• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Git(e)meyen akraba sorunu

Yemek kısmı vs saçma ama onu da anneannen düşünsün. Onun dışında adam misafir değil kendi annesinin evinde yaşıyor. Gitmesini beklemek saçmalık.

Teşekkür ederim. Gelirim iyi dediğin öyle tek başına yetevek kadar ama istanbulda en kötü yerde eşyalı evler 1.8 2 tlden başlıyor maleset kötü bir muhit hariç başka şansım yok

oda çok ağrına gider çocuk gibi mikrodalga fırında yemek yapınca trip atıy ben yemim diye yaptınız diye o dr

evet o açıdan bakmadım teşekkür ederim ama malesef istanbulda en kötü bir eve 2.5 3 tl masraf yapmak zorundayız iyi yeri malesef hayal dahi edemem. Maleset denedim olmuyor 7/24 telefonda arkadaşlarıyla telefonda sohbet ediyor ve bağırarak konuşuyor onun sesini 5 dakika duymadığımda meraktan bakmışlığım var evdemi değil mi diye

Malesef daha modern bir yere taşınacak kadar güçlü değilim anca kötü bir muhit. Teşekkürler
Bana cevap verilmemiş darıldım. 🤣

Teşekkür ederim. Gelirim iyi dediğin öyle tek başına yetevek kadar ama istanbulda en kötü yerde eşyalı evler 1.8 2 tlden başlıyor maleset kötü bir muhit hariç başka şansım yok

Başka Şansınız yok değil de gidesiniz yok diyelim. İçten içe o evi sahiplenmişsiniz, ben niye gidiyorum o gitsin diye düşünüyorsunuz. O yüzden yokuşa sürüyorsunuz.

Siz geçici çözüm aramıyorsunuz ki, yeni bir düzen kuracaksınız, neden eşyalı ev tutasınız? Eşyalı evler öğrenciler ya da geçici olarak bir şehirde bulunanlar içindir. Siz evlenmeyi düşünmüyorum diyorsunuz, istanbuldan da ayrılmayacaksınız anladığım kadarıyla o zaman eşyalı eve iki katı kira vermek gereksiz. Şu an yattığınız yatağı kullandığınız dolabı alırsınız evden, bi kanepe, buzdolabı, ocak, tv size yeter. Ama dediğim gibi böyle bir şeyi yapma isteğiniz yok muhtemelen. Yoksa dört dörtlük olması gerekmiyor evin, eşyanın. Gider ikinci el alırsınız, daha iyi bir semtte ev tutarsınız.

Back
X