• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Git gide batıyor muyuz?

O eskide kaldı sanırım. Yada çok nadir. Artık kıyafet kozmetik bazı şeylerin önüne geçiyor
Bana göre de boyasız halini görünce firar ederse kötü :-)
Bu kadar baskı da hoş değil Hoppa

Bu laf tam kavga sebebim olurdu :KK53:
Bi de üstüne makyaji yapmissin. Hayatta yapmazdim bu laftan sonra. Bu laf olmasa yapilabilirdi evet ama esin cook dirdirci. Sen de hic suc goremedim haklisin.
Canımı sıkan da bu lafı oldu. Tabii sonradan toparlamak için bende bradd pitt değilim diyor ama hahaha ay aklıma geldikçe sinirim hopluyor :KK53::KK53:

Bana göre de boyasız halini görünce firar ederse kötü :-)
Bu kadar baskı da hoş değil Hoppa
Kaçmaz herhalde ya yok yok yapmaz ehehe:KK48::KK48: herşey insanlar için temkinli olmak lazım. Güveniyorum tabii ama neler duyuyoruz görüyoruz. Halimize bin şükür..

Kaçmaz herhalde ya yok yok yapmaz ehehe:KK48::KK48: herşey insanlar için temkinli olmak lazım. Güveniyorum tabii ama neler duyuyoruz görüyoruz. Halimize bin şükür..

Kesinlikle. .
Beni ben olduğum için sevmeli ..
Biraz da tv , net faktörler var ..
Estetik makyaj sağlıksız bence aşırısı. .
Doğallık seviyorum. .

Kesinlikle. .
Beni ben olduğum için sevmeli ..
Biraz da tv , net faktörler var ..
Estetik makyaj sağlıksız bence aşırısı. .
Doğallık seviyorum. .
Evet katılıyorum. Yeri geldiğinde hepimiz kıyafete ve makyaja dikkat ediyoruz. Ama 7/24 mümkün olmuyor tabii ki. Ve kadınız duygu durumumuz dakika dakikasını tutmuyor:KK48: buda önemli bi faktör bence. Bazen bende pijamayla dünyayı dolaşmak isteyebiliyorum. Yada makyajımı çok güzel yaptıysam günlerce silmeden bozmadan gezmek istiyorum. Kişisel birşey bence

Evet katılıyorum. Yeri geldiğinde hepimiz kıyafete ve makyaja dikkat ediyoruz. Ama 7/24 mümkün olmuyor tabii ki. Ve kadınız duygu durumumuz dakika dakikasını tutmuyor:KK48: buda önemli bi faktör bence. Bazen bende pijamayla dünyayı dolaşmak isteyebiliyorum. Yada makyajımı çok güzel yaptıysam günlerce silmeden bozmadan gezmek istiyorum. Kişisel birşey bence
Aynenn öyle :D

Aman yarabbi:KK57:
Benim eşimde bir yere gideceğimiz zaman ben makyaj yaparken elimden makyaj ürünlerimi alır tamam yeter abartma yapma şunu falan diye
Ben de eşime sinir olurdum ama bu şekilde karışması da hoş değil bence eşinin.
O da aşırıya karşı aslında ama mutlaka hafifte olsa yüzümde olsun ister. Hatta geçen pazarda yüzüme birşey sürmemiştim. Apartman girişindeki aynada ruj sürdürttü bana bembeyaz yüze gül kurusu rujla gezindim ortada:KK53: gerçekten tuhaflar

bence çok kırıcı bir davranış eşinizin yaptıgı....
samimi bir arkm vardı. aynı bınada oturuyorduk bir şey vermek için 5 dk ugramıstım onlarda eşiyle dısarı çıkacak hazırlanıyorlar bır taraftan.
adam bu nasıl kıyafet köylü gibi gıyınıyorsun falan fılan dıye aşagılıyordu.
daha öncede yapmış.
ne kadar kötü bir şey ya. ark mın gözlerı dolu dolu cıkmıstı odasından.
Yok o tarz bir konuşma kesinlikle yaşanmadı aramızda yaşandığı taktirde zaten daha büyük olay çıkartırım. Her ortama uyabilecek kıyafete sahibim ve yerinde kullanmaya çalışıyorum. Sonuçta yetişkin insanlarız. Ve moda denen şey tv'lerde bir tık uzağımızda internette. Gazetelerde. Yani ulaşılabilir birşey. Kızcağıza da üzüldüm vallahi

Canımı sıkan da bu lafı oldu. Tabii sonradan toparlamak için bende bradd pitt değilim diyor ama hahaha ay aklıma geldikçe sinirim hopluyor :KK53::KK53:

Kesin toplamak içindir. Sen karsilik olarak deseydin sanki sen brad pittsin diye bozulurdu heralde :)

Bu ara nazar mı desem göz mü desem yoksa sadece benden kaynaklı sorun mu desem ne desem bilemiyorum..

Bugün izinliyiz. Öğleden sonra dışarı çıkalım dedik. Ben öğleye kadar evi toparladım, ütü yaptım, kahvaltı bulaşıklarını vs yıkadım. Eşim dışarıya gitti. Saat 4 civarı aradım geldi. Ben giyinmiştim hazırdım. Önce makyaj yapsana dedi. Bende hafta içi bir kaç gün makyajlı gezdim zaten normalde de çok yapmam da sevmem de.

