Git Geller...

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
323
Kırklareli
Merhaba, erkek arkadaşımla gündemimizde olan inanılmaz git gel yaşadığım bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var bayanlar şimdiden çok teşekkürler..
Yaklaşık 5 aydır birlikteyiz ben 22 o ise 25 yaşında üniversite öğrencileriyiz. Güzel bir birlikteliğimiz var onun beni sevmesine, bana verdiği değere, güvene tekrar tekrar aşık oluyorum. Samimiyetinden şüphem yok. Kendisi yıllarca yurtdışında yaşamış ülkeler gezmiş biri olgun aklı başında, hayata bakışı gerçekten güzel. Bu zamana kadar ne bir aşk yaşamış ne de seks hayatı olmuş bu yaşına kadar olmadığı için bunu bana söylerken utandığı o kadar belliydi ki. Çünkü o sıradan bi kadınla birlikte olamaz titizdir hastalıktan korkar, sevmeden de bi kadına dokunamam der.Ben de cinsel birliktelik yaşamadım fakat aşk yaşadığım erkek arkadaşlarım oldu. Bu erkek arkadaşımla birlikte birkaç defa kaldık yakınlaşmalarımız oldu fakat seks yapmadık. Beni çok istediğini, artık yaşı da itibariyle birşeyler yaşama ihtiyacı olduğunu dile getirdi bile. Başka bir gün de sen hiç yaşamadıysan ilk benimle olucak ve bende bi sorumluluk olucak, bilemiyorum ne yapmalıyım dedi. Sorumluluk olsun istemiyorum yani şöyle bu onun tek başına yapacağı birşey değil sonuçta olursa ikimizin isteğiyle olucak. Ben tabuları olan bi insan değilim, aşkı sonuna kadar yaşamak isterim hele ki onu böylesine severken. Şimdiye kadar hiç rahat olamadım kendimi sıktım kimseye teslim edemedim canımın acımasından da korktum. Ama artık değiştirmeli miyim birşeyleri, ne yapmalıyım

Bence bir şeyleri zamanında yaşamak en güzeli. Benim de erkek arkadaşım 25ine girecek ve cinsel anlamda kimseyle birlikteliği olmamış kaldı ki sevgilisi bile olmamış aynı şekilde benim de öyle. O da sizin erkek arkadasınızla aynı düsüncede tabi bir de allah korkusu var. Aşık olsanız da kendinizi teslim etmeyin, o kadar istiyorsanız evlenin gönlünüzce yaşayın her şeyi

Eğer arkasında durabileceksen, sonradan pişman olmayacaksan değiştir bir şeyleri
Mesela senin tabuların yoktur da ailenin vardır, sonradan sana sorun olacaksa bu duruma girme
Yaşadığın hayatı en iyi sen bilirsin, sana tek tavsiyem bu titiz ve seçici adam seni seçti diye kendini mecbur hissetme, gerçekten mutlu olacaksan yaşa

Onun da söylediği gibi öyle saçma bir toplumuz ki öpüyoruz sevisiyoruz fakat seks yapmıyoruz bunun tek sebebi toplum baskısı

Evet haklısınız, bir yerde patlayabilir sorunlar hem evliliğe de birseyler saklanmali sanırım bize yakın değil evlilik pek daha okullar var o ayri

İleride ayrılık olursa yeni biriyle ilişkiye başlayacağınız zaman sorun olacak mı bir düşünün.

Canım ben de çağdaş filan sanırdım kendimi ve birlikte olduğum erkeği ama yok tabu yok filan yok böyle bişey SAKINNNN evlenmeden bunu yaşama yaşadım ordan biliyorum. En olucak şey bile bi yokuşaşağı gitmeye başlıyor. Sakın sakın. Madem istiyo ,ünv yi bitirir evlenirsiniz olur biter sakın sevişirken de dikkat et aman yanlışlıkla oldu diye bir anda oluveriri hayatın kararır. ( bende öyle oldu) böyle şeylere önem vermem diyen adam sen benle yaşadın çok değerli filan diye benle uzun ilişki yaşadı sonra SIKILDI benden. yok ben evlenmek istemiyorum filan diye beni ortada bıraktı.
Şimdi herkes aman bu ortada kalmak mı filan diye yorumlar ama ne yazıkki kuzey avrupa ülkelerinde yaşamadığımız için bu ralite. Türk erkeğinin kafa yapısı %60 böyle ve iyi bişey değil bu Sana abla tavsiyesi Doğulusu batılısı okumusu cahili buna önem veriyor içten içe. Sakıın yapma bi süre bakıyorsun eskisi gibi derğer vermiyor ne yazıkki

Böyle hassas bir durum için konu açman yanlış olmuş.
Yine de fikrimi yazayım, herşey zamanında güzel. Sizin de bizimki gibi bir durum olmuş, eşim evlenmeden istemedi ben de öyle. Bizim daha zordu çünkü eşimi tanıdığımda 14,evlendiğimde 23 yaşındaydım. Biz o şey olmadan öldük mü? ölmedik, pişman mıyız? hayır değiliz. Bence sen de iyice düşünüp bir karar al ve arkasında dur canım

Onun da söylediği gibi öyle saçma bir toplumuz ki öpüyoruz sevisiyoruz fakat seks yapmıyoruz bunun tek sebebi toplum baskısı

Bir erkeğin bu konudaki yargısına asla güvenmem. Zira kan beyne gitmiyor çoğunda.
Bana sorarsanız öpüşme koklaşma da olmamalı hepsinin sonu pişmanlık.
Sonra erkek arkadaşım beni kullandı mı şeklinde bir ruh hali kaplıyor insanları.
Gençsiniz evet
Bir takım duyguları yoğun yaşıyorsunuz evet
Ancak yaşadığımız coğrafya bu konuda kadını eziyor ne yazık ki.

kırmızı ile işaretlediğim cümlelerde hem sizin ağzınızı aramış daha önce olup olmadığı ile ilgili hemde birlikte olsak bile benden bir beklentin olmasın msjı vermiş.Yarın öbür gün kendinizi suçlu hissetiğinizde keşke yapmasaydım dediğinizde aynı cümlelerle karşınıza çıkacak.Tüm bunları kaldırabilirim diyorsanız içinizden geldiğince yaşayın aşkınızı.

Eğer kendini teslim edersen bu ilişki bir gün bittiğinde 'eyvah ben napicam, evlenecegim adam bakire istiyor nasil halledicem bu durumu' diye konu açmaya gelme buraya lütfen :) Ayrıca bu senin kendi kararın. Yaşadığın çevre, aile nasıl bilemiyorum. Yani bu konuda daha sonra sıkıntı yaşayacağın bir çevren varsa hiç bulaşma üzülürsün...

bence asla yasama.
ben yasadim...ve sonunda hakaretlerle dolu igrenc piskolojimi bozan bir ayrilikla Sona erdi o Tatli ask.
Sakin!
Bana sonunda denen laf : BENIMLE YAPAN...ZAMANI GELINCE HERKEZLE YAPAR oldu...
bide tabi agiza alinmicak laflar üstüne geldi...
Sakin yapma!

Gerçekten mi ne saçmalık!! İnsanların giderken böyle adileşmelerine dayanamıyorum

Çok teşekkür ederim fikirlerimin şekillenmesine yardımcı oldunuz, hayat sizin doğru ve yanlışlarla. Size aşık olan kişi daha önce ilişki yaşadığınız için sizden vazgeçerse ben onun hiçbir şeyine inanmam.ustelik erkeklerin çoğu bakir degilki neden bizden bunu isterler, ne hakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…