- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Blackcat95
Kızlar ben yeni bir bebeğimi kaybettim erken doğum oldu ve 6 gün yaşadı planlı değildi ve ilk bebeğimdi doktorlar 1yıl içinde tekrar hamile kalırsam sağlıklı olacağını söyledi 3 ayrı doktor zaten daha 40ım çıkmadı 3ay da korunmam gerekiyor rahmin toparlanması için ama eşim doktordan bunu duyar duymaz şimdilik çocuk istemediğini söyledi bende zaten hazır değilim 5 6 ay geçsin dedim ve eşim bana ben asla baba olmak istemiyorum senin annelik hakkını elinden alamam eğer gerçekten istiyorsan boşanalım başka biriyle evlen dedi şuan konuşmuyoruz söylediği çok dokundu çünkü sizce nasıl bi yol izlemeliyim bi erkek bunu nasıl karısına söyler sevseydi diyemezdi diyorum ama sevgisindende eminim çok kırıldım daha bebeğimi kaybedeli 21 gün oldu
Eksik yazdığım için soran arkadaşlar oldu güncelliyorum kızıma hamileyken öncesinde hatta evlenmeden böyle bir sorunumuz yoktu sevgiliyken çocuklarımıza isim koymuştuk sana benziyo bana benziyo takılırdık kızım yaşarken onu her gördüğümüzde gördüğümüz en güzel bebek olduğunu dile getirirdik kızımla konuşur iyileş burdan çık ananla dırdır edip başımınetini ye oldumu vs gibi şakalar yapardı. Bebekleri çocukları genel olarakda sever 10 aylık bir yeğenim var işten yorgun gelmesine rağmen kucağından indirmedi saatlerce ne düşünerek söyledi onu nasıl o kadar ciddi olabildi anlamıyorum
Eksik yazdığım için soran arkadaşlar oldu güncelliyorum kızıma hamileyken öncesinde hatta evlenmeden böyle bir sorunumuz yoktu sevgiliyken çocuklarımıza isim koymuştuk sana benziyo bana benziyo takılırdık kızım yaşarken onu her gördüğümüzde gördüğümüz en güzel bebek olduğunu dile getirirdik kızımla konuşur iyileş burdan çık ananla dırdır edip başımınetini ye oldumu vs gibi şakalar yapardı. Bebekleri çocukları genel olarakda sever 10 aylık bir yeğenim var işten yorgun gelmesine rağmen kucağından indirmedi saatlerce ne düşünerek söyledi onu nasıl o kadar ciddi olabildi anlamıyorum
Son düzenleme: