- Konu Sahibi Havva memiss
-
hayir o suan hissettig ofkenin dusuncenin birazda kendimi ona ifade edememenin sonucu tekme tokat dayak yedigim zamanlarda bile cit cikarmadim ona ben :'-(
marifet sanıyorlar bu konularda ahkam kesmeyi.sen daha çocuksun hem çocuğun var hem bir evin sorumluluğu sırtında hem askere gitmeden biriyle evleniyorsun hem giderim diye karşındakini tehdit ediyorsun.neyin kafasındasınız siz ya.askerlik bir erkeği olgunlaştıran ilk şeydir.ne acelen vardıda evlendin hemen.başlıkta bile atarlı ergensin.Allah çocuğunuza iyi kapılar açsın o akıllı olur inşallah.zira bu kafadakiler 20 yıl sonra daha büyük kayıplarla karşı karşıya kalacaksenin yasindakiler vize -final muhabbeti ederken sen nelerle ugrasiyorsun.
bu devirde bu yasta bebek sahibi 1.5 yillik evli olmak niye ki.
anlamiyorum ve hicbir zaman anlamiycam...
İroni yapıyorsunuz değil mi?böylelerinin anneleride aman kocaya gitsin evini yurdunu bilsin kafasında.bir kız çocuğunun evi yurdu annesinin dizinin dibidir aklı oturunca kocasının yanıdır kocasının dizinin dibi de değildir.birde hemen çocuk yapıyorlar
niye?o annede akıl var mı sizce?İroni yapıyorsunuz değil mi?
Şakaysa komik değil, gerçek fikriniz olduğunu bile düşünmek istemiyorum.
Bunlarda hemfikiriz. Konuda aileye tepki gösteren benim.niye?o annede akıl var mı sizce?
bir ergen çıkmış karşısına ben evleneceğim vermezseniz kaçarım diyor anneside kaçmasından korkup izin veriyor mantıklı mı?
alırım elinden telefonu görüştürmem o çocukla okula ben bırakırım çıkışa kadar beklerim.şimdi daha mı iyi.19 yaşında bir çocuğu var kaynanasıyla yaşıyor kocasından dayak yiyor ve ayakta duramıyor.boşandığında gençliği gitmiş bir kız sorunlu bir babadan gelmiş torun kalacak.anneler bu evrelerde ağırlığını koymak zorunda.bu hanım kız annesini kaçarım diye tehdit etmiş kadın izin vermiş evlenmesine.kocasını da ayrılırım diye tehdit etmiş ama adam 2 yıl dayanabilmiş.
hayir o suan hissettig ofkenin dusuncenin birazda kendimi ona ifade edememenin sonucu tekme tokat dayak yedigim zamanlarda bile cit cikarmadim ona ben :'-(
Ben hic iyi degilim ki zaten bebegimi her kucagima aldigimda onunla beraber yaptigim tek sey hungur hungur aglamak ve agladigimi gorunce eliyle iki yanagimi sıkıyo sertce ve geçmişine mi agliyosun ozlediysen gule gule siyo sertce itiyo :'-( ben iyi degilm ya
önerileri beğenmedin dimiNeyse konuyu kapatalim :'-(
kapatalımNeyse konuyu kapatalim :'-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?