi ve ilk bebeğimdi doktorlar 1yıl içinde tekrar hamile kalırsam sağlıklı olacağını söyledi 3 ayrı doktor zaten daha 40ım çıkmadı 3ay da korunmam gerekiyor rahmin toparlanması için ama eşim doktordan bunu duyar duymaz şimdilik çocuk istemediğini söyledi bende zaten hazır değilim 5 6 ay geçsin dedim ve eşim bana ben asla baba olmak istemiyorum senin annelik hakkını elinden alamam eğer gerçekten istiyorsan boşanalım başka biriyle evlen dedi şuan konuşmuyoruz söylediği çok dokundu çünkü sizce nasıl bi yol izlemeliyim bi erkek bunu nasıl karısına söyler sevseydi diyemezdi diyorum ama sevgisindende eminim çok kırıldım daha bebeğimi kaybedeli 21 gün oldu

Eksik yazdığım için soran arkadaşlar oldu güncelliyorum kızıma hamileyken öncesinde hatta evlenmeden böyle bir sorunumuz yoktu sevgiliyken çocuklarımıza isim koymuştuk sana benziyo bana benziyo takılırdık kızım yaşarken onu her gördüğümüzde gördüğümüz en güzel bebek olduğunu dile getirirdik kızımla konuşur iyileş burdan çık ananla dırdır edip başımınetini ye oldumu vs gibi şakalar yapardı. Bebekleri çocukları genel olarakda sever 10 aylık bir yeğenim var işten yorgun gelmesine rağmen kucağından indirmedi saatlerce ne düşünerek söyledi onu nasıl o kadar ciddi olabildi anlamıyorum

Son düzenleme:
Öncelikle başın sağ olsun. Eşin tam bir öküz, empati yoksunu bencilin teki. Hiç acısından demiştir diye duyar kasamayacağım. Acısı olan insan böyle konuşmaz, daha yeni kayıp yaşamış, lohusa bir anneye diyemez yani bunları. Bence uzuuun bir süre burnunu sürt, sonra da karşına al adam akıllı konuş. Öyle direkt tamam boşanalım olmaz çünkü. Neden böyle bir şey söylemiş, konuşulsa çözülmeye çalışılsa daha iyi.

Öncelikle çok zor bir durum Allah sabır versin. Bu konuşmaları yapmak için erken olmuş eşiniz çok sivri çıkışlar yapmış. Belki yaşadığı acı ve şok la böyle demiştir. Bi de bu çocuk mevzusunu evlenmeden önce konuşmamış mıydınız?

Söylediği söz ağır evet ama belki de o da acıyla söyledi.
Herkesin acıyı yaşayış şekli farklı; o da bebegıni kaybetmiş bir baba sonuçta... Bu yüzden söylemıs olabilir mi?
Birbirinize biraz zaman tanıyın 21 gün, bunları düşünmek için çok erken. Allah ikinize de sabırlar versin.

Kızlar ben yeni bir bebeğimi kaybettim erken doğum oldu ve 6 gün yaşadı planlı değildi ve ilk bebeğimdi doktorlar 1yıl içinde tekrar hamile kalırsam sağlıklı olacağını söyledi 3 ayrı doktor zaten daha 40ım çıkmadı 3ay da korunmam gerekiyor rahmin toparlanması için ama eşim doktordan bunu duyar duymaz şimdilik çocuk istemediğini söyledi bende zaten hazır değilim 5 6 ay geçsin dedim ve eşim bana ben asla baba olmak istemiyorum senin annelik hakkını elinden alamam eğer gerçekten istiyorsan boşanalım başka biriyle evlen dedi şuan konuşmuyoruz söylediği çok dokundu çünkü sizce nasıl bi yol izlemeliyim bi erkek bunu nasıl karısına söyler sevseydi diyemezdi diyorum ama sevgisindende eminim çok kırıldım daha bebeğimi kaybedeli 21 gün oldu

öncelikle başınız sağolsun
kocanız çok duyarsız, duygusuz davranmış
hani gerçekten çok çok çok acı çekmiştir, demiştir ki baba olursam çocuğuma bir şey olursa kaldıramam vs vs
yine de sizin de bebeğini kaybetmiş bir anne olduğunuzu unutmamalıydı
ilişkinize biraz zaman verin bence, çok acı bir olay yaşamışsınız, etkileri bir geçsin önce
ama kırgın olduğunuzu da hissettirin tabi ki

