git demek kolaymi lan ne degisti

evliliklerin çoğunda zamanla oluşan şeyler bunlar...artık kavga edip ayrılıkla tehdit etmeyi bırakın..yemiyor artık...

Hayatını ve bebeğini derhal kurtaracak bir şeyler yapmalısın.

ilişkide alttan alan hep bi taraf olursa buda ilişkiyi yıpratır o çok çabalıyormuş bence birazda sizin çaba göstermeniz lazım

eh yaş 19
eşinize lan diyorsunuz ki o da henüz çocuk gibi 23 yaş nedir ki?
değişen şey şu: büyüyorsunuz.
bebeğe yazık.

kaç yaşında evlendin onu merak ettim. yada 2 yıl görüştük dedin kaç yaşında görüştün? çok küçüksün çok

Erken evlilikler bu hep gorulen durum bakia acisi gelismedn evleniyosunuz kadin kendini kocasina bagliyo bu %70 cvarnda oluyo tabi daha snra askerden sonra yasda buyuyor bu arada erkegin bakis acisi degisiyo o yuzden yapman gereken kocanin aklina tekrar girmek bunu nasil yapicagini bilirsin heralde :))

Daha çok ufaksiniz ikinizde, inşallah birbirinizi yıpratmazsınız. Insan evli olduğu kişiye sürekli git, ayrıl vs. derse bence zaten arada saygı kalmamıştır, böyle insanları ciddiye bile alman

yazdiklarindan, en ufak sorunda "giderim, ayrilirim" dedigin cikiyor.
adam sonsuza kadar yalvaracak degil. Siddet olduguna gore sevgi de bitmis. yani, ya kabul edeceksin bu sekilde yada ayrilacakisn.

askere gidip gelince duyguları değişmiş olabilir.
komşumuzun bir kızı vardı böyle siz gibi erken yaşta evlendi,
evliyken eşi askere gidip gedi..
döndükten sonra şimdi ki aklım olsa eşimi eş diye seçmezdim hiç bana göre değilmiş diyor sağda solda..

madem ettin bir cahillik, biraz daha sabret bakalım,
huyuna git.
eşin daha çok genc belki 1-2 yıla olgunlaşır.
o zaman da değişmezse bakarsın durumuna.
valla durumuna çok üzüldüm, ayrıl demek isterim,
ama sen cocuğa bir başına yetecek olgunlukta değilsin.
çocuğu bırakıp gitsen babanne elinde büyüyecek.
babası gidip başka biriyle evlenip onunla çocuk yapacak.
sen de aynı şekilde, olan çocuğa olacak.
çok bilindik bir seneryo.

aşkı bitmiş..o derece bitmişki saygısı bile kalmamış..canını yakacak kadar sevmiyor..ve böyle davranarak senide kendinden soğutmak istiyor..
artık öyle bir zaman olmuşki bu zaman 10 çocuk bile olsa ayrılmak sorun değil artık...nerde o eski evlilikler..

Aşkı sevgisi bitmiş yok bıktırmış yok her evlilikte olurmuş
Şunları tekrar edip şiddeti normalleştirmeyin artık!

Birbirlerine tahammülleri kalmadıysa boşanırlar. Şiddet uygulayıp çocukla tehdit etmeyi nasıl olağan karşılışıyosunuz ya

Ailen arkanda olucaksa boşanma davasını aç darp raporu da alırsan öncesinde bebeğin küçükmüş zaten kolayca boşanırsın çocuğu da sana verirler. Boşanma davalarında anneden yana kararlar çıkıyo artık.

Aaah be canım 19 yaşındasın daha ne diye evlendin ki hemen? Eşinin yaşı da çok genç daha. Bence erkekler geç olgunlaşıyor yani eşin henüz olgun biri olamadığından mantıklı düşünemiyor.

Sebep yeterince açık değil mi. Çocuk oldu artık yalvarmam gereksiz onu bırakıp gidemez tehdit eder kurtulurum kafasına bürünmüş. Artık gidemeyecğinizden, ona mecbur olduğunuzdan o kadar eminki. Sizi çocuk sayesinde tamamen avcunun içinde ve kendisine mecbur görüyor. Ama şunu bilmiyor sanırım; küçük çocukların velayeti anneye verilir. Bir hatırlatın isterseniz. Hatta yerinizde olsam bizzat mahkemede bunu ona gösterirdim.

arkasında duramayacağın sözü söylemeyeceksin. hele bunu tekrara hiç düşmeyeceksin. yoksa inandırıcılığını kaybediyor. özellikle evlilikte karşılıklı olarak giderim seni terk ederim asarım keserim derken iki kere düşünmek gerek. eşinde sende daha ergensiniz bu halde bir de bebek sorumluluğu almışsınız. cesaretinize hayran kaldım.

Sert olduğunuz belli konu başlığınızdan...

Çocuk var diye nasıl olsa bırakıp gidemez mantığında olduğu için kendini garantiye almış aklınca...

Oturun konuşun ona sorun neyin değiştiğini...

her kavgada giderim diye tehdit eden kadınlar kendilerini bulunmaz hint kumaşımı sanıyor.adam askerde kafa dinlemiş belli çocukta var gitsen nolcak bana muhtaçsın kafasında ki haklı da adam.her haltta giderim ne ya kadınlığınızla adamları kendinize bağlamaya çalışıyorsunuz mantığınla adamı kendine bağlayacaktın

Bunu soyleyince kiziyorlar malum hepimi pamuk prensesiz ve gercek aski ariyoruz.insan ziyanı baska hic bir sey degil bana gore 19 yasinda ki kizin basini evde annesi oksamali,ne evliligi ne cocugu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…