Git Geller...

Yasam tarziniz ayrilik durumunda arkasinda durabileceginiz sekildeyse siz bilirsiniz.
Kendi istegiyle birliktelik yasayip ayrildiktan sonra annem-babam beni öldürür, zarim gitti hayatim karardi seklinde bakacaksaniz olaya hic kalkismayin.

Ben eski nişanlımla nişanlandıktan sonra yaklasımlarımız oldu tozunu kacırmadık ama sarılıp uyudugumuz biraz yakınlasmalarımız oldu nişanlım ilerisinide isstiyordu ben korktuğum için istemiyordum çok seviyordum ilk aşkımdı elimi tutanda beni il öpende şuan diyorum ki iyikide korkmusum iyikide istememişim güvenme erkek arkadaşına bekle

Gerçekten mi peki bu yüzden ayrılığa sürdü mü ilişkiyi hiç

Ya eger bekaret takıntın yoksa yaşa eğer varsa bu işe girişme

Ne dememiz lazım? "Git birlikte ol, kır zincirlerini gel aşka"

Olası bir ayrılık durumunda, ileride başka bir ilişkin olunca " sevgilim beni bakire sanıyor, ne yapmalıyım" diye sormayacaksan buyur yap...

Ayrıca baştan böyle pazarlık etmek çok çirkin değil mi sence de? İlk olacak, sorumluluk almam gerekecek diyen bir erkek var karşında. Neye güveniyorsun.

*evlilik öncesi ilişkiye karşıyım. Hele böyle önceden anlaşmak filan duygu barındırmıyor bana göre, benim fikrim yani

Ben karşı değilim fakat haklısınız sonra bekaretimi bozdu intihar edicim diyorlar

Ben sanırım toplumumuzdaki baskıyı, bu rahatsız edici anlayışı kadınlara buna göre değer biçilmesini kabul edemiyorum. Erkekler öyle sığ düşünüyorki işte bu yüzden zar diktirmiş kızlar tarafından kandırılmayı hakediyor

[QUO="Imsh3kill, post: 43299058, member: 114288"]Ben sanırım toplumumuzdaki baskıyı, bu rahatsız edici anlayışı kadınlara buna göre değer biçilmesini kabul edemiyorum. Erkekler öyle sığ düşünüyorki işte bu yüzden zar diktirmiş kızlar tarafından kandırılmayı hakediyor[/QUOTE]
Ama var işte. Bizim toplumumuzda bu konu önemli. Konu sahibi şuan bunları düşünmüyor. Ama ayrılık olursa düşünecek,düşündürecekler..
ezik bir halde "beni bu halimle kim kabul eder" diye iyice çıkmaza girecek.çünkü eksik hissedecek kendini, hissettirecekler..
Hiçbir kız bu hale düşmesin, yaşıyorsa ilişkisini yaşasın arkasında dursun. Yok kaldıramayacak da bir anlık zevke kurban olmasın.

Bu arada genellemek istemem açıkcası.her erkek bunu hak etmez. Zar diktirmek önce kişinin kendisine saygısızlık.

Gerçekten mi peki bu yüzden ayrılığa sürdü mü ilişkiyi hiç
Ben bunu yaşadıkça ona daha bağlandım oda bana aynısını diyordu ama kesinlikle beni zorlamadı istediğini daha yakın olam istediğğini söylüyordu ama benim korkularıma da saygısı vardı bizim ayrılıgımız ailesi yüzünden şimdi diyorum hiç yakınlasmasaydık keşke ne bilim buu beni ona daha çok baglamıs daha çok canımı acıtıyor.

Cınsel ılıskıye gırmeyın...Sorumluluk almaktan bahsetmıs. Sorumluluk almak evlılıktır. Cınselllık degıl. Her neyse neyden bahsederse bahsetsın bırlıkte olmayın. Soyısmını al sonra al o sorumluluğu

Öyle şey mi olur ya lütfen şimdi kız istiyorsa girer ama öyle tabulara varsa hiç denemesin

zaman ne getirir bilinmezki böyle birşey biz evlenicez dıyerek yaşanmamalı araya aile belki ölüm girer hiç bilinmez. Her durumda sonuçlara hazır olmak gerekir sizin içimin hayırlısı böyleymiş dilerim daha güzel mutluluklarınız olur bunları unutturacak..

Bulaşma cidden.
Pişman olursun.
Sadece bu kadar söylüyorum.

git gel= seks yapıp yapmama konusunda kararsızlık mı yani şimdi..
tam anlamadım..
evlenince yapın derdiniz ne.
benim tabum var bacım empati kuramiciiim..

Tamamen katılıyorum, benim sevgilim de 25 yaşına girecek onun da ilişkisi olmamış hiç, demekki kendini tutabilen erkekler varmış, konu sahibinin sevgilisi de kendisini tutsun bir zahmet. Ciddi düşünen erkek söz yapar, nişan yapar hoş sorumluluk almaktan korkan erkek modeliymiş karşınızdaki zat. Muhtemelen bunların hiçbirini yapamayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…