Öncelikle çok zor bir durum Allah sabır versin. Bu konuşmaları yapmak için erken olmuş eşiniz çok sivri çıkışlar yapmış. Belki yaşadığı acı ve şok la böyle demiştir. Bi de bu çocuk mevzusunu evlenmeden önce konuşmamış mıydınız?
Hepinize teşekkür ederim. Konuştuk tabiki ikimizde bebekleri çocukları çok seviyoruz hatta benim yeğenimi bugün kucağından indirmedi (10 aylık) çocuklarımızın isimleri evlenmeden belliydi ne oldu şimdi anlayamadım. Sevgisinden asla şüphem yok ben de eşimi çok seviyorum belki bu yüzden bu kadar kırıldım ben ona asla söyleyemem bırakın söylemeyi düşünmem bile onu bir başkasıyla nasıl bu kadar rahat söyledi bilmiyorum

Hepinize teşekkür ederim. Konuştuk tabiki ikimizde bebekleri çocukları çok seviyoruz hatta benim yeğenimi bugün kucağından indirmedi (10 aylık) çocuklarımızın isimleri evlenmeden belliydi ne oldu şimdi anlayamadım. Sevgisinden asla şüphem yok ben de eşimi çok seviyorum belki bu yüzden bu kadar kırıldım ben ona asla söyleyemem bırakın söylemeyi düşünmem bile onu bir başkasıyla nasıl bu kadar rahat söyledi bilmiyorum
Ben gerçekten boşanmak istediğini düşünmüyorum. Başka bir sorun yoksa gemileri yakmayın. Bence bir çift terapisine vs gidebilirsiniz. O zamana kadar çocuk konusunu da açmayın bence

Muhtemelen sucluluk psikolojisine girmis.
Doktorlar spermlerle alakali diye birsey dedi mi?
O yuzden boyle vicdan yapti?

Yine de yanlis boyle demesi.
Hayır neden erken doğum olduğu belli değil net olarak çok ihmal ve yanlış müdahale yaşadım burada eşimle ilgili bir sorundan hiç bahsedilmedi kan değerlerimiz de çocuk olmaması için veya sağlıksız gebeliğe neden olabilecek bir sorun da görülmedi

Yanı eşinizin çıkışı doğru olmamış.
Ayrıca en başından beri mi çocuk istemiyordu neden birden böyle söyledi ?
Ilk çocukta siz onu zorlamış olabilir mısınız acaba ? Gebeliginiz kötü sonuçlanınca iyice sizi suçlu bulmuştur belki de .

Yanı eşinizin çıkışı doğru olmamış.
Ayrıca en başından beri mi çocuk istemiyordu neden birden böyle söyledi ?
Ilk çocukta siz onu zorlamış olabilir mısınız acaba ? Gebeliginiz kötü sonuçlanınca iyice sizi suçlu bulmuştur belki de .
Planlı değildi ilk bebeğim. İsteyerek olmadı ama oldu diyede üzülmedik en güzel sürprizdi bizim için bebek istemiyoruz gibi bir düşünce asla olmamıştı daha öncede yazdım daha sevgiliyken çocuklarımızın ismi belliydi şimdi böyle bir şey çıkardı ve kendinden gayet emin

Planlı değildi ilk bebeğim. İsteyerek olmadı ama oldu diyede üzülmedik en güzel sürprizdi bizim için bebek istemiyoruz gibi bir düşünce asla olmamıştı daha öncede yazdım daha sevgiliyken çocuklarımızın ismi belliydi şimdi böyle bir şey çıkardı ve kendinden gayet emin
Oturun ve bunun nedenini sorun bence .
Etraflıca bir konuşun gerçekten önemli bir konu çünkü .

o şerefsizden boşan ya da boşanma ama sakın ha sakın çocuk sahibi olma haketmiyor

Oturun ve bunun nedenini sorun bence .
Etraflıca bir konuşun gerçekten önemli bir konu çünkü .
Sizce acısından mı demiştir yoksa kızımızı kaybetmemizde beni mi suçluyor ben sevildiğimi zannedip yanılıyor muyum yada aklınıza gelen alternatif varmı ciddi anlamda ne düşüneceğimi bilmiyorum

Başınız sağolsun..

Eş kişisi evlenmeden önce böyle düşünüyordu madem neden baştan söylememiş?
Ben olsam tamam o zaman dava açalım ben anne olmak istiyorum derdim.
Tabi ki elinden almaya hakkı yok ama bunu düşünmek için geç kalmış.

Back
X