Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu millet dubai Amerika arasında gide gele yıllarca aşk yaşayıp. birşeyleri yoluna koyduklarında da hangi tarafın işi gücü ve fırsatları iyiyse o taraya taşınıp evlenebiliyorlar.Kızlar merhaba.
Erkek arkadaşımla 2.5 aylık bir ilişkimiz var. Henüz yeniyiz ama çok iyi anlaşıyoruz güzel bir arkadaş grubundayız zaten ve ilişkimizin geleceğini görüyordum. Kendisi şuan stajyer avukat, normalde Edirneli ailesi falan orada, İstanbul'a okula gelmiş ve stajyerliğini de burada yapıyor. Son günlerde çok stresli davranıyordu ve üstüne gittiğimde açıkladı: Stajyerliği bittiğinde Edirne'ye geri dönüp orada arkadaşıyla büro açma fikri kafasını kurcalamaya başlamış. Mezun olmadan önce de arkadaşına geleceğim diyormuş ancak son anda vazgeçmiş. Stajyerliğini yaptığı bürodaki avukatı da çok iyi niyetli oradan çok memnun ama rahat mı batıyor ne anlamadım. Büro açtığında da parayı kırma garantisi yok, ya batarım ya çıkarıım diyor. "Dönsem ne olur ilişkimiz, seni .ok seviyorum bunu kaybetmek istemiyorum" dedi, ben de o şekilde yürütemeyeceğimi söyledim. Çünkü artık 23 yaşındayız ve benim işim burada oraya taşınamam, ömrümüzün sonuna kadar Edirne-İstanbul arası yaşayacak halimiz de yok. Kararını çabuk ver ona göre davranalım dedim. Ben de onu kaybetmek istemiyorum, bu kararında ona karışmalı mıyım? Gitme demeli miyim?![]()
Dönmek kararı ilişkinizin biteceği anlamına gelmiyor ki, neden bu karamsarlık?
yahu millet dubai Amerika arasında gide gele yıllarca aşk yaşayıp. birşeyleri yoluna koyduklarında da hangi tarafın işi gücü ve fırsatları iyiyse o taraya taşınıp evlenebiliyorlar.
siz edirne İstanbul arasını düşünüyorsunuz.. bencilsiniz.
bu yazdığım örnekleme de gerçektir.
benim eşimle de aramızd cok mesefe hatta aylar oldu ama ben hiiiçç sorun etmedim. hala daha işi yüzünden mesafemiz görüşemediğimiz aylarımız oluyor.
2.5 aylık bi ilişki siz 5 yıllıkmış gibi anlatmışsınız
Ben sevgilinin yerinde olsam şimdiden bunları konuşup arıza çıkartıyorsun diye seni bırakırım
burada kal demeyin
onun geleceği için alacağı bir karara karışmayın
yarın ayrılmayacağınızın bir garantisi yok
bence bu tamamen kendi başına alması gereken bir karar
bence siz sadece, onu sevdiğinizi belirtin
uzak ilişki istemediğinizi belirtin o kadar
eğer sorarsa da
seni çok seviyorum, seninle olmak istiyorum ama bu benim yardımcı olabileceğim bir karar değil deyin
Cahilliğime verin bu nasıl bir iştir
Zira istanbulda avukat olmak nasıl bir şeydir az çok bilirim baba Edirne'ye gitme isteği mantıklı geldi
O nedenle sizin işiniz ve eğitiminiz ne biraz daha açıklasanız
Bursada 2011 de 4000 tl üstü maaş ile çalışırken gemileri yaktım işsiz kaldım eşimin bürosu vardı hayat devam etti
O büroya yıllarca yatırım yaptık ben çalıştım büroyu o para ile döndürdük vs
Bu istanbul da ütopik gibi özel bir yetkinlik vs yoksa ömür boyunca da birinin yanında çalışma garantisi yok adam kendi düzenini şimdiden kurup ailesi ile kalıp masraf yapmadan denemek istiyor
Mantıklı görünüyor buradan bakınca tabii siz de haklı olabilirsiniz Edirne'de yeni düzen kuramama konusunda
bence doğru bir karar vermiş bende edirneliyim eşimle tanıştığımızda her hafta sonu ya ben ya o gelirdi hiçte zor olmuyodu 2 saat mesafe sonuçta
Ben şuan uluslararası bir şirkette bilgi teknolojileri departmanında çalışıyorum bir yazılımın her türlü sorumluluğu bizde diyebilirim kısaca. Çalışabileceğim yerler bilgi teknoloji departmanları danışmanlık şirketleri vs. Bilgisayar mühendisliği bölümüm de. Yani edirnede yapabileceğim bir şey yok bu alanlarda malesef.
