• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitme dediğim yere gitmiş

zerrinhoca84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
59
13
98
Kocaeli
merhaba kızlar, bu hafta sonu hiç hoşlaşmadığım bir kız arkadaşımın düğünü vardı, kızla aramızda bir soğukluk oldu ve uzun bir süredir konuşmuyorduk.Cuma günü erkek arkadaşımla konuşurken düğüne gitcek misin diye sordum , gitmicem heralde kimseden de ses çıkmadı dedi( ortak arkadaşlarımız çok fazla)
Gitmeni istemiyorum lütfen dedim , tamam o zaman gitmem dedi..ki öyle asla şunu yapma bunu yapma da demem kısıtlamam..Neyse cumartesi akşam konuşuyoruz , o kadar güveniyorum ki hiç sormadım bile gittin mi diye o da bişey söylemedi.
Dün face i bi açtım arkadaşlar düğünden foto yüklemişler , benim ki de gelinle damadın yanında, o kadar sinir oldum ki, mesaj attım'' sana bu saatten sonra tek kelime etmem senden tek bişey istedim bu kadar bile değerim yokmuş , sen gitmeyeceğim diyerek bana yalan söyledin sen yazdım, cevap vermedi mesaja..Çok gıcık oldum , şimdi ben bunu nasıl süründüreyim kızlar...

amaaan boşuna gerginlik,
keyifli keyifli konuşmak varken, gereksiz yere neden üzüyorsunuz kendinizi sevgilinizi.

ya ortak arkadaşınız fazlaymış damatlada arkadaşsa damadın hatrına gitrmiştir bişi yoki bunda belki 2 dk gözüküp çıktı laf olmasın diye

Bu ne dengesizlik:KK70: gelin ve damatla bide fotoğraf çekilmiş:KK53: bence kafa yorma gül geç

şimdi şöyle birşey var gitmesi gerekiyor olabilir senide kıramamıştır tamam demiştir napsın çocuk :/

Keşke öyle birden çıkışmadan önce olayın aslını anlamaya çalışsaydın sorsaydın, hani belki o an arkadaşları gidiyordur, öyle gelişmiştir o da gidivermiştir. Sana gitmem deyip gitmesinin nedenini öğrenip tepki versen daha yerinde olurdu bana kalırsa. Ve yine süründürmeden önce yanıtını bir bekle derim. Kasten yaptığını fark edersen buradan süründürme planlarını uygularsın :KK52:

Madem tavir aldin devam et. Bence haklisin. Ne olursa olsun senden saklamamalıydı. Bu da yalana girer. Ne oldugu muhim degil, olay kucuk bile olsa.

Bence cvp mesaji atarsa karşılık verme. Kanimca o bu olayi normal goruyo ve abarttigini düşünüyor.

Ben yerinde olsan gitmesine laf etmem de, sana gitmiycem diyip senin fotoğrafları başka bir yerden görmen kötü olmuş.
Giderse gitsin ama bana gitmiycem diyip sonra gidiyorsa çok bozulurum.

ortak arkadaşınızın düğününe gitmiş yahu.
sizin dargın olduğunuz herkesle dargın mı olmalı?
insanlara biraz hareket alanı tanıyın.

Erkek arkadaşınız da tuhaf yani o an tamam gitmem demiş tam aksini yapmış.
Sen konuşmuyorsun diye ben neden gitmemezlik yapayım ki deyip gidicem deseydi en azından yalan söylememiş olurdu.
Ama sizde de hata var siz konuşmazsanız konuşmayın, sanki eski sevgilisinin düğününe gitcekmiş gibi gitmeni istemiyorum demişsiniiz.

ben zaten şunu yapma bunu yapma demem, bana gitmicem deyip de habersiz gitmesi sinirimi bozdu..Ve cumartesi gece konusuyoruz en azından bak arkadaşlar çağırdı , mecburen gittim ayıp olmasın demesi gerekemz miydi sizce? Arkadaşın fotosundan mı öğrenmem gerekiyordu

Ben süründürülecek bir şey göremedim ortada , kusura bakma da ...
Ortak arkadaş diyorsun , sen kızla konuşmuyorsun diye oda mı konuşmayacak .
Çok ilkokulvari buluyorum böyle şeyleri ..
Kaldı ki kızın çok özel bir günüymüş.
Giderek iyi yapmış bence.
Ama keşke ben gidicem deyip öyle gitseymiş.

ben zaten şunu yapma bunu yapma demem, bana gitmicem deyip de habersiz gitmesi sinirimi bozdu..Ve cumartesi gece konusuyoruz en azından bak arkadaşlar çağırdı , mecburen gittim ayıp olmasın demesi gerekemz miydi sizce? Arkadaşın fotosundan mı öğrenmem gerekiyordu
Yani siz lütfen gitme yerine gidersen haberim olsun deseydiniz haber verirdi.
Adam da saf mı ne madem gittin foto çekildin niye saklıyorsun.

Back
X