- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 38
- Konu Sahibi Havva memiss
-
aşkı bitmiş..o derece bitmişki saygısı bile kalmamış..canını yakacak kadar sevmiyor..ve böyle davranarak senide kendinden soğutmak istiyor..Esimle bir bucuk yildir evliyiz iki yillikta bi sevgililik donemimiz oldu. Aramiz fazla fazla iyiydi. Ben biraz daha serttim bu iliskide ne dersem o oluyodu esimle evliligimizin besinci ayinda esim askere gitti ve bitirdi geldi eskiden ufacik bi tartisma sonunda ayrilik soz konusu olunca yalvarirdi ben sensiz yapamam gidemezsin gidersen birakmam oldururum falan. Simdi bir aylik bi bebegimizde var ve en ufak biseyde sen bilirsin gitmek istiyosan git cocugu vermem diyo ve bunu herseferinde soyluyomerak ettigim nyin degistigi. Ben ondokuz yasindayim esim yirmi uc . Bilmiyorum aramizda iyi degil ve kafam cok karisik en ufak biseyde kolumu bukuyo agzima vuruyo el kol yapiyo bilmiyorum
Sebep yeterince açık değil mi. Çocuk oldu artık yalvarmam gereksiz onu bırakıp gidemez tehdit eder kurtulurum kafasına bürünmüş. Artık gidemeyecğinizden, ona mecbur olduğunuzdan o kadar eminki. Sizi çocuk sayesinde tamamen avcunun içinde ve kendisine mecbur görüyor. Ama şunu bilmiyor sanırım; küçük çocukların velayeti anneye verilir. Bir hatırlatın isterseniz. Hatta yerinizde olsam bizzat mahkemede bunu ona gösterirdim.Esimle bir bucuk yildir evliyiz iki yillikta bi sevgililik donemimiz oldu. Aramiz fazla fazla iyiydi. Ben biraz daha serttim bu iliskide ne dersem o oluyodu esimle evliligimizin besinci ayinda esim askere gitti ve bitirdi geldi eskiden ufacik bi tartisma sonunda ayrilik soz konusu olunca yalvarirdi ben sensiz yapamam gidemezsin gidersen birakmam oldururum falan. Simdi bir aylik bi bebegimizde var ve en ufak biseyde sen bilirsin gitmek istiyosan git cocugu vermem diyo ve bunu herseferinde soyluyomerak ettigim nyin degistigi. Ben ondokuz yasindayim esim yirmi uc . Bilmiyorum aramizda iyi degil ve kafam cok karisik en ufak biseyde kolumu bukuyo agzima vuruyo el kol yapiyo bilmiyorum
Atlı kovalıyordur , ne bu evlenme merakı anlamiyorum ki.Yermek için söylemiyorum ama merak ettim, aceleniz neydi?
Bunu soyleyince kiziyorlar malum hepimi pamuk prensesiz ve gercek aski ariyoruz.insan ziyanı baska hic bir sey degil bana gore 19 yasinda ki kizin basini evde annesi oksamali,ne evliligi ne cocugu.her kavgada giderim diye tehdit eden kadınlar kendilerini bulunmaz hint kumaşımı sanıyor.adam askerde kafa dinlemiş belli çocukta var gitsen nolcak bana muhtaçsın kafasında ki haklı da adam.her haltta giderim ne ya kadınlığınızla adamları kendinize bağlamaya çalışıyorsunuz mantığınla adamı kendine bağlayacaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?