Kendisi ailesinin yanına kalmaya da gitmiyor başka bi yeni mezhn arkadaşıyla risk almaya gidiyor. Başta yediremedim çok üzüldüm bu ilişkiden nasıl vazgeçer dedim ama artık kabullenmeye başlıyorum...
bir ilişkinin yarın ne olacağının garantisi yok.Evet ama sizin ortak bir gelecek kurabilme ihtimaliniz var. Bizim malesef bu durumda yok. Ben iş bulabilecek olsam edirneyi düşünecektim ama malesef yok. Kendisi burada çalışabilir ama onu istemiyor yani ileride birleşme ihtimalimiz yok
evlendik canım ben istanbula geldim ama ne bileyim edirne gibi bi yerde yaşadıktan sonra istanbula alışmam çok zor oldu 8 sene oldu evleneli ama hala alışamadım buraya edirneye annemlere ne zaman gitsem sanki cennetteyim böyle çok seviyorum edirneyiSonra ne yaptınız
Tam olarak böyle dedim. Sonuçlandırdık bu karar verme aşamasını: Kızlar, ilişkimiz 4 aya yaklaşırken, her şey mükemmel ötesi giderken, daha 2 gün önce "işimi kurarım sonra da evleniriz dimi" diyen adam edirneye temelli dönme kararı aldı. Burada başka bi patronun yanında kazandığı 3bin başlangıç maaşı onu tatmin etmezmiş, kendi işine sahip olmak şstiyormuş istanbulda da bunu en erken 5 seneye yapabilirmiş. Onun burada kalma şansı varken gitmeye karar verdi ben şimdi ne yapacağım
Diyor ki sen daha ağır basıyosun ama burada ilişkimiz biterse ben mutsuz kalırım bana nasıl arantisini verebiliyorsun diyor.
Çok üzgünüm dağıldım
Çok kısa süreli bir ilişki.Siz ikiniz şimdiden glecek planı yapmaya başlamışsınız.Daha birbirinizi tanıma aşamasındayken.Kızlar merhaba.
Erkek arkadaşımla 2.5 aylık bir ilişkimiz var. Henüz yeniyiz ama çok iyi anlaşıyoruz güzel bir arkadaş grubundayız zaten ve ilişkimizin geleceğini görüyordum. Kendisi şuan stajyer avukat, normalde Edirneli ailesi falan orada, İstanbul'a okula gelmiş ve stajyerliğini de burada yapıyor. Son günlerde çok stresli davranıyordu ve üstüne gittiğimde açıkladı: Stajyerliği bittiğinde Edirne'ye geri dönüp orada arkadaşıyla büro açma fikri kafasını kurcalamaya başlamış. Mezun olmadan önce de arkadaşına geleceğim diyormuş ancak son anda vazgeçmiş. Stajyerliğini yaptığı bürodaki avukatı da çok iyi niyetli oradan çok memnun ama rahat mı batıyor ne anlamadım. Büro açtığında da parayı kırma garantisi yok, ya batarım ya çıkarıım diyor. "Dönsem ne olur ilişkimiz, seni .ok seviyorum bunu kaybetmek istemiyorum" dedi, ben de o şekilde yürütemeyeceğimi söyledim. Çünkü artık 23 yaşındayız ve benim işim burada oraya taşınamam, ömrümüzün sonuna kadar Edirne-İstanbul arası yaşayacak halimiz de yok. Kararını çabuk ver ona göre davranalım dedim. Ben de onu kaybetmek istemiyorum, bu kararında ona karışmalı mıyım? Gitme demeli miyim?![]()
Hemsehrimmbence doğru bir karar vermiş bende edirneliyim eşimle tanıştığımızda her hafta sonu ya ben ya o gelirdi hiçte zor olmuyodu 2 saat mesafe sonuçta