Her neyse ya makyaj yapmıyım hiç canım istemedi zaten yakın bi yerlere gideceğiz dedim. Sonra da şakayla karışık o kadar mı çirkinim makyajsız bir yere çıkarmıyosun dedim. O da sanki yapınca claudia schiffer'a benziyosun da dedi. Ben şaşırdım. Biraz sert söylemiş olabilirim ama çok ısrar etti makyaj yapmam için. "Ya bir ruj sürücen o makyaj mı sürsene" vs vs konuştu.

Neyse yaptım makyajı. Üzerime bi ceket giydim. Boynuma da şal alıcam. Malum havalar soğuk ama tam kış havası değil. O sebeple mont giymedim.
Bu sefer de ona taktı. Yeni montunu giy bunu giyme donarsın konuştu da konuştu.
Bende söylenmeye başladım. Ne kıyafet beğeniyosun ne makyaj. Yaptığım hiç bişey hoşuna gitmiyo dedim.

Tam kapıya geldik ayakkabı giyiyoruz. Sen bu aralar çok sivri konuşuyosun. Kendine çeki düzen ver dedi. Bende beğenmiyosan gitmeyelim çıkmayalım falan derken eşimde tamam gitmiyoruz dedi. Döndük kapıdan.

Ya anlayamıyorum gerçekten bende mi bi gariplik var. Hep ben mi haksızım. Şimdi de yine konuşmuyoruz. Eminim ki min. 3 gün uzayacak bu konu.

Siz ne düşünüyorsunuz? Ben mi çok dırdırcıyım?

Hep eşimin beklediği gibi giyinip makyaj yapmak zorunda mıyım?

Zaten işle ilgili çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Bu aralar ondan daha fazla ilgi bekliyor olabilirim. Buda çeneme vurmuş olabilir. Ama onun tutumu doğru mu?

Fikrinizi paylaşır mısınız?
Senin esinde farkli bi cinsmis kusura bakma .makyaj yapma diyeni duydumda (kendi esim dahil) yap diyene rastlamadim daha.sende yap canim zaten bir maskara bir ruj yetio oyle fondeten pudra allik gerek yok bende sevmem.esinin huyuna git bunlar ufak seyler allah buyuk sıkıntılar vermesin ..

Ay bende makyaj yapmak için eşini ikna etmeye çalışıyorum ama adam olmuyo :)) bu erkekler bi tuhaf anacim :)))

Kural koy.
Bir elestiriye karsilik bi elestiri.
O seni elestirdigi vakit sende onu elestir.
Belko oyle vaazgecer.

Bu ara nazar mı desem göz mü desem yoksa sadece benden kaynaklı sorun mu desem ne desem bilemiyorum..

Bugün izinliyiz. Öğleden sonra dışarı çıkalım dedik. Ben öğleye kadar evi toparladım, ütü yaptım, kahvaltı bulaşıklarını vs yıkadım. Eşim dışarıya gitti. Saat 4 civarı aradım geldi. Ben giyinmiştim hazırdım. Önce makyaj yapsana dedi. Bende hafta içi bir kaç gün makyajlı gezdim zaten normalde de çok yapmam da sevmem de.

Her neyse ya makyaj yapmıyım hiç canım istemedi zaten yakın bi yerlere gideceğiz dedim. Sonra da şakayla karışık o kadar mı çirkinim makyajsız bir yere çıkarmıyosun dedim. O da sanki yapınca claudia schiffer'a benziyosun da dedi. Ben şaşırdım. Biraz sert söylemiş olabilirim ama çok ısrar etti makyaj yapmam için. "Ya bir ruj sürücen o makyaj mı sürsene" vs vs konuştu.

Neyse yaptım makyajı. Üzerime bi ceket giydim. Boynuma da şal alıcam. Malum havalar soğuk ama tam kış havası değil. O sebeple mont giymedim.
Bu sefer de ona taktı. Yeni montunu giy bunu giyme donarsın konuştu da konuştu.
Bende söylenmeye başladım. Ne kıyafet beğeniyosun ne makyaj. Yaptığım hiç bişey hoşuna gitmiyo dedim.

Tam kapıya geldik ayakkabı giyiyoruz. Sen bu aralar çok sivri konuşuyosun. Kendine çeki düzen ver dedi. Bende beğenmiyosan gitmeyelim çıkmayalım falan derken eşimde tamam gitmiyoruz dedi. Döndük kapıdan.

Ya anlayamıyorum gerçekten bende mi bi gariplik var. Hep ben mi haksızım. Şimdi de yine konuşmuyoruz. Eminim ki min. 3 gün uzayacak bu konu.

Siz ne düşünüyorsunuz? Ben mi çok dırdırcıyım?

Hep eşimin beklediği gibi giyinip makyaj yapmak zorunda mıyım?

Zaten işle ilgili çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Bu aralar ondan daha fazla ilgi bekliyor olabilirim. Buda çeneme vurmuş olabilir. Ama onun tutumu doğru mu?

Fikrinizi paylaşır mısınız?
Ben olsam sen otur o zaman ben cıkıyorum dısarı der, basar gıderdım, cokta yapmısımdır yanı :D

Back
X